Darkness

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  25 Линии

Darkness Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.14%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Darkness

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали26
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Джакпот: 20,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Darkness

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали26
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот: 20,000х Залога

Ревю за Darkness

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в мистичния свят на Darkness – омагьосваща слот игра, създадена от Print Studios в сътрудничество с Relax Gaming. Разгледайте уникални функции като SuperSpinners, гигантски символи и интригуващия Dark Ritual Bonus. Потопете се в мрачна и омагьосваща атмосфера, придружена от призрачен саундтрак. Присъединете се към нас, за да се потопим в сенките на това хипнотизиращо слот приключение.

Функции и бонуси

Darkness е слот игра с 5-барабанна решетка с 4 реда и 26 печеливши линии. Тя е с висока волатилност и RTP (възвръщаемост на играча) от 96,14%. Максималната потенциална печалба в тази игра е 20 000 пъти Вашия залог.

SuperSpinners: Позиционирани между барабаните, има 14 SuperSpinners. Когато печеливша линия пресече SuperSpinner с число вляво от печеливш символ, той умножава печалбата от тази печеливша линия. Няколко SuperSpinners на една и съща печеливша линия ще умножат печалбата едно по едно.

Darkness FeatureГигантски символи: Тези символи могат да се появят на случаен принцип при всяко завъртане. Те варират по размер от 3х2 до 5х4 и покриват множество позиции в решетката. Всички позиции, покрити от гигантски символ, се считат за екземпляри на символа, което потенциално увеличава шансовете Ви за печалба.

Dark Ritual Bonus: Тази функция се активира, ако по време на основната игра уцелите 3, 4 или 5 Bonus символа навсякъде на барабаните. Ще получите 10, 12 или 14 безплатни завъртания в зависимост от броя на бонус символите. По време на Dark Ritual Bonus, Wild символите, които се приземяват на определени пентаграмни позиции, остават на мястото си, докато пет Wild символа заемат пентаграмните точки или бонусният кръг приключи. Ако успеете да разположите Уайлд символи на всичките пет пентаграмни точки, Луцифер ще бъде призован и ще превърне барабани 2, 3 и 4 в Уайлд символи до края на бонус играта.

Бонус покупка: Тази игра предлага две възможности за бонус купуване:

 • Scatter Boost за 1,5 пъти залога: Тази функция увеличава присъствието на Scatter символи на барабаните.
 • Dark Ritual Bonus за 100x залога.

Дизайн и саундтрак

Darkness SymbolsDarkness може да се похвали със завладяващ дизайн, който потапя играчите в мистериозен свят на тъмни заклинания. Визуализацията е богата на детайли, включваща зловещи символи и атмосферен фон, който допринася за очарованието на играта. Геймплеят се допълва от завладяващо мелодичен саундтрак, който задава перфектния тон, подобрява цялостното игрово изживяване и потапя играчите в мрачната, мистична атмосфера.

Нашето заключение

Darkness предлага интригуващо игрално изживяване със своята висока волатилност и значителен потенциал за печалба. Включването на SuperSpinners и Giant Symbols добавя дълбочина към геймплея, докато Dark Ritual Bonus и Bonus Buy опциите предоставят вълнуващи възможности за играчите. Завладяващият дизайн и призрачният саундтрак на играта създават наистина завладяваща атмосфера. Darkness си заслужава да се завърти, ако търсите слот игра с примамлива смесица от мистерия и вълнение.

Darkness в сравнение към други слотове

Име:Darkness50 TreasuresMega MoolahTons of SunsHot Shots 2Wild Wild Bison
Провайдър:Relax GamingCT Gaming InteractiveMicrogamingGames GlobaliSoftBetStakelogic
Печеливши канали:265025243243 2,304 to 5.625
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот: 20,000х Залога25,000Progressive4,556х Залога12,150 x Залога5,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникални функции като SuperSpinners и гигантски символи.

 • Dark Ritual Bonus с безплатни завъртания и потенциал за големи печалби.

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

 • Постигането на максималния потенциал за печалба може да е предизвикателство.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Darkness

Darkness

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Darkness. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Darkness.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Darkness
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Darkness попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Darkness, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Darkness с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Darkness, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Darkness.

Често задавани въпроси

Какъв е максималният потенциал за печалба в слот играта Darkness?

Darkness предлага максимален потенциал за печалба от 20 000 пъти Вашия залог.

Мога ли да задействам безплатни завъртания в тази игра?

Да, като уцелите 3, 4 или 5 символа Bonus, можете да спечелите съответно 10, 12 или 14 безплатни завъртания.

Какво представляват SuperSpinners в слота Darkness?

SuperSpinners умножават печалбите, когато печеливша линия пресече SuperSpinner с число и то е вляво от печеливш символ.

Има ли опция за закупуване на бонус в Darkness?

Да, можете да изберете да активирате Scatter Boost или Dark Ritual Bonus за допълнителни функции.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:21 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238