Dawn of Kings

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  15 Линии

Dawn of Kings Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.24%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Dawn of Kings

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали13
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Dawn of Kings

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали13
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Dawn of Kings

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Dawn of Kings от Hacksaw Gaming предлага ангажиращо изживяване с легендите на древен Египет. Играта е разположена в рамките на мистериозен храм. Присъствието на дързък изследовател до детайлната мрежа на играта добавя още едно ниво на приключение. В същото време символите с египетска тематика са големи и визуално изразителни, което гарантира яснота и потапяне. Саундтракът допълва отлично обстановката, като подсилва цялостното изживяване. Тази игра постига фин баланс между простотата и тръпката от изследването, което я прави забележителен избор за онлайн слотове.

Функции и бонуси

Dawn of Kings представлява комплексно онлайн слот изживяване с различни бонуси, съсредоточени предимно върху Free Spins кръговете. Разположена на фона на 5х3 решетка, играта разполага с 13 печеливши линии и демонстрира RTP от 96,24%, както и средна волатилност.

Book Mechanic: Функцията се задейства случайно в базовата игра. При активирането му произволен символ се определя като специален символ. По време на следващото завъртане могат да се появят между 3 и 5 специални символа. А след изплащане на печалби тези специални символи се разширяват, покривайки барабаните, на които са се появили. След като се разширят, тези символи дават печалби по всички линии, независимо от другите символи между тях.

Dawn of Kings WildBook of Dawn: Приключението започва с 3 Book Scatter символа, които отключват 10 безплатни завъртания. В началото един символ за печалба се избира на случаен принцип като специален символ. След това този символ се придържа към нормалната си функция, но остава през целия кръг. Само символите, класифицирани като нископлатени и високоплатени, могат да бъдат избрани, а при избора те се подчертават със златен фон и рамка. Придобиването на допълнителни Book Scatter символи води до допълнителни завъртания. По-конкретно, 2 и 3 Scatter символа дават 2 или 4 допълнителни завъртания. Ако се появят 4 Scatter символа, играчът влиза във функцията Triple Book of Dawn и получава 4 завъртания.

Triple Book of Dawn: Постигането на 4 или 5 Scatter символа отключва този рунд, като подарява на играча 12 безплатни завъртания. Запазвайки механиката на бонуса Book of Dawn, тази функция първоначално избира поне 3 печеливши символа като Специални символи, като гарантира, че поне един от тях ще бъде с висока стойност. Играта продължава както обикновено, като специалните символи се появяват до приключването на кръга. Попадането на 2 или 3 символа Scatter по време на тази функция дава 2 или 4 допълнителни завъртания.

Dawn of Kings BonusBest of Book of Dawn: Тази функция се активира при едновременното падане на 3 Book Scatter и Best of Bonus Scatter. Тя се състои от 3 последователни рунда Book of Dawn, като най-високата печалба от рунд се умножава по основния залог и впоследствие се присъжда на играча.

Best of Triple Book of Dawn: Тази функция се задейства при появата на 4 или 5 Book Scatter символа, като повтаря предходния бонус и предлага 3 Triple Book of Dawn рунда. Печалбите се изчисляват по подобен начин и се предоставят на играча.

Bonus Buy: Опцията Bonus Buy е на разположение на играчите, които са готови за директно активиране на бонуса или подобряване на геймплея. Тя предлага различни алтернативи за покупка, като FeatureSpins и директен достъп до всички бонус рундове, всеки от които с различен RTP процент.

 • BonusHunt FeatureSpins: При 3 пъти по-голям залог вероятността за активиране на бонус рунд се увеличава пет пъти.
 • Silver FeatureSpins: За 50 пъти залога едно завъртане гарантира поне 3 случая на случаен разширяващ се символ.
 • Golden FeatureSpins: При 100 пъти залога предстоящото завъртане гарантирано ще доведе до появата на поне 3 случайни високоплатени символа, които ще се разширят.
 • Book of Dawn: Активира рунда за 100 пъти залога, като предлага RTP от 96,25%.
 • Triple Book of Dawn: Задейства рунда за 300 пъти залога, с RTP от 96,25%.
 • Best of Book of Dawn: Инициира функцията за 200 пъти залога, като предоставя RTP от 96,35%.
 • Best of Triple Book of Dawn: Започва функцията за 600 пъти залога, като предоставя RTP от 96,32%.

Дизайн и саундтрак

Dawn of Kings SymbolsЗората на царете се развива в загадъчна храмова среда, където смел изследовател придружава мрежата. Дизайнът на играта се отличава с големи, отчетливи символи, вдъхновени от египетската митология, включително различни богове и изследователя като ключови фигури. Саундтракът ѝ безпроблемно допълва мистичната атмосфера на храма, създавайки завладяващо игрално изживяване.

Ентусиастите на египетската тематика ще оценят ясния игрови процес на Diamonds of Egypt от Pragmatic Play и по-сложния такъв, предлаган от Karnak Treasure от EGT Digital.

Нашето заключение

Dawn of Kings се откроява в претъпканото с онлайн слотове пространство с добре изпълнената си комбинация от функции. Hacksaw Gaming са създали игра, която не само отдава почит на богатия гоблен на египетската митология, но и го прави с новаторски игрови механики. Уникалният Book Mechanic и разнообразието от кръгове с безплатни завъртания предлагат на играчите вълнение и възможности за значителни печалби. В съчетание с възможността за закупуване на бонуси Dawn of Kings е подходяща за широк кръг играчи, което я превръща в убедителен избор за всеки, който търси съчетание от традиция и иновация в своето игрално преживяване.

Dawn of Kings в сравнение към други слотове

Име:Dawn of KingsBlazing BellsRobber StrikeD-DayFairy Queen100 Burning Hot
Провайдър:HacksawPlaytechPragmatic PlayNolimit CityNovomaticAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:1346,656 ways to win4,09672010100
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога25,000 x Залога5,000 х Залога55,555х Залога36,000 х Залога30000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразни кръгове с безплатни завъртания

 • Уникална Book механика

 • Висок процент RTP

Минуси:
 • Ограничени печеливши линии в сравнение с други модерни слотове

 • Рундовете с безплатни завъртания могат да бъдат трудни за задействане

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Dawn of Kings

Dawn of Kings

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Dawn of Kings. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Dawn of Kings.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Dawn of Kings
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Dawn of Kings не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Dawn of Kings, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Dawn of Kings. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики в Dawn of Kings?

Dawn of Kings предлага сложна комбинация от бонуси, съсредоточени главно около кръговете с безплатни завъртания, разположени на 5х3 мрежа с 13 печеливши линии.

Как работи Book Mechanic в Dawn of Kings?

В основната игра на Dawn of Kings Book механизмът може да се активира на случаен принцип, като избере символ за специален такъв. Това може да доведе до появата на 3 до 5 специални символа по време на завъртане, като те се разширяват, за да покрият барабаните и печелят навсякъде по всички линии.

Какво представлява функцията Book of Dawn в Dawn of Kings?

При падане на 3 символа Book Scatter в Dawn of Kings се задейства функцията Book of Dawn, която предоставя 10 безплатни завъртания с произволен специален символ за времето на завъртанията. Допълнителни завъртания могат да бъдат спечелени, ако се паднат още Book Scatter символи.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:21 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944