Diamond Plus

 • Доставчик:

  Amusnet (EGT) Interactive

 • Тип:

  10 Линии

Diamond Plus Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Diamond Plus

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Не

Детайли за Diamond Plus

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:Progressive

Ревю за Diamond Plus

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Diamond Plus е слот за любителите на класическия геймплей. Механиката на играта има обичайните 5 барабана с три реда символи и 10 печеливши линии, които изплащат печалби и в двете посоки. Графиките са прости, без сложни анимации и големи плодови символи са поставени върху червено-оранжевия фон на играта. Основните характеристики, които ще намерите тук са: Wild, Respin Wild, Risk / Gamble (Double) игра и Progressive Jackpot. Ако сте авантюристи и обичате да рискувате, тогава не се колебайте да изберете играта за удвояване на печалбата, която е достъпна след всяка печалба.

Можете да играете слот играта Diamond Plus по два начина. Първо може да щракнете върху бутона за завъртане или да използвате стойностите за залагане под барабаните. Можете да играете с 0,10, 0,20, 0,50, 1,00 или 20,00 кредита на завъртане. Ако искате да накарате барабаните да се въртят по-бързо, можете да задържите бутона за възпроизвеждане за известно време, преди да го освободите. Може да използвате и функцията за автоматично възпроизвеждане в тази игра, като може да зададете до 100 автоматични завъртания.

Ротативката се предлага със стандартен брой обикновени символи. Таблицата за плащане включва осем обикновени икони. Всички печеливши комбинации се формират отляво надясно и отдясно наляво. В случай на повече от една печалба на линия, се изплаща тази с по-голяма стойност. Единственият начин да получите печеливша комбинация е да приземите три до пет символа от същия вид на активна линия на печалба. Първите два (най-ниско платени) символа са лимон и череши. Те осигуряват между 1 и 10 пъти х залога. След това има слива и портокал. Комбинациите, които включват тези икони, ще изплатят между 1 и 15 пъти вашия залог. Комбинации, които включват банани осигуряват между 5 и 50 пъти х общия залог. Червените седмици доставят най-високите награди, които плащат между 10 и 100 пъти х залога.

Единствената специална икона в това издание Wild не предлага парични награди, но има специална уникална роля в тази игра. Прилича на жълт диамант и се появява само на барабани 2, 3 и 4. Като икона Wild, Diamond заменя всички символи на една и съща макара, стига да може да помогне да се завършат печеливши комбинации. Това не е единственото нещо, което прави иконата Wild. Освен това, този символ се задържа на барабана, на който се появява, и активира безплатно повторно завъртане на другите барабани. С други думи, ще получите още един шанс за печеливша комбинация, без да правите нов залог.

Ако получите печалби, равни на или по-малко от 3,5 пъти х общия ви залог, може да активирате функцията Gamble. Трябва да натиснете бутона Gamble и да изберете червен или черен е цвета на картата, която ще се появи на екрана. Ако познаете правилния цвят на картата за игра ще удвоите вашата печалба.

И накрая, имаме и функция Mystery Jackpot, тайнствен джакпот на четири нива. Активира се на случаен принцип в края на произволно завъртане. На отделен екран се появяват 12 карти. Трябва да ги обърнете, докато не попаднете на 3 карти от една и съща боя. Това ще определи кой джакпот ще спечелите, защото всеки отговаря на определена боя. Най-голям е джакпота за Пика, следван от Купа, Каро и Спатия.

Diamond Plus в сравнение към други слотове

Име:Diamond PlusFenghuangMonkey’s GoldJohnny CashDJ CatHand of Midas 2
Провайдър:Amusnet (EGT) InteractiveHabaneroNolimit CityBGamingPush GamingPragmatic Play
Печеливши канали:1028Cluster Pays20520
Бонус:НеНеНеНеНеДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:ProgressiveProgressive Jakpot12 683 x Залога1000 x Залога10,000х залога8,000х залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Diamond Plus

Diamond Plus

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Diamond Plus. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Diamond Plus.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Diamond Plus
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Diamond Plus попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Diamond Plus, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Diamond Plus с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Diamond Plus. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Diamond Plus.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Diamond Plus. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238