Dirty Dawgs of Nitropolis

 • Доставчик:

  ELK Studios

 • Тип:

  20 Линии

Dirty Dawgs of Nitropolis Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Dirty Dawgs of Nitropolis

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:25,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Dirty Dawgs of Nitropolis

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:25,000х Залога

Ревю за Dirty Dawgs of Nitropolis

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Тръгнете на вълнуващо пътешествие с Dirty Dawgs of Nitropolis, създадена от ELK Studios. Тази онлайн слот игра е разположена на фона на постапокалиптичен склад и потапя играчите в един напрегнат свят. С решетка 6×4 и 20 печеливши линии, тя предлага сложна комбинация от игрови функции и бонуси, включително иновативните Nitro Wild Reels и вълнуващите Free Spins рундове. ELK Studios са известни със своите авангардни графики и гарантират, че всяко едно завъртане ще бъде приключение.

Функции и бонуси

Dirty Dawgs of Nitropolis е атрактивна онлайн слот игра, разположена на 6×4 решетка, предлагаща 20 печеливши линии за потенциални печалби. RTP коефициентът на играта е 94%, което е малко под средното за индустрията и е комбинирано с високо ниво на волатилност.

Dirty Dawgs of Nitropolis BonusNitro Wild Reel: Тази функция обхваща от 2 до 4 вертикални позиции на решетката, които функционират като подредени Wild барабан. Индикатор в горната част на барабана показва неговия размер. Тези барабани имат шанса да се подобряват на случаен принцип, като увеличават размера на стека и потенциала за печалби.

Nitro Feature Box: Тази кутия задейства случайна функция, когато се приземи на решетката. Възможните ефекти включват Respin, Nitro Expand, Nitro Raffle или превръщане в Wild символ. Respin задържа всички специални символи, което увеличава шансовете за по-значителни печалби. Nitro Expand повишава нивото на всички Wild барабани в играта. В същото време Nitro Raffle трансформира всички видими Nitro Wild барабани в многобройни 1х1 барабани, на които попадналите монети присъждат своята стойност, потенциално включваща монета за максимална печалба. Nitro Raffle стартира след всяко повторно завъртане.

Dirty Wilds: Функция, която може да се активира на случаен принцип по време на основната игра, като разгръща произволен брой напълно разширени Nitro Wild барабани в мрежата.

Free Spins: Получаването на 3 или повече Bonus Scatter символа стартира кръг Free Spins, който започва с поне 10 завъртания. В зависимост от броя на Scatter символите се прилагат допълнителни бонуси, като 3 Scatter символа стартират рунда, 4 Scatter символа добавят 1 Nitro Wild барабан, 5 Scatter символа включват 2 такива барабана, а 6 Scatter символа стартират Super Free Spins с 3 Nitro Wild барабана. Всеки Nitro Wild барабан се задържа за времето на рунда. Рундът приключва, когато лимитът за печалба бъде достигнат или Free Spins бъдат изчерпани. Попадането на 6 Wild барабана по време на този кръг дава допълнителни 5 завъртания.

Dirty Dawgs of Nitropolis WinX-iter: Предлага влизане в различни режими на игра чрез определени входни такси.

 • Super Bonus: Срещу 500 кратен размер на избрания залог играчите могат да получат достъп до кръга Super Free Spins с 3 постоянни Nitro Wild Reels на минимум 3-то ниво.
 • Bonus Game: Позволява директно влизане в кръга с безплатни завъртания срещу 100x избрания бонус.
 • Dirty Wilds: Гарантира завъртане с активна функция Dirty Wilds за 100x основния залог.
 • Три Nitro Wild Reels: Гарантира завъртане с 3 Nitro Wild барабана за 25x залога. Кръгът Super Free Spins се активира, ако по време на това завъртане паднат 3 или повече Bonus Scatter символа.
 • Bonus Hunt: Увеличава вероятността за активиране на бонус играта повече от три пъти, като струва 3 пъти залога.

Дизайн и саундтрак

Dirty Dawgs of Nitropolis SymbolsДизайнът на Dirty Dawgs of Nitropolis пренася играчите в склад, където същността на кучешката тема е уловена най-вече в таблицата с печалби – включваща символи от 10 до Асо, както и икони с по-висока стойност като кучешка купа, чаша, пистолет, нашийник и емблематичната значка на играта Dirty Dawgs. Саундтракът допълва тази атмосфера перфектно, подобрявайки цялостното игрово изживяване.

Ентусиастите на този мотив и стил на игра могат да намерят за интригуващи и Gritty Kitty of Nitropolis и Rogue Rats of Nitropolis от ELK Studios, които предлагат уникални игрови механики, заслужаващи да бъдат проучени.

Нашето заключение

Dirty Dawgs of Nitropolis, създаден от иновативните ELK Studios, е слот с висока волатилност, който предлага уникална комбинация от вълнение и предизвикателство. Неговите отличителни функции, включително Nitro Wild Reel, Nitro Feature Box и завладяващия кръг с безплатни завъртания, осигуряват дълбочина на игралния процес. Режимът X-iter допълнително повишава нивото на преживяване, като позволява персонализирани игрални сесии. Въпреки че RTP коефициентът е малко под средното ниво, богатият набор от бонуси и потенциалът за значителни печалби правят играта задължителна за любителите на слотове, които търсят приключение, изпълнено с адреналин.

Dirty Dawgs of Nitropolis в сравнение към други слотове

Име:Dirty Dawgs of NitropolisValhall GoldFate of FortuneThe NinjaDragon’s BreathHot Fiesta
Провайдър:ELK StudiosELK StudiosELK StudiosEndorphinaRabcatPragmatic Play
Печеливши канали:204,096-531,4418120Cluster Pays25
Бонус:ДаДаДаНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:25,000х Залога 25,000х Залога10,000 х Залога1000 x Залога1250 х Залога5,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативна функция Nitro Wild Reel

 • Множество случайни бонус функции

 • Безплатни завъртания с променливи бонуси

Минуси:
 • Малко под средното RTP

 • Риск от дълги периоди без големи печалби поради високата волатилност и ниското RTP

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Dirty Dawgs of Nitropolis

Dirty Dawgs of Nitropolis

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Dirty Dawgs of Nitropolis. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Dirty Dawgs of Nitropolis.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Dirty Dawgs of Nitropolis
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Dirty Dawgs of Nitropolis. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Dirty Dawgs of Nitropolis може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Dirty Dawgs of Nitropolis, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Dirty Dawgs of Nitropolis.

Често задавани въпроси

Как работи Nitro Wild барабанът в Dirty Dawgs of Nitropolis?

Той покрива от 2 до 4 вертикални позиции, действайки като подреден Wild с индикатор за ниво, който показва размера му. Тези барабани могат да бъдат надграждани на случаен принцип, увеличавайки размера на купчината.

Какво се случва по време на функцията Free Spins в Dirty Dawgs of Nitropolis?

Поставянето на 3 или повече Bonus Scatter символа инициира Free Spins с различни бонуси като непрекъснати Nitro Wild барабани, в зависимост от броя на Scatter символите.

Какви специални функции могат да бъдат задействани на случаен принцип в Dirty Dawgs of Nitropolis?

Функцията Dirty Wilds задейства произволен брой напълно разширени Nitro Wild барабани.

Как функцията X-iter подобрява игралния процес в Dirty Dawgs of Nitropolis?

Тя позволява на играчите да купуват различни режими на игра, предлагащи разнообразни игрови изживявания, включително достъп до Super Free Spins и гарантирани функции.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:20 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238