Divine Fortune Megaways

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  Megaways

  Много Линии

Divine Fortune Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Divine Fortune Megaways

Разработчик: NetEnt
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:500 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Divine Fortune Megaways

Разработчик: NetEnt
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:500 х Залога

Ревю за Divine Fortune Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Divine Fortune Megaways е видео слот, разработен от NetEnt, който е изграден около оформление на Megaways, така че има 6 барабана с до 7 реда и 117 649 начина за печалба могат да бъдат активни при всяко завъртане. Бонусите и функциите на играта включват джакпоти и рунд с безплатни завъртания.

Подобно на оригинала, Divine Fortune Megaways се развива в древна Гърция и джакпотите все още са там – въпреки че, изненадващо, те вече не са прогресивни, фиксирани – или локализирани, както по-често се наричат. Там, където нещата наистина започват да се променят, е начинът, по който играта всъщност е построена. Divine Fortune Megaways има формат с 6 барабана и между 2 и 7 активни реда при всяко завъртане. Това означава, че ако всичките 7 реда са активни има 117 649 начина за печалба, което е значителен потенциал за печалба.

Играта предлага голямо разнообразие от опции за залози. Може да играете със 0,10 до 100,00 кредита при всяко завъртане. Самата игра е описана като игра със средна вариация – така че можете да очаквате сравнително чести печалби. Има много бонуси и функции, които да очаквате с нетърпение в Divine Fortune Megaways, които ще направят вашия геймплей вълнуващ и много интересен.

Falling Wild Respins

Това е функция, която видяхме в оригиналния слот Divine Fortunes и NetEnt избра да я запази и в Divine Fortune Megaways. Всеки път, когато един от уайлд символите на Пегас се появи в полезрението, ще се задейства функцията Falling Wild Respins. Всички печалби се изплащат – с уайлда на първоначалното му място – и след това уайлда пада с една позиция надолу, като се присъжда повторно завъртане. След като повторното завъртане приключи, всички изплащания се присъждат отново – и това продължава, докато wild символите останат на екрана. Възможно е да продължите да приземявате wild символи и тази мини-функция да продължи за доста време.

Free Spins

Скатер символът в Divine Fortune Megaways е представен от ръка, държаща мълния, и кацането на 4, 5 или 6 където и да е на барабаните ще задейства бонуса за безплатни завъртания. След това ще получите съответно 10, 15 или 20 безплатни завъртания. Всички допълнителни скатер символи, присъстващи на задействащия екран на основната игра, ще ви дадат допълнителни пет безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания се активира функцията Falling Wild Respins – и ако успеете да приземите уайлд символ зад уайлд, който в момента е на екрана, уайлдът ще се разшири, за да покрие целия барабан – точно както в оригиналния слот Divine Fortune.

Divine Fortune Megaways Jackpots

По време на бонуса за безплатни завъртания ще забележите, че има три нови символа „Бонус печалба“, добавени към барабаните. Това са цветен бронз, сребро и злато. Събирането на пет от която и да е от тези монети ще ви осигури парично изплащане на стойност съответно 10X, 25X и 500X вашия залог

Като подобрена версия на своя аналог, слот машината Divine Fortune Megaways предлага митичен набор от барабани със 117 649 начина за печалба. Запознайте се с древногръцките богове, докато въртите барабаните на този слот с 96,09% RTP и средна до висока волатилност. Гледайте как Пегас пада по барабаните, задействайки повторни завъртания и получавайте още по-големи печалби с функцията Wild on Wild, докато Pegasus се разширява, за да покрие целия барабан. Влезте в рунда с безплатни завъртания и събирайте бонус монети за шанса си да спечелите до 500 пъти х своя залог.

Divine Fortune Megaways в сравнение към други слотове

Име:Divine Fortune MegawaysUndefeated XerxesWilderlandNile Mystery DoubleMaxMorgana MegawaysLord of Luck
Провайдър:NetEntPlay'N GoNetEntYggdrasil GamingiSoftBetCT Gaming Interactive
Печеливши канали:117,6493020243117,64940
Бонус:НеДаНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:500 х Залога10,000х Залога240,00020,000х Залога10,000 х Залога3,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Divine Fortune Megaways

Divine Fortune Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Divine Fortune Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Divine Fortune Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Divine Fortune Megaways
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Divine Fortune Megaways. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Divine Fortune Megaways.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Divine Fortune Megaways в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Divine Fortune Megaways и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238