Egyptian Dreams Deluxe

 • Доставчик:

  Habanero
 • Тип:

  243 Линии

Egyptian Dreams Deluxe Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Egyptian Dreams Deluxe

Разработчик: Habanero
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:500,00
Джакпот:250 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Egyptian Dreams Deluxe

Разработчик: Habanero
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:500,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:250 x Залога

Ревю за Egyptian Dreams Deluxe

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Egyptian Dreams Deluxe е онлайн слот, разработен от Habanero с 5 барабана, 3 реда и  египетска тема. Има активен механизъм с 243 начина за печалба и функциите включват безплатни завъртания, повторни завъртания и разширяване на начините за печалба, подобрявайки вероятността за формиране на печалба.

Ротативката се отличава с доста интересен дизайн. Обикновено игрите, които се развиват в Древен Египет, имат доста сериозен вид, но тази игра има графика в анимационен стил – с главата на фараон, която по някаква причина замества главата на Сфинкса. Така или иначе, външният вид на играта е наистина забавен, което създава страхотно онлайн игрово изживяване.

Egyptian Dreams започва с 243 начина да спечелите. Въпреки това, докато елиминирате блокиращите символи, отключвате повече начини за победа. След като всички те бъдат отключени, ще можете да достигнете до 3125 печеливши начина. В тази игра са налични широка гама от залози, от 0,25p до £500 монети на завъртане.

RTP (възвръщаемост към играч) на слота е 96,7%. Този процент на изплащане се отнася до сумата пари, която се изплаща средно като награди за всеки 100 монети, които залагате. Това е игра с висока волатилност, което означава, че наградите не идват толкова често, колкото в игрите със средна или ниска волатилност, но са много по-щедри.

Просто приземете три или повече съвпадащи символа на една и съща печеливша линия, за да спечелите в Egyptian Dreams Deluxe. Най-голямата налична награда се присъжда от Клеопатра и символите на фараона. Фараонът също е wild символ, което ви помага да спечелите повече награди, като замествате други символи.

Когато започнете да играете, ще забележите, че има десет пясъчни скарабея, блокиращи горните два реда символи. Всеки път, когато символ на фараон попадне точно под един от тях, той ще премахне символа, за да направи място за повече печеливши комбинации.

Всеки път, когато два, три или четири символа на пирамида попаднат на барабаните, вие ще задействате повторно завъртане. Символите ще бъдат заключени на място и ако падне друг символ, ще получите между 10 и 30 безплатни завъртания. По време на рунда с безплатни завъртания имате шанса да задействате още 10, ако имате късмета да получите три допълнителни пирамидни символа.

Има и три прогресивни джакпота, които можете да спечелите, докато играете Egyptian Dreams Deluxe. За разлика от повечето игри с прогресивен джакпот, тези награди могат да бъдат спечелени напълно на случаен принцип. Не е необходимо да завършите никакви бонус рундове или да получите определен брой символи.

Можете да играете Egyptian Dreams Deluxe, като използвате почти всяко мобилно устройство или персонален компютър. Това е игра, която работи на HTML5 софтуер, което означава, че не е нужно да изтегляте нищо – и тя ще работи на всяка операционна система.

Egyptian Dreams Deluxe от Habanero е прекрасен онлайн слот, който върши чудесна работа с комбинирането на бонус функции. Отключващите се печеливши линии и повторни завъртания по време на основната игра създават забавно игрово изживяване – което се подобрява само от бонуса за безплатни завъртания и перспективата за спечелване на една от трите щедри прогресивни награди. Това със сигурност е игра, която си заслужава няколко завъртания.

Egyptian Dreams Deluxe в сравнение към други слотове

Име:Egyptian Dreams Deluxe40 Super FruitsKing Arthur 10k WaysFaerie NightsCoral IslandAztec Forest
Провайдър:HabaneroEGT DigitalReelPlayIron Dog StudioAmusnet (EGT) InteractiveAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:2434010,000251025
Бонус:НеДаНеДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:250 x ЗалогаПрогресивен9,141х Залога2,500 х ЗалогаProgressive JakpotProgressive

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Egyptian Dreams Deluxe

Egyptian Dreams Deluxe

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Egyptian Dreams Deluxe. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Egyptian Dreams Deluxe.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Egyptian Dreams Deluxe
1

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Egyptian Dreams Deluxe може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Egyptian Dreams Deluxe. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Egyptian Dreams Deluxe.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Egyptian Dreams Deluxe и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238