Egyptian Fortunes

Egyptian Fortunes Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Egyptian Fortunes

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Да

Детайли за Egyptian Fortunes

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Progressive

Ревю за Egyptian Fortunes

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Egyptian Fortunes е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има RTP от 96,5%. Играта се развива в дюните на древен Египет и има 5 барабана, три реда и общо 20 фиксирани печеливши линии. Характеристиките включват безплатни завъртания и джакпот бонус, където могат да бъдат спечелени три джакпота.

Egyptian Fortunes от е онлайн слот с 20 печеливши линии, който предлага на играчите диапазон на залагане от 0,20 до 100 монети на завъртане. Можете да намерите функцията за автоматично възпроизвеждане директно под бутона за завъртане, а системните настройки могат да се регулират, за да превключват звуковите ефекти. Можете също да включите функцията за бързо завъртане или да използвате функцията за пестене на батерията, за да намалите скоростта на анимацията.

Играта има RTP от 96,50%. Този процент на изплащане ви позволява да знаете колко пари можете да очаквате да спечелите средно, като печалба за всеки 100 монети, които залагате. Важно е да запомните обаче, че това е теоретично число, определено в хода на хиляди завъртания от разработчика на играта.

Когато приземите три или повече съвпадащи символа на една и съща печеливша линия ще задействате изплащания. Най-щедрият редовен символ е фараонът, който изплаща награда на стойност 50 пъти х вашия залог. Има и Wild символ, който ви помага да завършите печеливши комбинации и осигурява награда на стойност 250 х залога.

Energy Spins са уникална нова бонус функция, налична в онлайн слота Egyptian Fortunes на Pragmatic Play. Когато получите определени печеливши комбинации, ще получите енергийни завъртания. Това са безплатни завъртания, които се играят веднага след печалбата. Например, ако ударите печеливша комбинация със символа на фараона, ще получите 3 енергийни завъртания в допълнение към вашата печалба.

Има и бонус рунд с безплатни завъртания, който се задейства, когато получите 3 бонус символа по време на основната игра. Ще получите 6 безплатни завъртания, по време на които само три различни символа ще се появят на барабаните – като wild символа се появява само на барабани 2 и 4.

Egyptian Fortunes в сравнение към други слотове

Име:Egyptian FortunesSpring Heeled JackHoonga BoongaWild Toro 2Diamond WildThai Blossoms
Провайдър:Pragmatic PlayBlue Guru GamesGamzixELK StudiosiSoftBetBetSoft
Печеливши канали:202431050220100
Бонус:НеДаНеДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:Progressive15,587х ЗалогаProgressive10,000 х Залога2,500 х Залога922 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Egyptian Fortunes

Egyptian Fortunes

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Egyptian Fortunes. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Egyptian Fortunes.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Egyptian Fortunes
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Egyptian Fortunes не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Egyptian Fortunes. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Egyptian Fortunes.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Egyptian Fortunes. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944