Epic Dreams

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Epic Dreams Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.10%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Epic Dreams

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Джакпот:5,000х залога
Скатер:Не

Детайли за Epic Dreams

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х залога

Ревю за Epic Dreams

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Epic Dreams, разработена от Relax Gaming, завладява с обстановка, в която ленивците, които обикновено са бавни и лежерни, са преобразени в усърдни строители на оживен град. Този онлайн слот умело съпоставя естественото спокойствие на гората с неочакваната активност на нейните обитатели – ленивци, осигурявайки причудлив и завладяващ фон за играчите.

Функции и бонуси

Epic Dreams е сложен онлайн слот, разработен от Relax Gaming. Той е разположен на обширна решетка 6×7 и предлага до 117 649 начина за печалба. Играта разполага с динамичен механизъм за падане, който се активира след всяка печалба. При него печелившите символи изчезват, като се заменят с други, падащи отгоре, което може да доведе до допълнителни печалби. Слотът може да се похвали с коефициент на RTP от 96,10% и е категоризиран като високо волатилен.

Epic Dreams BonusБонус избор: Играта започва с четирите най-ниски реда, закрити от каменни блокове. Всеки ред включва свободен слот, който позволява падането на символи. Постигането на печалба със символ в този конкретен слот отключва целия ред. Бонусният избор се задейства, когато всички каменни блокове бъдат изчистени от мрежата. След това играчите могат да избират между Бонус за копаене или Бонус за строеж. Ако при завъртане в долния ред се появят символи Super Bonus Stone Block, се активира Super Bonus Pick, който предлага подобрени версии на двата основни бонуса.

Бонус за копаене: Бонусът за копаене предлага на играчите първоначален набор от 5 безплатни завъртания, като в началото на рунда мрежата се нулира. Ако се задейства чрез Super Bonus Pick, играчите получават вместо това 10 безплатни завъртания. Тази функция пренася играчите в подземна обстановка, където целта е да копаят надолу колкото се може по-ефективно. Прогресът се измерва с разрушените редове; всеки трети разчистен ред означава достигнато ново ниво. Всяко ново преминато ниво възнаграждава играча с допълнително безплатно завъртане. Ако рундът е надграден до супер версия, играчите продължават с 2 допълнителни завъртания за всяко ново отключено ниво.

Epic Dreams MnozhitelПо време на функцията може да се появят сандъци със съкровища, които предоставят бонуси като добавяне на монети, надграждане или добавяне на уайлд. Събирането на три Супер кълба от тези сандъци подобрява рунда до неговата супер версия, като увеличава потенциала за по-големи печалби и по-динамичен геймплей.

 • Coin Add: Поставя от 1 до 3 монети върху каменни блокове.
 • Upgrade: Увеличава стойността на тези монети
 • Wild Add: Поставя символ Wild в 1 до 3 реда.

Кулминацията на рунда настъпва, когато играчите унищожат 50 реда каменни блокове, разкрият специалния ред с 5000 каменни блока и получат максималната печалба, с което функцията приключва.

Бонус „Строеж“: Избирането на бонус „Строеж“ започва с 3 кръга; всеки кръг води до падането на 3 символа отгоре. Ако играчите влязат в супер версията на този рунд, вместо това той започва с 4 рунда. Целта тук е да построите кула чрез вертикално подреждане на символите. Попълването на ред с каквито и да е символи се изплаща като съвпадение на 3 еднакви символа според таблицата с печалби.

Epic Dreams Wild Стълба с множители подобрява тази функция, като започва от 1х и се увеличава с 1 с всеки завършен ред, умножавайки печалбата за този ред. Освен това вместо обикновени символи могат да се появят символи Монети и сандъци със съкровища. Монетите незабавно предоставят посочената стойност, когато са част от печеливша комбинация. В същото време сандъците със съкровища могат да съдържат до 3 супер кълба, които могат незабавно да повишат сесията до супер версията на рунда, възстановявайки рундовете до 4 при всяко завършване на ред. Сандъците със съкровища могат също така да задействат един от следните ефекти:

 • Coin Add: Започва падане, при което се появяват само символи на монети. Това не намалява брояча на рундовете.
 • Filler: Запълва от 1 до 3 реда със случайни символи, като задейства потенциални печалби.
 • 1 Drop: Следващите завъртания ще включват по един допълнителен символ на рунд, което увеличава шанса за попълване на редове.

Рундът приключва, когато са попълнени 50 реда, като се присъжда максималната печалба като последно постижение на този бонус.

Бонус покупка: Играчите могат да използват функцията „Бонус покупка“, за да получат незабавен достъп до бонус кръговете. Стандартното купуване струва 50 пъти залога за редовните рундове, докато 250 пъти залога отключва супер рундовете, като леко повишава RTP до 96,50%.

Дизайн и саундтрак

Simvoli na Epic DreamsEpic Dreams демонстрира уникален и сложен дизайн с ленивци, които усърдно развиват град в горска среда – творчески обрат, който поставя тези обикновено лениви същества в оживени роли. Играта преминава от горски базови сцени към подземни мини или строежи в небето в зависимост от избрания режим на игра. Слотът рисува гората като любопитна туристическа атракция, показвайки я с хора, които се оглеждат наоколо. Таблицата с печалби е украсена с традиционни цветове карти, цветни скъпоценни камъни и включва главния герой ленивец, очарователно разположен до решетката. Саундтракът, макар и задоволителен, деликатно допълва сцената, като позволява на богатия визуален разказ на играта да заеме централно място.

Почитателите на този странен мотив могат да се насладят и на Sloth Tumble от Relax Gaming за плодова вариация на темата.

Нашето заключение

Epic Dreams се отличава с това, че предоставя завладяващо слот изживяване с въображаемото използване на персонажи на ленивци, които активно участват в изграждането на града. Разработен от Relax Gaming, слотът се отличава с иновативни геймплейни механики, като например бонусите „Избери“, „Копай“ и „Изгради“, както и със завладяващите падащи барабани, които освежават игралното поле при всяка печалба. Сменящите се среди от гори до мини придават динамична визуална привлекателност. С висока волатилност и конкурентен RTP тази игра обещава както вълнуващ геймплей, така и потенциал за значителни печалби, което я прави отличен избор за играчите, търсещи уникално слот приключение.

Epic Dreams в сравнение към други слотове

Име:Epic Dreams5X Cherry PartySquid GameMerlin’s AlchemyScruffy ScallywagsJaguar Super Ways
Провайдър:Relax GamingCT Gaming InteractiveLight & WonderHacksawHabaneroYggdrasil Gaming
Печеливши канали:117,6494040Scatter Pays30243
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х залогаN/A5,000х Залога10,000х ЗалогаProgressive Jakpot22,457 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателна функция за въртене

 • Иновативни бонуси "Dig" и "Build"

 • Пряк достъп до бонусните кръгове

 • Динамична среда

Минуси:
 • Сложност на бонусните функции

 • Ограничена привлекателност за играчи, които предпочитат по-прости и традиционни слотове

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Epic Dreams

Epic Dreams

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Epic Dreams. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Epic Dreams.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Epic Dreams
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Epic Dreams попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Epic Dreams, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Epic Dreams с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Epic Dreams не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Epic Dreams, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Epic Dreams.

Често задавани въпроси

Какви са бонусите в Epic Dreams?

Epic Dreams включва две основни бонусни функции: Dig Bonus, в която играчите разкопават пластове за награди, и Build Bonus, която включва построяване на кула със символи, които падат отгоре. Те се активират, като изчистите всички камъни от мрежата в основната игра.

Как играчите задействат Super Bonus Pick в Epic Dreams?

Функцията Super Bonus Pick се активира, когато играчите разбият символите Super Bonus Stone Block на долния ред по време на основната игра. Това предлага подобрени версии на бонусите Dig и Build.

Каква е максималната печалба в Epic Dreams?

Максималната печалба в този слот се получава, когато играчите унищожат 50 реда каменни блокове, разкривайки 5 000x ред каменни блокове и завършвайки функцията със значителна печалба.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238