Eye of Cleopatra

Eye of Cleopatra Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Eye of Cleopatra

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:3,200 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Eye of Cleopatra

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:3,200 х Залога

Ревю за Eye of Cleopatra

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Египетската тематика се превърна в една от най-популярните концепции за слотове, а Клеопатра, най-известният египетски владетел, често е и основната фигур в тях. Eye of Cleopatra е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който определено спада към тази категория.  Въпреки че е сравнително млада компания, с по-малко от десетилетие опит, Pragmatic Play е невероятно успешно студио. Те са известни със своите визуално зашеметяващи игри, разнообразни и завладяващи теми, както и страхотни бонус функции. 

Игралната зона в слота Eye of Cleopatra е съставена от 4 реда и 5 барабана, което е сравнително стандартно. Има 40 фиксирани печеливши линии, върху които се образуват вашите печеливши комбинации, като ще ви трябват поне 3 съвпадащи символа, да кацнат на съседни барабани отляво надясно, за да получите изплащане.

Макарите, чиито краища са украсени с традиционни египетски дизайни и шарки, заемат лявата част на екрана. Нископлатените символи се появяват върху парчета папирус, което е друг страхотен детайл, който разработчиците са включили в дизайна на слота Eye of Cleopatra. Можете да видите пустинния пясък под барабаните, докато от дясната страна се вижда египетски храм, както и няколко скорпиона. Саундтракът също е традиционно египетски.

Преди да започнете игра, трябва да изберете залог. Той се простира от най-малката опция от £0,20 до максималния възможен залог от £100 на завъртане. Това е силно променлива игра, което означава, че наградите могат да бъдат много по-рядко срещани, но от своя страна могат да бъдат и много по-ценни. Максималният потенциал за печалба от тази игра достига до 3200 пъти х вашия залог, а RTP е ограничен до 96,50%, което е доста над средния за индустрията процент на възвръщаемост.

Слотът Eye of Cleopatra не е особено богат на функции, но тези, които са включени, могат да предоставят страхотни възможности за потенциално спечелване на някои големи награди. Функцията за произволни wild модели е свързана с изображението от дясната страна на барабаните. Златното око в центъра представлява wild символ, докато външните позиции са символите, съседни на него. Символите около дивите символи, които в момента са на екрана, могат да се трансформират в уайлд символи, в зависимост от това кои външни позиции светват.

За да задействате функцията за безплатни завъртания, ще ви трябват поне 3 скатер символа. След това ще трябва да изберете една от следните опции.

 • 4 Light Patterns – 10, 20, 30 безплатни завъртания
 • 6 Light Patterns – 8, 16, 24 безплатни завъртания
 • 8 Light Patterns – 6, 12, 18 безплатни завъртания

Избира се произволен брой безплатни завъртания и произволен светлинен модел. Светлинният модел ще бъде активен при всяко завъртане по време на функцията и приземяването на 3 или повече Scatter символа може да го задейства повторно.

Има и функция Ante Bet, която може да бъде активирана ръчно по всяко време по време на основната игра. Ако го направите, това ще увеличи избрания от вас залог с 25%,но това също ще увеличи значително шанса за задействане на функцията за безплатни завъртания.

Eye of Cleopatra в сравнение към други слотове

Име:Eye of CleopatraCrab TrapReef RunTEDSolar EclipseLove is in the Fair
Провайдър:Pragmatic PlayNetEntYggdrasil GamingBlueprint GamingEndorphinaPlay'N Go
Печеливши канали:40Scatter Pays2020520
Бонус:НеДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:3,200 х Залога1,191 х Залога5,000 х Залога20,000£1,500 х Залога10,000x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Eye of Cleopatra

Eye of Cleopatra

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Eye of Cleopatra. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Eye of Cleopatra.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Eye of Cleopatra
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Eye of Cleopatra попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Eye of Cleopatra, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Eye of Cleopatra с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Eye of Cleopatra. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Eye of Cleopatra.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Eye of Cleopatra и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944