Faerie Nights

 • Доставчик:

  Iron Dog Studio

 • Тип:

  25 Линии

Faerie Nights Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Faerie Nights

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:100,00
Джакпот:2,500 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Faerie Nights

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,500 х Залога

Ревю за Faerie Nights

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Пригответе се за пътешествие във вълшебния свят на феите в тази иновативна слотигра от 1×2 gaming и Irondog Studios. Faerie Nights има три реда, пет барабана и 25 печеливши линии със зашеметяваща графика и приказен саундтрак. Със залози, вариращи от £0,25 до £100 на завъртане и огромни потенциални награди, тази игра ще ви предложи увлекателен геймплей и много забавление.

Зад барабаните ще видите зашеметяваща наситено зелена гора с флуоресцентна фауна, обрасли лози и прекрасни пеперуди, пърхащи на заден план. Вдясно на екрана ще забележите малка приказна къща, построена високо в дървото и обляна в светлина, която свети през прозореца. Ще намерите красиви пеперуди, гъби и цветя, които също сякаш блестят от магията на омагьосаната гора и други митични същества, които може да намерите там.

Това не са единствените магически създания, които могат да бъдат намерени в тези гори. Внимавайте за символа Tree Ent Wild, който ще оживее като разширяващ се Wild, за да покрие и трите реда на барабана, на който попадне. Със старо лице на дядо, този жив дъб изглежда щастлив да ви помогне в стремежа ви към богатство, като замени всеки символ, различен от Scatter, за да ви помогне да спечелите по-дълги съвпадащи линии и по-големи награди.

Скатер символът във Faerie Nights е кралицата на феите, лесно разпознаваема по златистата си коса и ярка слънчева светлина. Намерете три от тези Scatter символи при всяко завъртане и накарайте луната да изгрее, събуждайки нейната илюзорна сестра –  Кралицата на нощта на феите, която ще умножи печалбите, когато спонтанно се появи по време на игра.

Преди да започнете игра, трябва дасе запознаете с правилата, като, като щракнете върху трите линии отляво на барабана. Това ще покаже екран, който ви предлага избор от настройки, включително звукови ефекти и фонова музика за включване или изключване. Ако предпочитате да използвате функцията за автоматично завъртане и да позволите на играта да се играе вместо вас, докато седите и се наслаждавате на магическите символи, трептящи пред очите ви, просто щракнете върху малкия бутон над опцията „игра“ и изберете от пет до 99 автоматични завъртания.

За да спечелите във Faerie Night, просто съпоставете три или повече символа по една от 25-те печеливши линии, като започнете от крайния ляв барабан. Илюзорният еднорог е символът с най-висока стойност, така че внимавайте особено за това създание! Tree Ent Wild замества всеки символ, различен от скатера на кралицата на феите, и се разширява, за да запълни цели барабани, като увеличава максимално шансовете ви да намерите по-дълги редове от съвпадащи символи.

Този приказен слот предлага два режима с две различни кралици на феите –  Ден и Нощ. Кралицата на феите на деня управлява основната игра, докато сестра й се крие в мрака на бонус рундовете на нощта.

За да отключите играта на Faerie Queen of the Night и илюзорните специални функции, ще трябва да намерите три или повече нейни сестри навсякъде по барабаните по време на основната игра, за да отключите бонус рунда с безплатни завъртания на Night Queens. Намерете три символа Faerie Queen of the Day, за да отключите седем безплатни нощни завъртания, четири, за да отключите девет безплатни завъртания и пет, за да получите масивни единадесет безплатни завъртания в нощното царство. След като откриете трите Scatter, слънцето ще залезе над основната игра, позволявайки на луната да блести над омагьосаната гора и Кралицата на феите на нощта да поеме.

Първата разлика, която ще забележите (освен промяната на външния вид в играта) е, че Wild символът се е променил в бонус рунда с безплатни завъртания. По време на дневната основна игра Wild приема формата на живо дърво, което става разширяващ се Wild, за да запълни цели барабани, когато кацне. През нощта ще търсите магическия Will-O’-the-Wisp – светещо бяло кълбо, за което се вярва, че изпълнява желания на онези, които се натъкнат на него. Този Wild не се разширява, а става лепкав, оставайки на място за следващите три завъртания, за да ви помогне да увеличите печалбите си.

Другата разлика е, че вместо да се грижи за дневния скатер символ на кралицата на феите, кралицата на нощта на феите действа като множител, удвоявайки всички печалби, когато се появи на барабаните.

Faerie Nights в сравнение към други слотове

Име:Faerie NightsMax Chance and the Safari SecretsVersailles GoldTombstone: No MercyPower Strike Egyptian RichesGuns n Roses
Провайдър:Iron Dog StudioSkywindAmusnet (EGT) InteractiveNolimit CityScientific GamesNetEnt
Печеливши канали:25Cluster Pays101084020
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,500 х Залога10,000 х Залога1500016,480х your bet1562 х Залога20,000£

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Faerie Nights

Faerie Nights

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Faerie Nights. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Faerie Nights.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Faerie Nights
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Faerie Nights. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Faerie Nights, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Faerie Nights.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Faerie Nights и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238