Feline Fury

Feline Fury Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Feline Fury

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Feline Fury

Разработчик: Play'N Go
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Feline Fury

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Feline Fury е онлайн слот с 20 печеливши линии, разработен от Play'n GO. Функциите включват безплатни завъртания, умножаващи уайлд, разширяващи се уайлд, трансформиращи символи и др. RTP на този слот със средна волатилност е 96,2%, а голямата му награда е на стойност 5000 x залога.

Когато играта се зареди ще видите симпатични котки носещи пиратски шапки и облечени в картонени брони. Естетиката на Feline Fury е наистина добре обмислена – от котката пират, използваща ролка от тоалетна хартия като телескоп до набора от макари, направени от материали за драскане. Макарите са разположени на фона на средновековен замък, а саундтрака е динамичен и прекрасно кореспондира с темата.

След като играта се зареди, може да щракнете върху бутона i, за да прегледате изплащанията и бонусите. След това задайте нивото на залога си, като използвате бутоните + и – до сумите на залога в долната част. Налични са залози между 0,20 и 100,00 монети на завъртане. Прегледайте опциите си за автоматично пускане – където можете също да зададете лимити за загуби/печалби. За да ускорите играта, щракнете върху символа на светкавица в ъгъла на екрана.

RTP (възвръщаемост към играч) на слота Feline Fury е 96,2%. Това също е игра със средна волатилност. Приземяването на три или повече съвпадащи символа на която и да е от 20-те печеливши линии на играта е начинът, по който създавате печеливши комбинации. Най-щедрият символ в играта е котката с хартиени доспехи, която изплаща награда от 10x за комбинация от пет по един вид.

По време на основната игра ще срещнете функцията Feline Wild и бонуса Fury Reels. Feline Wild се задейства на случаен принцип и ще превърне между 1 и 4 различни котешки символа в wilds.

Mоже да задействате Fury Reels всеки път, когато Feline Wild се активира на някой от барабаните и това ще превърне целия барабан в wild. Ако се приземи друг Feline Wild, се прилага множител 2x. Друг и се задейства 3x множител. Ако имате повече от един множител на печеливша линия, те се събират заедно.

Когато получите три символа на свещения граал, ще получите 5 безплатни завъртания. Не звучи много, но получавате повече безплатни завъртания, докато събирате нископлатените символи и се предоставя по още едно безплатно завъртане, когато получите още един скатер символ по време на рунда.

След като съберете 12 символа от един вид, те ще се трансформират в съответния символ на котка. Освен това ще задейства още три безплатни завъртания. 12 наистина звучи много, но нископлатените символи винаги се появяват по-често от високоплатените, така че можете да очаквате с нетърпение трансформирането на поне един символ в този бонус.

Feline Fury от Play'n GO е един от най-забавните слотове, които сме виждали скоро. Той не само има странни котки, но и поставя тези котки в средновековна обстановка. Има сравнително прост формат, който е съчетан със страхотна комбинация от бонуси, които допринасят за ангажиращ геймплей в цялата основна игра и бонус функции. Двата бонуса за основна игра предлагат изобилие от потенциал за печалба, а бонусът за безплатни завъртания ви позволява да спечелите някои впечатляващи печалби, като събирате скатери и нископлатени символи.

Feline Fury в сравнение към други слотове

Име:Feline FuryLucky OtterFlameJurassic World Raptor RichesLucky BuzzScroll of Dead
Провайдър:Play'N GoFantasma GamesNextGen GamingFortune Factory StudiosAmusnet (EGT) InteractivePlay'N Go
Печеливши канали:2024320202010
Бонус:НеДаДаДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000 х Залога4,416х Залога750 х Залога2,500x ЗалогаProgressive Jakpot7500 x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Feline Fury

Feline Fury

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Feline Fury. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Feline Fury.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Feline Fury
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Feline Fury. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Feline Fury.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Feline Fury. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Feline Fury в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238