Fever Spin Megaways

 • Доставчик:

  iSoftBet

 • Тип:

  Megaways

Fever Spin Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.99%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Fever Spin Megaways

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиДо 117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:50,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Fever Spin Megaways

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиДо 117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000х Залога

Ревю за Fever Spin Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Влезте във вълнуващия свят на Fever Spin Megaways от iSoftBet. Тази вълнуваща слот игра съчетава класическа тема с модерни функции, предлагайки на играчите възможност да опитат каскадни печалби и разнообразни бонусни функции за потенциално възнаграждаващи завъртания. Присъединете се към нас, за да се потопим във вълнуващата игра Fever Spin Megaways и да открием вълнуващите моменти, които ви очакват!

Функции и бонуси

Fever Spin Megaways разполага с игрална решетка, състояща се от 6 барабана, 2-7 реда и зашеметяващите 117 649 потенциални печеливши линии. Тази слот игра може да се похвали с висока волатилност, коефициент на възвръщаемост на играча (RTP) от 95,99% и възможност да спечелите забележителните 50 000 пъти първоначалния си залог.

Каскадни печалби: Fever Spin Megaways включва Cascading Wins – функция, при която всеки печеливш символ предизвиква реакция и след това се замества от символи, падащи отгоре от барабаните. По време на каскадните печалби броят на начините за печалба остава постоянен, като отразява първоначалното печелившо завъртане.

Fever Spin Megaways WinБонус колело: Бонус колелото може да се активира по време на всяко завъртане в играта, като въвежда един от десетте възможни модификатора за едно завъртане:

 • Wild и Super Wild: Тази функция добавя на случаен принцип 5-8 wild символа към барабаните, а Super Wilds предлага 8-12 wild символа.
 • In Sync и Super In Sync: До три барабана се въртят синхронно, в резултат на което един и същ символ се пада в едно и също количество. Super In Sync разширява този ефект до 6 In Sync барабана.
 • Wild Reels и Super Wild Reels: Wild Reels могат да превърнат 2, 3 или 4 барабана изцяло в Wild символи, докато Super Wild Reels могат да бъдат с множители x2, x3 или x5.
 • Мистериозни символи и супермистериозни символи: Мистериозните символи въвеждат 6-10 символа на барабаните, които се превръщат в един от другите платежни символи, с изключение на символа на бонус колелото. Символите Super Mystery въвеждат в играта 6-16 символа Mystery.
 • Max Megaways: Този модификатор гарантира, че на всички барабани се появяват максимален брой символи, което осигурява максимален брой възможни начини за печалба.
 • Задействане на бонус: И накрая, модификаторът Bonus Trigger дава възможност за незабавно задействане на Bonus безплатните завъртания.

Fever Spin Megaways BonusКупуване на бонуси и функции: Във Fever Spin Megaways играчите имат две възможности:

 • Единична бонус функция за завъртане: Тази функция се предлага на цена, равна на 20 пъти първоначалния залог.
 • Бонус за безплатни завъртания: Като алтернатива, играчите могат да изберат бонус за безплатни завъртания, който изисква залог от 100 пъти първоначалния залог.

Безплатни завъртания: За да активирате бонуса с безплатни завъртания, трябва да поставите 4 символа на бонус колелото където и да е на екрана. След като се активира, играчите трябва да изберат един от различните режими на Безплатни завъртания:

 • 15 безплатни завъртания с първоначален множител x1
 • 10 безплатни завъртания с първоначален множител x3
 • 5 безплатни завъртания с първоначален множител x5
 • Случайни Безплатни завъртания с произволно определен начален множител

Неограничен множител: Тази функция остава активна по време на Безплатните завъртания. След като изберат първоначалното си ниво на множител, играчите ще станат свидетели на постепенно увеличаване на множителя с х1 с всяка каскадна печалба по време на безплатните завъртания. Новоакумулираният множител се прилага за следващата печалба от безплатните завъртания, независимо дали тя се появява по време на същата серия от каскади или на по-късни безплатни завъртания.

Fever Spin Megaways WildБонус колело за безплатни завъртания: По време на Безплатни завъртания се появява специално колело, което предлага нови модификатори за едно завъртане. Възможните награди включват:

 • Случайни Wild символи
 • Max Megaways
 • Мистериозни символи
 • Усилване на множителя
 • Премахнати символи: Този модификатор елиминира всички нископлатени символи с плодове за едно завъртане.

Освен това събирането на 3 символа Бонус възнаграждава играчите с допълнителни 5 безплатни завъртания, а 2 символа Бонус предоставят още 3 безплатни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Fever Spin Megaways SymbolsFever Spin Megaways може да се похвали с визуално привлекателен дизайн с ярки цветове, ясни графики и класическа тема на слот машина. Лесният за използване интерфейс гарантира плавен геймплей. Саундтракът на играта допълва преживяването със запомняща се, жизнерадостна мелодия, която допринася за цялостното удоволствие. За играчите, които оценяват този слот с класическа тематика, 27 Fruit Ways от EGT Digital е друга игра, която вероятно ще им достави удоволствие, предлагайки подобно носталгично усещане и завладяващ геймплей.

Нашето заключение

Fever Spin Megaways съчетава класически чар с модерна механика, предлагайки завладяващо слот изживяване с каскадните си печалби, вълнуващите бонус функции и впечатляващия потенциал за големи печалби. Нейният ярък дизайн и запомнящ се саундтрак създават завладяваща атмосфера. Ако сте почитатели на слотовете Megaways и на игрите с висока волатилност, това заглавие си заслужава да се завърти заради шанса да спечелите джакпота от 50 000x залога.

Fever Spin Megaways в сравнение към други слотове

Име:Fever Spin Megaways40 TreasuresBuffalo LightningKnight’s HeartAtlantis CrushHot Safari
Провайдър:iSoftBetCT Gaming InteractiveSkywindAmusnet (EGT) InteractiveRelax GamingPragmatic Play
Печеливши канали:До 117,64940Megaways50Scatter Pays25
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:50,000х Залога20,00010,000 х Залога200,00010,000х Вашият залог10,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Ангажиращи каскадни печалби и бонусни функции.

 • Ярък и удобен за ползване дизайн.

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Fever Spin Megaways

Fever Spin Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Fever Spin Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Fever Spin Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Fever Spin Megaways
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Fever Spin Megaways попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Fever Spin Megaways, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Fever Spin Megaways с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Fever Spin Megaways, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Fever Spin Megaways.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Fever Spin Megaways в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

С какво Fever Spin Megaways е уникален?

Fever Spin Megaways се отличава с класическата си тема, модерна механика и редица вълнуващи бонусни функции.

Как мога да активирам функцията Bonus Wheel?

Функцията Bonus Wheel може да се активира при всяко завъртане, като предлага десет вълнуващи модификатора за едно завъртане.

Какво представлява функцията "Неограничен множител" по време на безплатните завъртания?

По време на безплатните завъртания неограниченият множител се увеличава след всяка каскадна печалба, като увеличава потенциалните печалби.

Какви са възможните награди на бонус колелото на Безплатни завъртания?

Бонус колелото на безплатните завъртания предлага награди като случайни Wild, Max Megaways, мистериозни символи, увеличаване на множителя и премахване на символи.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:2 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238