Fist of Destruction

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  20 Линии

Fist of Destruction Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.30%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Fist of Destruction

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали14
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Fist of Destruction

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали14
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Fist of Destruction

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Пренесете се в света на Fist of Destruction, завладяващ онлайн слот от Hacksaw Gaming, където играчите са зрители на един разтърсващ сблъсък между съперничещи си отбори – червен и син. Разположена в оживен градски пейзаж, тази игра включва ways to win механика и разнообразни бонуси. Въпреки че не участват пряко в съперничеството между отборите, играчите могат да преживеят интензивната битка, която се разгръща пред тях. Придружена от динамичен дизайн и уместен саундтрак, Fist of Destruction предлага завладяващо и поглъщащо слот изживяване, демонстриращо иновативното качество на Hacksaw Gaming.

Функции и бонуси

Fist of Destruction е изключително сложна онлайн слот игра с механика ways to win . Играта се състои от 5 барабана и 4 реда, които предлагат на играчите възможност да спечелят от 14 печеливши линии. Забележително е, че тази игра има RTP от 96,30% и се отличава със средна до висока волатилност, което е привлекателно за различни играчи.

Fist Symbol Wild Reels: Уникалният аспект на играта е Fist символът. При активиране този символ се превръща в Wild барабан, като започва от позицията си и се простира до горната част на барабана. Важно е обаче да отбележим, че символите Fist се активират само ако полученият разширен барабан допринася за печеливша комбинация. Освен това на всеки барабан може да се разположи само по един юмручен символ в даден момент.

Fist of Destruction WildТези символи са категоризирани в сини или червени отбори и могат да заместват всички платежни символи. Вълнението се засилва, когато Wild Fist символа се пресече със Fighter символ от противоположния цвят или с друг Wild символ, което задейства добавянето на множител към барабана Wild. Този множител значително увеличава всяка печеливша комбинация, включваща Wild барабан. Потенциалните множители варират от 2х до невероятните 200х, което осигурява значителни възможности за печалба.

Throwdown! Bonus: Играта включва и вълнуващия Throwdown! Bonus, който по същество представлява кръг с безплатни завъртания. Играчите могат да задействат този бонус, като получат триFS Scatter символа, които дават 10 безплатни завъртания. Основната механика на играта се запазва по време на този кръг, но с добавен състезателен елемент, при който двата отбора се стремят да увеличат техния Victory Level.

Всеки отбор започва с ниво на победа 3+. Fist Символът, който удря Fighter символ на противниковия отбор или Wild символ, печели на отбора 1 Victory Point. Натрупването на 3 точки за победа дава възможност за Respin с Epic Drop, при който нивото на победа на отбора-победител се повишава. Epic Drop гарантира минимален брой символи Fist в зависимост от нивото на победа на отбора.

Fist of Destruction BonusUltimate Throwdown! Bonus: Получаването на 4 FS Scatter символа задейства играта Ultimate Throwdown! Bonus, като също така предоставя 10 безплатни завъртания. Този кръг запазва основните функции на стандартния Throwdown! Bonus, но играчите започват с по-високо ниво на победа от 4.

И за двата Throwdown! Bonus рунда е важно да се помни, че символите с юмруци по време на Epic Drop не се броят за нивото на победа. Допълнителните FS символи по време на функциите могат да донесат допълнителни безплатни завъртания.

Bonus Купи: Играчите имат възможност да получат незабавен достъп до някой от бонус кръговете или да изберат FeatureSpins, които увеличават вероятността за задействане на тези кръгове:

 • BonusHunt FeatureSpins: Увеличава шанса за задействане на бонус игра 5 пъти за 3 пъти по-голям залог. RTP коефициентът е 96,33%.
 • Uppercut FeatureSpins: Гарантира поне 3 юмручни символа на завъртане за 50 пъти залога. RTP коефициентът е 96,28%.
 • Epic Drop FeatureSpins: Гарантира минимум 4 символа Fist на завъртане за 150x залог. RTP коефициентът е 96,28%.
 • Throwdown! Bonus: Достъпен за 100x залога. RTP коефициентът е 96,25%.
 • Ultimate Throwdown! Bonus: Наличен за 250x залога, с RTP от 96,35%.

Дизайн и саундтрак

Fist of Destruction SymbolsРазположен в градски пейзаж, Fist of Destruction ярко изобразява съперничеството между червения и синия отбор, като героите от всеки отбор стоят от противоположните страни на игралното поле. Това визуално разграничение засилва темата за съревнованието в играта. Саундтракът допълва дизайна, като отразява бойния дух на играта и засилва игровото изживяване.

Играта включва смяна на героите между отборите за визуално разнообразие, въпреки че това не влияе на играта. От гледна точка на символите тя включва нископлатени 10-A картови редици и четири високоплатени символи на бойците, което допълнително вгражда в играта нейната състезателна тематика.

Играчите, които са привлечени от интензивното настроение на битките във Fist of Destruction, може да оценят и The Cage от Nolimit City. Въпреки че The Cage споделя подобна бойна атмосфера, тя въвежда малко по-различни игрови механики, предлагайки свежо, но познато изживяване за феновете на този жанр.

Нашето заключение

Fist of Destruction от Hacksaw Gaming се отличава с богатия си набор от функции и завладяващ геймплей. Механизмът ways to win, съчетан с иновативните Fist Symbol Wild Reels и многопластовite Throwdown! Bonus рундове предлагат динамично и вълнуващо преживяване. Дизайнът и саундтракът на играта чудесно допълват тези функции, като обогатяват атмосферата. Макар да поддържа зрителска перспектива, комбинацията от състезателни визуални ефекти и разнообразни бонус опции ангажира играчите дълбоко.

Fist of Destruction в сравнение към други слотове

Име:Fist of Destruction5 Wild BuffaloMr. Pigg E. BankKaren ManeaterSolar TempleMaze
Провайдър:Hacksaw4ThePlayerJust For The WinNolimit CityPlaysonEvoplay Entertainment
Печеливши канали:141,024304862020
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога7,500х Залога5,000х Залога11,757 х Залога20,000 х Залога50,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Визуално впечатляващ дизайн и завладяващ саундтрак

 • Множество опции за закупуване на бонуси

 • Подходяща както за обикновени играчи, така и за играчи с високи залози

Минуси:
 • Ограничение до 14 печеливши линии

 • Липсва пряко участие на играчите в отборното съперничество

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Fist of Destruction

Fist of Destruction

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Fist of Destruction. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Fist of Destruction.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Fist of Destruction
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Fist of Destruction не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Fist of Destruction. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики в Fist of Destruction?

Fist of Destruction е онлайн слот игра от Hacksaw Gaming с механика „начини за печалба“, 5 барабана, 4 реда и 14 печеливши линии. Тя предлага RTP от 96,3% и показва средна до висока волатилност. Играта се отличава със своите Wild барабани със символ юмрук и Throwdown! Bonus кръгове.

Как функционира Fist Symbol Wild Reels функцията във Fist of Destruction?

Когато във Fist of Destruction се активира символът с юмрук, той се разширява в Wild Reel от позицията си в горната част на барабана. Тези символи се активират само ако разширеният барабан би допринесъл за печеливша комбинация и са ограничени до един на барабан. Те могат да заместват всички символи за печалба и могат да добавят множители към печалбите.

Има ли опции за бонус покупка във Fist of Destruction?

Fist of Destruction предлага няколко опции за закупуване на бонуси, които позволяват на играчите да получат директен достъп до бонус кръгове или FeatureSpins. Сред тях са BonusHunt, Uppercut и Epic Drop FeatureSpins, всяка от които има различни RTP и множители на залога, а също и директен достъп до Throwdown! и Ultimate Throwdown! Bonus.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:5 февруари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238