Fruits & Gold

 • Доставчик:

  Amusnet (EGT) Interactive

 • Тип:

  5 Линии

Fruits and Gold Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Fruits & Gold

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали5
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,5
Макс. Залог:100,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Да

Детайли за Fruits & Gold

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали5
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,5
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:Progressive

Ревю за Fruits & Gold

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Amusnet Interactive ви представя Fruits & Gold – една модерна версия на ретро слот с класически плодови символи и златни печалби.

Завъртете барабаните на тази прекрасна игра с решетка 5×3 игра,  ниска до средна волатилност, 5 печеливши линии и 96,85% RTP. Поддържайте нещата интересни с Stacked Wilds, хазартната функция Gamble, и шанс да спечелите един от четири прогресивни джакпот награди с всяко завъртане.

Fruits & Gold има плодова тема и решетка, която е поставена върху привлекателен оранжев и червен фон. Символите са детайлни и много добре анимирани. Най-добре плащащите символи са скатерът със знака за долар (до 2000 монети при получаване на три символа) и червената 7ца (до 60 000 монети при получаване на пет символа). Следват гроздето, динята и звездата. По-ниско плащащите символи на слот машината Fruits & Gold включват камбанка, слива, портокал, лимон и череши.

Преди да започнете игра, може да се запознаете с контролите и да зададете своя залог. Трябва да изберете залог от предварително зададените стойности под барабаните. Те варират между 0,5 и 100,00 монети на завъртане. Вашият залог ще бъде разпределен върху 5-те печеливши линии в мрежата 5×3. Всички печеливши комбинации започват от най-левия барабан и трябва да получите поне три еднакви символа, за да получите изплащане. Единствено червената 7ца изплаща печалба при комбинация от два символа.

Поставете скатер символите звезда и долар, за да запалите барабаните, и наблюдавайте символа Golden Apple Wild, за да увеличите печалбите. Wild символа замества всички символи на същия барабан, на който се появи с изключение на скатер звездата и знака за долар. Когато се появи той се разпъва и заема всички позиции на барабана, като по този начин създава възможности за повече печеливши комбинации.

Всяка печалба под определена сума (това зависи от вашия залог) ще активира хазартната функция Gamble. Познайте дали картата, която ще се появи пред вас е червена или черна за шанс да удвоите наградата си. Ако заложите на правилния цвят, печалбата ви ще се удвои, а ако сте избрали грешния, ще загубите сумата от последното завъртане.

Всяко произволно завъртане на слот машината Fruits & Gold може да задейства бонуса Jackpot Cards. Ще видите 12 карти, обърнати с лицето надолу. Изберете карти, докато намерите три съвпадащи, от една и съща боя. Ще спечелите прогресивния джакпот, който има същата боя като 3те карти, които сте обърнали.

Fruits & Gold в сравнение към други слотове

Име:Fruits & GoldThe Wild GriffinTroll’s GoldPower Strike Egyptian RichesWestern WildsMochimon
Провайдър:Amusnet (EGT) InteractiveEGT DigitalRelax GamingScientific GamesIron Dog StudioPragmatic Play
Печеливши канали:52520401024Cluster Pays
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:ProgressiveПрогресивен12,500 х Залога1562 х Залога6,500 x Залога5000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Fruits & Gold

Fruits & Gold

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Fruits & Gold. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Fruits & Gold.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Fruits & Gold
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Fruits & Gold. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Fruits & Gold.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Fruits & Gold. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Fruits & Gold. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Fruits & Gold.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238