Gates of Olympus 1000

gates of olympus 1000 видео слот

Налично на:

телефон

RTP

96.50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Gates of Olympus 1000

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:125,00
Джакпот:15,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Gates of Olympus 1000

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:15,000х Залога

Ревю за Gates of Olympus 1000

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Gates of Olympus 1000, разработена от Pragmatic Play, е един вид продължение на популярния слот със scatter-система за печалби, Gates of Olympus. Тази увлекателна игра идва с вълнуващи подобрения, включително въвеждането на множители, които могат да достигнат впечатляващите 1000x. Освен това играчите могат да се насладят на безплатни завъртания с постоянни множители, функция Ante Bet и опция Bonus Buy за закупуване на безплатни завъртания. Всичко това се случва на фона на графики, посветени на гръцката митология, и завладяващ звуков фон.

Функции и бонуси

Gates of Olympus 1000, подобно на своя предшественик, поддържа слот формат 6×5 със система за разпръснати печалби. В този динамичен стил на игра символите възнаграждават играчите, когато осем или повече от тях се появят където и да е на екрана. Играта може да се похвали с приличен RTP от 96,5% и високо ниво на волатилност.

Gates of Olympus 1000 SymbolsTumble: Една от отличителните функции е механиката Tumble. След изплащането на печелившите комбинации в края на всяко завъртане символите, участващи в печалбите, изчезват. Останалите символи се спускат каскадно надолу, като отгоре идват нови символи, за да запълнят освободените позиции. Тази последователност продължава, докато спрат да се появяват печеливши комбинации.

Безплатни завъртания: Функцията Free Spins се активира, когато четири или повече Scatter символа паднат където и да е на екрана. Този завладяващ кръг започва с 15 безплатни завъртания. По време на функцията на безплатните завъртания всеки път, когато символ с множител допринесе за печеливша комбинация, неговата стойност се добавя към глобалния множител. Това означава, че по време на целия рунд всички новопоявили се множители, които водят до печалби, допринасят за общия множител. Ако по време на кръга Free Spins се появят три или повече символа Scatter, се дават допълнителни пет безплатни завъртания.

Анте залог: За тези, които искат да увеличат вълнението, функцията Ante Bet позволява на играчите да увеличат залога си с 25%, като по този начин увеличават шансовете си да срещнат Scatter символи и да задействат безплатни завъртания.

Gates of Olympus 1000 MultiplierМножители: Gates of Olympus 1000 въвежда символи мултипликатори, които могат да се появят на случаен принцип на всички барабани както в основната игра, така и по време на безплатните завъртания. Тези символи носят стойности, вариращи от 2х до 1 000х. Всеки символ на множител получава случайна стойност, а в края на Tumble всички символи на множител на екрана комбинират стойностите си, за да увеличат общата печалба.

Bonus Buy: По по-пряк път към кръга с безплатни завъртания играчите имат възможност да закупят своя вход от основната игра на цена, равна на 100 пъти първоначалния им залог.

Дизайн и саундтрак

Gates of Olympus 1000 PaytableОставайки вярна на тематиката за гръцката митология, подобно на своя предшественик, Gates of Olympus 1000 пренася играчите в царството на гръцкия бог Зевс. Символите, украсяващи барабаните, включват червени, лилави, жълти, зелени и сини скъпоценни камъни, както и предмети като златна корона, пясъчен часовник, пръстен и чаша. Самият Зевс заема централно място като Scatter символ, а отстрани на барабаните има илюстрация на Зевс в пълния му блясък. Придружаващият саундтрак е епичен, като допълва геймплея, без да го претоварва.

Нашето заключение

Gates of Olympus 1000 от Pragmatic Play подобрява преживяването от предишната слот игра Gates of Olympus със своите вълнуващи функции. Scatter системата на изплащане, механиката Tumble и въвеждането на символи Multiplier до 1000x добавят вълнение към всяко завъртане. Кръгът на безплатните завъртания с неговите постоянни множители допълнително подобрява геймплея. Независимо дали сте почитатели на гръцката митология, или просто търсите слотове, изпълнени с екшън, тази игра предлага както забавление, така и потенциал за значителни награди.

Gates of Olympus 1000 в сравнение към други слотове

Име:Gates of Olympus 1000Big Hits BlazinatorLion Dance MegawaysSamurai’s KatanaMega Don Feeding Frenzy2 Wild 2 Die
Провайдър:Pragmatic PlayLucksomePragmatic PlayPush GamingPlay'N GoHacksaw
Печеливши канали:Scatter pays50До 117,64920102414
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:15,000х Залога 10,000х Залога5,000х залога10,000х Залога20,000х Залога15,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Scatter-pay система и каскади

 • Случайни множители до 1 000x

 • Безплатни завъртания с постоянни множители

 • Възможност за Ante Bet

Минуси:
 • Високата волатилност може да не се хареса на някои играчи

 • Темата може да не допадне на някои играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Gates of Olympus 1000

Gates of Olympus 1000

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Gates of Olympus 1000. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Gates of Olympus 1000.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Gates of Olympus 1000
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Gates of Olympus 1000 не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Gates of Olympus 1000. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Gates of Olympus 1000.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Gates of Olympus 1000 в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Как се формират печалбите в Gates of Olympus 1000?

Gates of Olympus 1000 възнаграждава играчите, когато осем или повече съвпадащи символа паднат където и да е на екрана.

Как работи функцията Tumble?

Функцията Tumble започва, след като се образуват печеливши комбинации и печелившите символи се премахнат от барабаните. Символите се спускат каскадно надолу, докато нови символи падат отгоре, за да запълнят празните позиции.

Има ли Gates of Olympus 1000 множители?

Да. Символите с множители могат да се появят на случаен принцип на всички барабани, като предлагат стойности от 2х до забележителните 1 000х. Техните стойности се комбинират, за да умножат общата печалба в края на падащата поредица.

За какво служи функцията Ante Bet?

Функцията Ante Bet позволява на играчите да увеличат стойността на залога си с 25%, като по този начин подобряват шансовете си да уцелят Scatters и съответно да задействат безплатни завъртания.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:9 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944