Godess of Fortunes

 • Доставчик:

  PariPlay

 • Тип:

  243 Линии

Godess of Fortunes Demo

Налично на:

телефон

RTP

94%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Godess of Fortunes

Разработчик: PariPlay
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:50,000€
Скатер:Да

Детайли за Godess of Fortunes

Разработчик: PariPlay
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000€

Ревю за Godess of Fortunes

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Goddess of Fortunes е онлайн слот, разработен от Pariplay. Това е слот със средна волатилност, който се играе на решетка с 5×3 барабана с 243 печеливши начина. Играта предлага RTP от 96,22% със специални функции, включително функция за бонус блиц, повторни завъртания и бонус кръг с безплатни завъртания с разширяващи се символи.

В Древен Египет египетската богиня на съдбата Рененутет ви очаква с подаръци в изобилие. В този завладяващ видео слот Pariplay ви изпраща на епична мисия през храмове, гробници и пирамиди, в която трябва да докажете, че сте достойни за благосклонността и подаръците на Renenutet. Goddess of Fortune е сравнително традиционен древноегипетски тематичен слот по отношение на дизайна и саундтрака. Основната игра се провежда на красива египетска улица, докато кръгът на безплатните завъртания ще ви пренесе до други емблематични места, включително и във вътрешността на храма на Рененутет. Символите са добре подбрани, за да съответстват на темата, като и други египетски богове и богини се появяват заедно с йероглифи, амулети и други.

Информация за играта може да намерите, като щракнете върху трите реда в горния ляв ъгъл на екрана, последвани от бутона „?“. Екранът ще ви предостави информация, включително таблицата за изплащане, печелившите линии и подробностите за бонус функциите. Иконата на зъбно колело ще ви отведе до страницата с настройки, с опции за активиране на Quickspin, промяна на екрана за игра с лява или дясна ръка и включване или изключване на звука. Използвайте превключвателите „+“ и „-“ от двете страни на бутона за завъртане, за да коригирате залога си. Можете да зададете стойността на монетата си от 0,01 до 0,2 и след това да зададете общия си залог от 0,40 (най-ниска стойност на монетата и залог) до 40,00 (най-висока стойност на монета и залог) на завъртане.

Славните пирамиди действат като Scatter в Goddess of Fortune, присъждайки до 12 безплатни завъртания със специални разширяващи се символи. Златната огнена топка играе ролята на бонус символ в този слот, пет или повече от които ще задействат функцията Bonus Blitz с три повторения и шанса да вземете някои наистина впечатляващи награди.

Goddess of Fortunes разполага с епичен бонус за безплатни завъртания, който ви позволява да посещавате различни египетски локации. Играта включва и иновативната функция Bonus Blitz, която се задейства когато пет или повече огнени топки се появят на екрана. Започвате с 3 повторни завъртания, като всеки бонус символ остава заключен на позиция и  всеки път, когато кацне нов символ, броячът на повторенията ще се нулира на три и новите символи също ще се заключат на място. Функцията приключва, когато не останат повторни завъртания или цялата решетка на барабана е изпълнена с бонус символи. В края на функцията ще вземете парична награда от сумата на всяка бонус функция. Бонус блиц може да се задейства и по време на бонус рунда на безплатни завъртания.

Приземете три, четири или пет скатера във всяка позиция, за да задействате съответно шест, осем или 12 безплатни завъртания. В началото на кръга на безплатните завъртания колело на късмета ще се завърти, подчертавайки един символ на случаен принцип, който ще се разшири за продължителността на безплатните завъртания.

Godess of Fortunes в сравнение към други слотове

Име:Godess of FortunesJingle Bells BonanzaPineapple PopIce and FireTreasure WildBig Buffalo Megaways
Провайдър:PariPlayNetEntGames GlobalYggdrasil GamingPragmatic PlaySkywind
Печеливши канали:243204,09612020Megaways
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:50,000€ 4,186х Залога5,000х Залога19,139 х Залога4500 х Залога5000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Godess of Fortunes

Godess of Fortunes

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Godess of Fortunes. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Godess of Fortunes.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Godess of Fortunes
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Godess of Fortunes не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Godess of Fortunes може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Godess of Fortunes, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Godess of Fortunes.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944