Gods of Oblivion

Gods of Oblivion Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Gods of Oblivion

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:7
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Gods of Oblivion

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:7
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Gods of Oblivion

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в мистичния свят на Gods of Oblivion, омагьосваща слот игра 7×7, създадена от Pragmatic Play. Разположена на фона на неоново осветения Египет, тази игра изкусно съчетава тръпката от клъстер и Tumble механиките със завладяващ дизайн и загадъчен саундтрак. С RTP от 94,5% и висока волатилност играта обещава не само пътешествие из древните мистерии, но и динамично игрално изживяване. Впуснете се в едно царство, изпълнено с мултипликатори, безплатни завъртания и шанса да задействате мигновено неуловимия кръг Free Spins.

Функции и бонуси

Gods of Oblivion е завладяваща слот игра с формат 7×7, която сложно включва механиките клъстер и Tumble в своя геймплей. Играчите могат да създадат клъстер, като подредят минимум пет еднакви символа по цялата дъска. Играта може да се похвали с коефициент на RTP от 94,5%, съчетан с висока волатилност, което обещава завладяващо и динамично игрално изживяване.

Функция Tumble: Тази функция е крайъгълният камък на играта. Участващите в нея символи изчезват при създаването на печеливша линия, като проправят път на нови символи, които се спускат отгоре – оттук и терминът „Tumble“. Процесът продължава, докато след Tumble не се появят повече печеливши комбинации, което води до натрупване на печалби в баланса на играча.

Gods of Oblivion ScatterТочки мултипликатори: Всеки път, когато печеливш символ изчезне, той оставя следа на своето място в мрежата. Следващите експлозии на същото място инициират мултипликационен ефект, който започва от x2 и се увеличава двойно с всяка допълнителна експлозия на символ на това място, като достига до x128. Тези множители усилват печалбите от всички печеливши клъстери, които се образуват на тези места. Ако в една печеливша комбинация се преплетат няколко множителя, техните стойности се комбинират. По време на основната игра тези маркирани места и техните множители се запазват по време на цялата последователност на падане, като се нулират само когато падането приключи.

Безплатни завъртания: Получаването на 3, 4, 5, 6 или 7 символа Scatter по екрана възнаграждава играча съответно с 10, 12, 15, 20 или 30 безплатни завъртания. По време на кръга Free Spins маркираните места и свързаните с тях множители се запазват фиксирани, като потенциално се увеличават с всяко следващо падане. Тази функция продължава през всички безплатни завъртания. Събирането на 3, 4, 5, 6 или 7 Scatter символа по време на този кръг дава допълнителни безплатни завъртания, които отразяват първоначалното разпределение. В този кръг се появяват и специални барабани, които подобряват геймплея.

Бонус покупка: За тези, които искат незабавно да влязат в кръга с безплатни завъртания, играта предлага опция за директна покупка на стойност 100x текущия общ залог. При тази покупка на случаен принцип се присъждат 3, 4, 5, 6 или 7 Scatter символа, които поставят началото на бонус рунда.

Дизайн и саундтрак

Gods of Oblivion SymbolsGods of Oblivion пренася играчите в завладяващо кътче, затворено в неонова, нощна египетска обстановка. Фонът е украсен със загадъчен масив от пирамиди и всяка от тях е обляна в призрачно сияние, което подчертава загадъчната тема на играта.

Звуковото изживяване в играта е също толкова завладяващо. Саундтракът, който може да се опише само като мрачен, мистичен и загадъчен, обгръща играча. Това е хармонично сливане на картина и звука, старателно изработено, за да подобри игровото изживяване.

Ако мистичното излъчване на Gods of Oblivion ви е грабнало, вероятно ще намерите тематичната дълбочина и иновативния геймплей в Sanctuary от Big Time Gaming и Astros от Red Tiger Gaming за също толкова завладяващи и заслужаващи внимание.

Нашето заключение

Gods of Oblivion се откроява като майсторско творение на Pragmatic Play, предлагащо завладяваща смесица от иновативен геймплей и атмосферичен дизайн. Характерните за играта механики Cluster и Tumble, съчетани със стратегическата дълбочина на точките с множители, осигуряват динамично и завладяващо изживяване. Функциите „Tumble“ и „Free Spins“ добавят пластове вълнение, а опцията „Bonus Buy“ е предназначена за тези, които търсят незабавни емоции. Това е убедителен избор за играчите, които търсят слот игра, съчетаваща завладяващи визуални ефекти, загадъчен саундтрак и потенциал за значителни награди.

Gods of Oblivion в сравнение към други слотове

Име:Gods of OblivionUndefeated XerxesBook of AztecBuggin100 Burning HotEl Paso Gold
Провайдър:Pragmatic PlayPlay'N GoAmaticELK StudiosAmusnet (EGT) InteractiveSkywind
Печеливши канали:Cluster Pays3010Cluster pays10010
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х Залога10,000х Залога500.00010,000х Залога30000500 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Атрактивни полета с множители с нарастващи стойности.

 • Възможност за закупуване на безплатни завъртания за незабавно действие.

 • Висока волатилност за значителен потенциал за печалба.

Минуси:
 • RTP малко под средното за индустрията.

 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Gods of Oblivion

Gods of Oblivion

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Gods of Oblivion. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Gods of Oblivion.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Gods of Oblivion
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Gods of Oblivion. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Gods of Oblivion. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Gods of Oblivion.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Gods of Oblivion и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Възможно ли е да се закупят безплатни завъртания в Gods of Oblivion?

Да, в Gods of Oblivion можете да задействате кръга с безплатни завъртания, като го закупите за 100x залога си, получавайки на случаен принцип от 3 до 7 Scatter символа.

Какво е уникалното в кръга с безплатни завъртания в Gods of Oblivion?

Рундът на безплатните завъртания в Gods of Oblivion включва специални барабани с постоянни места за умножение, увеличаващи потенциала за печалба, както и възможност да спечелите допълнителни безплатни завъртания с повече Scatter символи.

Мога ли да играя Gods of Oblivion на мобилен телефон?

Да, Gods of Oblivion е оптимизирана за всички устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:25 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944