Gold Pigger

 • Доставчик:

  Fantasma Games

 • Тип:

  Много Линии

Gold Pigger Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.10%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Gold Pigger

Разработчик: Fantasma Games
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:8,086х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Gold Pigger

Разработчик: Fantasma Games
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:8,086х Вашият залог

Ревю за Gold Pigger

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Gold Pigger от Fantasma Games е увлекателна онлайн слот игра, която съчетава семпъл дизайн и разнообразен геймплей. Разположена на решетка 6×4 с 4096 печеливши линии, тя предлага на играчите завладяващо изживяване със своите ясни визуални ефекти и спокоен саундтрак. Независимо дали сте обикновен играч, или опитен любител на слотовете, Gold Pigger осигурява приятно и възнаграждаващо игрално изживяване.

Игрални характеристики и бонуси

Gold Pigger е усъвършенствана онлайн слот игра, разработена от Fantasma Games, разположена на решетка 6×4 и предлагаща 4096 печеливши линии. Играта включва разнообразни геймплейни механики, като безплатни завъртания, повторни завъртания и джакпоти. Степента на RTP е 96,10%, като нивото на волатилност е средно.

Gold Pigger BonusCoin Collect: Тази функция използва символите Събиране, предназначени да съберат възможно най-много награди. Всяко завъртане може да доведе до произволен набор от монети и символи за джакпот, като е възможно да се появят до два символа Collect. Монетите имат случайни награди, вариращи от 0,3х до 9х залога, докато символите Джакпот предлагат стойности от 10х, 25х, 100х и 500х залога. Когато символ Collect се появи заедно с тези символи с награди, тяхната обща стойност се събира и се предоставя като парична награда. Забележете, че символите Collect могат да се появят само на барабани 1 и 6.

Coin Collect Multiplier: Броячът в лявата част на екрана има 10 нива, като всяко от тях увеличава стойността на множителя. Умножителите започват от 1х и могат да достигнат до 10х. Когато се падне символ Collect без съпътстващи символи Jackpot или монети, към този измерител се добавя монета, като по този начин се увеличава множителят. Стойността на множителя се увеличава с всяка добавена монета, но се ограничава до 10x. След прилагането ѝ при печалба с монети Collect или по време на Rich Piggy Respin, множителят се възстановява на 1x.

Rich Piggy Respin: За задействането на тази функция е необходимо да се паднат 2 символа Collect в основната игра. Това инициира респина, в който могат да паднат само символи за монети, джакпот и празни символи на барабани от 2 до 5. Празните символи нямат стойност. След респина всички стойности се натрупват и се предоставят на играча.

Gold Pigger WildBig Bacon Spin: Активирана, когато при завъртане се паднат само символи с награди, тази функция задейства допълнително завъртане, при което барабаните от 2 до 5 се сливат и се завъртат като един голям барабан. На този барабан могат да попаднат 4х4 Големи монети, Голяма монета или празни символи. При падане символът Голяма монета се разделя на отделни символи, всеки от които разкрива монета или символ Джакпот с произволни парични награди. При падане на символ 4×4 Grand се получава Големият джакпот, оценен на 5000x залога.

Piggy Vault Bonus: Тази функция се активира при падане на 4 символа Bonus на барабани от 2 до 5, като се започва с 3 респина. По време на този рунд се появяват само символи за монети и празни символи. Монетите попълват броя на Respins до 3, а запълването на колона със символи я изчиства, освобождавайки всички натрупани награди.

Общата стойност на всички символи с монети се изчислява и към нея се прилага приложим бонус мултипликатор, преди да бъде предоставена на играча.

Gold Pigger GameplayBonus Multiplier: Тази функция включва 10 нива на множители, вариращи от 1х до 10х. Нивото се повишава, ако по време на базовата игра уцелите три бонус символа или изчистите колона по време на бонуса „Свински трезор“. Подобно на множителя за събиране на монети, тези множители са ограничени до 10 пъти. Те се нулират, след като бъдат приложени по време на Piggy Vault Bonus.

Bonus Buy: Играчите могат да закупят незабавен достъп до бонус кръговете.

 • Rich Piggy Respin: Струва 50x залога и гарантира завъртане с функцията. Функцията ще включва произволно ниво на мултипликатора за събиране на монети, определено от игрално колело преди завъртането. Тази опция за покупка увеличава RTP до 96,29%.
 • Piggy Vault Bonus: Струва 100x залога, задейства рунд с произволен бонус мултипликатор, също определен от игра на колело преди завъртане. RTP за този кръг е определен на 96,37%.

Дизайн и саундтрак

Gold Pigger MobileИграта се отличава със семпъл дизайн, който подсилва разнообразния ѝ геймплей. На фона са изобразени купчини монети, които образуват планински купчини. Ключовите елементи включват измервателните уреди на множителите, решетката и петте джакпотни награди над решетката. Таблицата с печалби включва символи като икони на карти от 9 до Асо, зарове, чипове, купчини пари, златни кюлчета и диамант. Саундтракът е спокоен и подсилва изживяването при игра, без да отвлича вниманието от действието.

Играчите, които търсят подобни игри, могат да се насладят на Piggy Riches 2 Megaways от Red Tiger Gaming, която предлага сходни механики с допълнителния обрат на Megaways.

Нашето заключение

Gold Pigger от Fantasma Games предлага изключително слот изживяване с разнообразни функции. Играта включва опции Coin Collect, Coin Collect Multiplier, Rich Piggy Respin, Big Bacon Spin, Piggy Vault Bonus и Bonus Buy. В комбинация с 96,10% RTP и средна волатилност, тези функции предоставят достатъчно възможности за значителни печалби. Опростеният дизайн гарантира, че геймплеят остава интересен, без да отвлича вниманието. Независимо дали преследвате джакпоти, или се наслаждавате на бонус кръговете, Gold Pigger осигурява вълнуващо и възнаграждаващо игрално изживяване.

Gold Pigger в сравнение към други слотове

Име:Gold PiggerCash UltimateTrollpot 5000Cazino ZeppelinRage of the SeasForge of Gems
Провайдър:Fantasma GamesRed Tiger GamingNetEntYggdrasil GamingNetEntPlay'N Go
Печеливши канали:4,09630120548836 288
Бонус:ДаДаДаНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаНеНеДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:8,086х Вашият залог5,000 х Залога5000 х Залога20,000£27,440 х Залога20,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразни и ангажиращи функции

 • Висока стойност на RTP от 96,10%

 • Средна волатилност за балансиран геймплей

Минуси:
 • Опциите за закупуване на бонус могат да бъдат скъпи

 • Множителят се нулира след прилагане

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Gold Pigger

Gold Pigger

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Gold Pigger. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Gold Pigger.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Gold Pigger
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Gold Pigger. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Gold Pigger. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Gold Pigger може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

Често задавани въпроси

Как се играе Gold Pigger?

Играе се на решетка 6×4 с 4096 печеливши линии. Просто изберете залога си, завъртете барабаните и се стремете да уцелите съвпадащи символи и специални функции, за да спечелите.

Какъв е коефициентът RTP на Gold Pigger?

Коефициентът на печалба RTP е 96,10 %, което предлага справедлив шанс за печалба в дългосрочен план.

Какви са основните характеристики на Gold Pigger?

Играта включва функции като събиране на монети, мултипликатор за събиране на монети, Rich Piggy Respin, Big Bacon Spin, Piggy Vault Bonus и Bonus Buy.

Как мога да задействам Rich Piggy Respin в Gold Pigger?

Тази функция се активира при падане на два символа Collect по време на основната игра, след което се стартира Respin само със символи монети, джакпот и празни символи.

Мога ли да купувам бонуси в Gold Pigger?

Играта предлага опция за закупуване на бонус, с която играчите могат да закупят незабавен достъп до Rich Piggy Respin за 50x залога или Piggy Vault Bonus за 100x залога.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:21 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238