Golden Scrolls

 • Доставчик:

  Slotmill

 • Тип:

  20 Линии

Golden Scrolls Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.2%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Golden Scrolls

Разработчик: Slotmill
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0.20
Макс. Залог:80.00
Джакпот:12.000x залога
Скатер:Да

Детайли за Golden Scrolls

Разработчик: Slotmill
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0.20
Макс. Залог:80.00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:12.000x залога

Ревю за Golden Scrolls

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Slotmill добавя нов вълнуващ слот на египетска тематика към колекцията си с Golden Scrolls. Тази игра включва три Wild символа, два от които се разширяват, за да увеличат шансовете ви за печалба. Ако късметът е на ваша страна, може дори да уцелите бонус символи скарабей, които отключват Free Spins или Super Free Spins, допълнени с повече Wild символи и по-големи възможности за значителни печалби. Късметлиите могат да постигнат печалби до 12 000 пъти залога си в това увлекателно древно приключение.

Функции и бонуси

Golden Scrolls предлага разнообразни игрови функции и бонуси, които да подобрят вашето изживяване. Този слот с формат 5×6 има 20 печеливши линии и предлага RTP за базовата игра от 95,2%, с възможност за по-високи конфигурации при закупуване на функции. Волатилността на играта е висока, което добавя екстра вълнение.

Golden Scrolls BonusWild символи: Golden Scrolls предлага три вида Wild символи. Всеки барабан може да съдържа само един Wild символ в даден момент. Обикновеният Wild символ действа като заместител на други символи в печеливши комбинации. Разширяващият се Wild символ се разширява надолу, за да покрие целия барабан, и увеличава множителя с x1 за всяка позиция на символа, която покрива, до максимум x6. Golden Expanding Wild се разширява както нагоре, така и надолу, като винаги има множител x6. Когато няколко разширени Wild символа допринесат за печалба, техните множители се сумират, преди да се приложат към общата сума.

Безплатни завъртания: В основната игра, ако уцелите три Scatter Bonus символа, получавате 8 безплатни завъртания, в които Wild символите се появяват по-често. Събирането на символи +1 Spin носи допълнителни безплатни завъртания, а попадането на символа Super Bonus по време на безплатните завъртания ги повишава до Super Free Spins и добавя още две завъртания.

Super Free Spins: Попадането на рядката комбинация от два Bonus символа и един Super Bonus символ в основната игра носи на играчите 8 Super Free Spins. По време на Super Free Spins всички Wild символи са Golden Expanding Wild символи. Допълнителни безплатни завъртания могат да бъдат спечелени при падане на символи +1 Spin.

Golden Scrolls ReviewFast Track: Функцията Fast Track осигурява пряк път до функциите на играта. Играчите могат да закупят:

 • Super Free Spins (RTP: 96,33%): Гарантира завъртане, при което се задействат Super Free Spins за 400 пъти залога.
 • Безплатни завъртания (RTP: 96,32%): Гарантира завъртане, при което се задействат безплатни завъртания за 100 пъти залога.
 • 5 Wilds символа (RTP: 96,22%): Осигурява завъртане с 5 Wilds символа за 60 пъти залога.
 • 3 Wilds символа (RTP: 96,15%): Гарантира завъртане с 3 Wilds символа за 20 пъти залога.

Burst Mode: Golden Scrolls предлага Burst Mode – по-бърза Autoplay опция, ексклузивна за игрите на Slotmill. Избирате залога и броя на завъртанията, а играта преминава бързо през рундовете, като показва само общите печалби за рунд с минимални графични разсейвания.

Дизайн и саундтрак

Golden Scrolls SymbolsGolden Scrolls използва египетска тематика – познат избор в света на слотовете. Символите в играта изобразяват традиционни икони, включително обичайните символи J-A, око, анкх и пирамида с око в центъра. Те са последвани от изображения на разпознаваеми египетски божества като богинята с глава на котка Бастет, чакала Анубис и ястреба Хор. Освен това Wild символите в играта са представени от три символа на свитък.

Въпреки че самата тема не е новаторска, Golden Scrolls се отличава с добре изпълнените си графики. Фонът създава сцена със скромен пустинен пейзаж, допълнен от две каменни колони, обграждащи барабаните. Самите символи са изработени внимателно и допринасят за цялостната визуална привлекателност на играта.

Нашето заключение

Golden Scrolls предлага на играчите солиден набор от функции, които да осигурят забавление. Най-вече включването на три Wild символа предлага възможност за получаване на Golden Expanding Wild, който увеличава възможностите за печалба. Допълнителните безплатни завъртания, които могат да прераснат в Super Free Spins, придават допълнително вълнение на геймплея. Въпреки че темата на играта не е нова, визуално привлекателните ѝ графики и потенциалът да спечелите до 12 000 пъти залога си са безспорно атрактивни. Ентусиастите на слотове на тема Древен Египет ще открият тук задоволително игрално изживяване.

Golden Scrolls в сравнение към други слотове

Име:Golden ScrollsBook of RaFruits of DesireBook of AdventureFrequent FlyerDuck of Luck
Провайдър:SlotmillNovomaticCT Gaming InteractiveStakelogicRelax GamingCT Gaming Interactive
Печеливши канали:20105104025
Бонус:ДаНеДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:12.000x залога500,00030,000500,0005,000 х Залога12,000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Три вида Wild символи

 • Функции Free Spins и Super Free Spins

 • Функция Fast Track за закупуване на функции

 • Визуално привлекателни графики с египетска тематика

Минуси:
 • Египетската тема е твърде често срещана

 • Високата волатилност може да не задоволи някои играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Golden Scrolls

Golden Scrolls

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Golden Scrolls. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Golden Scrolls.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Golden Scrolls
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Golden Scrolls. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Golden Scrolls.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Golden Scrolls. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Golden Scrolls. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Golden Scrolls.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на Golden Scrolls?

Golden Scrolls предлага три вида Wild символи, включително разширяващи се Wild символи, Free Spins с възможност за надграждане до Super Free Spins, опция Fast Track за закупуване на функции и автоматичен режим Burst Mode.

Какви са Wild символите в Golden Scrolls?

Golden Scrolls разполага с три Wild символа: обикновени Wild символи, които заместват други символи, Expanding Wild символи, които се разширяват надолу с нарастващи множители, и Golden Expanding Wild символи, които се разширяват както нагоре, така и надолу с максимален множител x6.

Как се задействат безплатните завъртания в Golden Scrolls?

За да задействате безплатните завъртания, е необходимо да се появят три Scatter Bonus символа по време на основната игра, които ще ви донесат 8 безплатни завъртания със засилени Wild срещи.

Какво представлява функцията Fast Track и как работи тя?

Функцията Fast Track в Golden Scrolls позволява на играчите да закупят директно различни функции. Това включва опции като Super Free Spins, Free Spins и комбинации от Wild символи, предлагащи различни множители на залога.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:30 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3938