Golden Wheels of Egypt

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  20 Линии

Golden Wheels of Egypt Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.05%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Golden Wheels of Egypt

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Golden Wheels of Egypt

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Залога

Ревю за Golden Wheels of Egypt

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Разработената от NetEnt игра Golden Wheels of Egypt поставя началото на анимиран египетски град с визуални преходи от ден към нощ, подчертавайки детайлната му среда. Тя съчетава по уникален начин традиционни и тематични символи – от карти за игра до скарабеи – на фона на тази оживена обстановка. Този слот предлага на играчите визуално привлекателно пътешествие из древен Египет, изработено с внимание към детайлите от NetEnt.

Функции и бонуси

Golden Wheels of Egypt, разработен от NetEnt, е разположен върху завладяваща решетка 5х3 и предлага на играчите 20 печеливши линии за потенциални печалби. Той се отличава със стандартен RTP от 96,05% и има средна до висока волатилност, създавайки напрежение и вълнение с всяко завъртане.

Golden Wheels of Egypt WildМини безплатни завъртания: Задейства се при падане на 2 Scatter символа Golden Wheels в основната игра. Тази функция се разгръща върху компактна решетка 3х3, като дава на играчите 4 безплатни завъртания. Преди началото на този кръг играчите получават 2 барабана, които предоставят 2 произволни функции:

 • Sticky Wild: Wild символ се приземява в средата на решетката и остава там през целия рунд.
 • Walking Wild: Wild символ се появява на случаен принцип и се движи по решетката при всяко завъртане.
 • Symbol Transform: Избран символ с висока печалба се трансформира за постоянно в Wild на барабаните.
 • Super Stack: Избран символ с висока печалба винаги се появява като стек. Ако функциите Super Stack и Symbol Transform засягат един и същ символ, Wild символите, получени в резултат на Symbol Transform, също ще се появят в купчина.
 • Global Multiplier: Всички печалби по време на рунда се удвояват.

Безплатни завъртания: За разлика от Mini Free Spins, кръгът Free Spins се активира с 3 Scatter символа и се играе на оригиналната решетка 5х3. Преди началото се въвеждат 3 специални барабана, които задават 3 произволни функции, като има възможност две функции да са еднакви, с изключение на Super Stack.

Бонус покупка: Играчите могат незабавно да получат достъп до кръга с безплатни завъртания за 100x залога си, който включва 3 случайни функции и 10 завъртания. Алтернативно, срещу 150x залога си играчите получават 6 безплатни завъртания с 2 случайни функции и 6 Stacked Sticky Wilds.

Дизайн и саундтрак

Golden-Wheels of Egypt SymbolsGolden Wheels of Egypt вдъхва живот на динамичната египетска обстановка. Кръгът с безплатни завъртания пренася играта от ден в нощ, като осветява околната среда с осветени къщи и палми, създавайки завладяващ фон. Играта умело съчетава символи на карти – от валета до аса – с емблематични египетски символи като скарабеи, което засилва нейното очарование. Саундтракът й перфектно съответства на визуалната тема, като добавя дълбочина към игровото изживяване.

За почитателите на египетската тематика, играта Gears of Horus на Pragmatic Play се отличава с лесен за изпълнение геймплей и поразителни графики. Освен това играта Cursed Treasure на NetEnt предлага вълнуващо търсене на скрити съкровища.

Нашето заключение

Golden Wheels of Egypt се отличава с интересните си функции, включително Mini Free Spins и отделен кръг Free Spins, който предлага динамично игрово изживяване. Опцията Bonus Buy осигурява директен достъп до тези кръгове, увеличавайки контрола на играча. Комбинацията от лепкави и ходещи уайлд символи, трансформиране на символи и глобален мултипликатор в играта гарантира разнообразна и вълнуваща игра. Разработен от NetEnt, това е добре изработен слот, който балансира традиционния геймплей с иновативни функции, което го прави задължителен за феновете на слотове на египетска тематика.

Golden Wheels of Egypt в сравнение към други слотове

Име:Golden Wheels of Egypt40 Mega CloverWBC Ring of RichesChristmas CatchSpiñata PiñataBreak Bones
Провайдър:NetEntAmusnet (EGT) InteractiveBGamingBig Time GamingStakelogicHacksaw
Печеливши канали:204020До 117,6494017
Бонус:ДаНеНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х ЗалогаProgressive Jakpot9,200 х Залога31,430x Залога5,000х Залога3,333 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателни функции Mini Free Spins и Free Spins

 • Опция Bonus Buy за директен достъп до функцията

 • Визуално привлекателни преходи от ден към нощ

Минуси:
 • Средна до висока волатилност може да не е подходяща за всички играчи

 • Сложността на функциите може да затрудни новите играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Golden Wheels of Egypt

Golden Wheels of Egypt

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Golden Wheels of Egypt. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Golden Wheels of Egypt.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Golden Wheels of Egypt
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Golden Wheels of Egypt не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Golden Wheels of Egypt. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на Golden Wheels of Egypt?

Golden Wheels of Egypt предлага мини безплатни завъртания, рунд с безплатни завъртания, лепкави и ходещи уайлд символи, трансформация на символи, супер стак, глобален мултипликатор и опция за бонус купуване.

Как работи функцията Free Spins в Golden Wheels of Egypt?

Функцията Free Spins се активира при падане на 3 Scatter символа в решетка 5х3 със специални барабани, предоставящи произволни функции.

С какво Golden Wheels of Egypt се отличава от другите слотове?

Смесицата от традиционни и иновативни функции, като Symbol Transform и Global Multiplier, в съчетание с динамичния преход от ден към нощ, предлага уникално игрално изживяване.

Мога ли да си купя участие в кръга с безплатни завъртания в Golden Wheels of Egypt?

Да, опцията Bonus Buy позволява незабавен достъп до кръга с безплатни завъртания срещу сума, многократно по-голяма от залога ви, и предлага допълнителни завъртания и функции.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238