Guns n Roses

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  20 Линии

Guns n Roses Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Guns n Roses

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:20,000£
Скатер:Да

Детайли за Guns n Roses

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000£

Ревю за Guns n Roses

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Guns N Roses е онлайн слот, разработен от Net Ent, който е вдъхновен от едноименната рок група. Характеристиките включват произволни Wild барабани, бонус на Record Spinner, парични награди и различни кръгове с безплатни завъртания. Музиката на легендарната група придружава всяко завъртане и играчите могат да избират различни песни, които да съпровождат въртенето на барабаните.

Guns n Roses е вълнуваща слот игра, базирана на една от най-големите рок групи в света. Гейминг гиганта NetEnt предоставя зашеметяваща графика, множество специални функции и невероятната възможност да слушате някои от най-известните песни на Guns n Roses, докато играете. Ако не сте фен на групата, ще се насладите на всичко в този слот, защото всичко е изпипано до най-малкия детайл.

Играта започва с фантастично въвеждащо видео, което е много по-подробно и поглъщащо от повечето други слотове. Показва ви се видеомонтаж на дизайнерските елементи на Guns n Roses, като известното лого например, заедно с клипове от някои от най-известните видеоклипове на групата и изпълнения на живо. След като преминете през зашеметяващия интро сегмент, ще бъдете отведени до главния екран на играта. Фонът на играта е огромен концерт на групата на стадион, пълен с прожектори, огромна сцена и високоговорители и люлееща се тълпа от фенове.

Ротативката има пет барабана, с три активни символа на всеки. Играта е изключително гладка и добре проектирана, геймплея е плавен и професионален. Това е ротативката с един от най-великите саундтраци за всички слот игри. Можете да създадете свой собствен плейлист, докато въртите барабаните. Всяка песен се изпълнява от самото начало, така че ще се поглезите с гръмотевичните интроси на някои от най-обичаните песни на Guns n Roses.

А самия геймплей не може да бъде по-лесен, просто натиснете бутона за завъртане! Ако искате да промените сумата на залога си, имате две настройки за залог, които можете да промените – стойността на монетата и нивото на залога. Всяка стойност може да бъде променена с помощта на стрелките от двете страни на дисплея. Опциите за залози са от 0,20 до 20,00 £ на завъртане, с много възможности между тях.

Слот играта Guns n Roses има общо 20 линии на печалба. Винаги ще играете с всичките 20 линии на печалба, защото те не са избираеми. В играта ще намерите редица специални функции, всички от които ще ви развълнуват, когато се появят! Ще откриете разширяващи се wilds, функцията Legend Spins, соло мултипликатора и Wild  функцията Appetite for Destruction. Има и безплатни завъртания за грабване, които добавят още повече вълнение при всяко завъртане.

Wild символ на играта е логото на Guns n Roses. То може да кацне на някой от петте барабана, с изключение на средния, когато функцията Appetite for Destruction работи. Wild символа замества всички други символи в играта, с изключение на скатера. Когато той се приземи на макара, той се разширява, за да запълни цялата макара, като ви дава много повече шансове да ударите печеливша комбинация. Тъй като Wild символа се разширява, той може да замести всички други символи на играта, с изключение на символа за наслагване в функцията Legend Spins, wild в Appetite for Destruction и Encore Free Spins.

Функцията Appetite for Destruction включва наслагване на Wild символи под формата на кръст. Това се задейства на случаен принцип и може да бъде пълен кръст или просто частичен кръст. Той ще замени всички други символи на играта, с изключение на специалните символи.

Legend Spins е функция, която също се задейства на случаен принцип. Когато това се случи, ще получите три безплатни повторни завъртания със специални подредени Wilds. Ще имате една или две подредени Wild макари. Подредената Wild макара ще се премести на различни барабани за всяко завъртане. За първото си завъртане ще имате подредена макара в центъра. За вашето второ завъртане, подредените Wilds ще се появят на барабани едно и пет, а за вашето трето и последно завъртане, подредените Wilds ще се появят на втори и четвърти барабан. Както можете да си представите, възможно е да ударите някои доста големи печеливши комбинации по време на тази функция.

Solo Multiplier е друга специална функция, която ви дава множител, който се определя на случаен принцип. Множителят, който може да бъде от 4x до 10x, се задейства на случаен принцип, ако има три или повече съвпадащи символа на активна линия на печалба.

Multi Award Bonus Wheel се задейства, когато приземите Scatter символи на барабани едно, три и пет във всяка базова игра. В тази функция има три отделни функции, като едната ви се присъжда на случаен принцип. Различните версии на функцията са Encore Free Spins, Coin Wins и Crowd-Pleaser Bonus Game. Ще видите огромно бонусно колело, което ще се появи под формата на запис на грамофон. Докато записът се върти, различни бонус функции ще преминат. Щракнете върху бутона за спиране, когато сте готови, и записът постепенно ще спре. Бонус функцията, която спира под показалеца, е тази, която ще получите.

Encore Free Spins е една от специалните функции, които може да задействате, след като завъртите колелото. Ще бъдете наградени с 10 безплатни завъртания, а също така ще имате и подредени Wilds. Натрупаните wilds могат да се появят на барабани две, три и четири на всеки от вашите 10 завъртания и дори можете да рестартирате безплатните си завъртания по време на съществуваща безплатна сесия. Разбира се, тази функция има голям печеливш потенциал, особено ако имате късмета да получите допълнителни безплатни завъртания по време на рунда.

Coin Wins е друга функция, която може да активира бонусното  колело. Тя е доста ясна и е хубав паричен тласък, ако имате късмета да я задействате. Ще бъдете наградени с произволен брой монети въз основа на първоначалната сума на залога. Можете да получите между 200 и 600 монети, като размера на сумата ще съответства на размера на залога, който сте задали преди да започнете да се въртите.

Crowd-Pleaser Bonus Game е класическа функция за кликване и избор, която има общо три нива. Ще бъдете наградени с няколко кликаи можете да спечелите до 600 монети с всеки избор. Когато сте на първо ниво, ще получите три кликвания и ще трябва да избирате от осем елемента. След като ударите общо 60 монети и сте използвали всичките си три възможности, ще бъдете изведени на второ ниво. Когато започне второ ниво, ще получите още три избора. За да преминете от второ ниво, трябва да съберете повече монети. Ще трябва да спечелите общо 300 монети на първо и второ ниво, за да преминете към трето ниво. Тази функция също има добър потенциал, само късмета трябва да е на ваша страна.

Официалното връщане към играча, предоставено от NetEnt, е 96.98 %. Слотовете на този разработчик имат репутация за осигуряване на щедра възвръщаемост към играчите (RTP). В това отношение Guns n Roses е доста надеждна слот игра и изплаща награди доста редовно. Повечето печалби обикновено са по-малко от 20 пъти вашия залог, като по-големите печалби достигат 40 пъти вашия залог. Със сигурност има потенциал за някои много по-големи печалби, особено когато се задействат специалните функции. Не забравяйте, че функцията Solo Multiplier може да умножи всяка печалба с до 10, като ви даде огромен потенциал за награди.

Guns n Roses в сравнение към други слотове

Име:Guns n RosesDragon’s ChestMisty ForestZeus vs Hades – Gods of WarSea of RichesAnaconda Wild 2
Провайдър:NetEntBooming GamesCT Gaming InteractivePragmatic PlayiSoftBetPlaytech
Печеливши канали:20202010Cluster Pays50
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:20,000£2,000 х Залога5,00015,000 х Залога2,000 х Залога25,000 x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Guns n Roses

Guns n Roses

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Guns n Roses. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Guns n Roses.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Guns n Roses
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Guns n Roses не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Guns n Roses. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Guns n Roses в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238