Halloween

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Halloween

Разработчик: Microgaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали50
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:200,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Halloween

Разработчик: Microgaming
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали50
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Halloween

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Halloween е онлайн слот от Microgaming с 50 печеливши линии, който осигурява вълнуващо игрово изживяване с четири страхотни бонус функции, които предлагат щедър потенциал за печалба всеки път, когато завъртите барабаните.

Един от най-популярните филми на ужасите е в основата на играта. Филмът дебютира през 1978 г. и продължава да бъде един от най-популярните филми на ужасите на всички времена. Ротативката се отличава с уникален външен вид, моделиран според къщата на Майърс, като барабаните са разположени на предната веранда и на екрана има купища падащи листа. Всички символи отразяват някакъв аспект на филма с кибритени кутии, маски на клоун и игли за плетене. Ако сте фен на филмовия франчайз за Хелоуин, тогава със сигурност ще оцените вниманието към детайлите в тази игра.

Halloween има 50 печеливши линии и широка гама от опции за залагане. Играчите могат да залагат от 50p до 200,00 £, което прави тази игра идеална, както за играчи с високи бюджети, така и за тези с по-скромни бюджети. Слотът Хелоуин се играе с 5 барабана, 4 реда и 50 печеливши линии. За да образувате печеливша комбинация, трябва да поставите 3 или повече съвпадащи символа на 1 от тези линии, като започнете от барабан 1. Потърсете подвижните макари, които показват същите съвпадащи символи на 3 свързани барабана и ще имате възможност за още по-големи печалби.

Microgaming представи две страхотни нови игрови механики с пускането на Хелоуин. Първата е Jumbo Blocks. Това са символи 3×3, които се считат за един, за да ви помогнат да задействате по-лесно печеливши комбинации. Виждали сме ги преди, като „колосални символи“ в игрите на NetEnt и Thunderkick, но никога преди в слот на Microgaming, така че ще бъде интересно да видим дали ще бъдат включени в други заглавия от този доставчик. Движещите се барабани са следващата нова функция в Хелоуин. Гореспоменатите Jumbo символи ще пътуват през барабаните с всяко повторно завъртане, което допълнително добавя към общия печеливш потенциал на играта.

Има две вълнуващи бонус мини игри, които допълнително ще увеличат шансовете ви да спечелите щедри награди. Бонусът на наградното колело задейства награди за множители и безплатни завъртания, докато Boogeyman Bonus е рунд за избор на награда, който осигурява награди на стойност до 20 пъти първоначалния ви залог. Тази игра е пълна със страхотни бонуси, невероятен кинематографичен геймплей и ви предлага възможност да спечелите 5000 х залога само с едно завъртане.

Halloween в сравнение към други слотове

Име:HalloweenSunny Shores5 Lions DanceImperial FruitsOgre EmpireMGM Grand Gamble
Провайдър:MicrogamingYggdrasil GamingPragmatic PlayPlaysonBetSoftPush Gaming
Печеливши канали:5027102452550
Бонус:ДаНеНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000 х Залога37,000£2,700 х Залога820 х Залога40 х Залога50,000x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Halloween

Halloween

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Halloween. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Halloween.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Halloween
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Halloween, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Halloween.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Halloween в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238