Hollywoof

 • Доставчик:

  GameArt

 • Тип:

  10 Линии

Hollywoof Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Hollywoof

Разработчик: GameArt
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:7,650 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Hollywoof

Разработчик: GameArt
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:7,650 х Залога

Ревю за Hollywoof

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Hollywoof е онлайн слот, разработен от екипа на GameArt. Играта се предлага с дългосрочен среден RTP от 96,64% и висока волатилност. Hollywoof идва с основна печалба от 7650 пъти х залога и някои много добри функции, като wild множители, които увеличават вашите печалби и скатер, който отваря функция за безплатни завъртания.

Разположен сред палмите на Tinsel Town, това е онлайн слот с 5 барабана и 3 реда с 10 винаги активни печеливши линии. Това заглавие включва кучешки изображения на някои големи холивудски имена, включително и на Snoop Dogg. Свържете тези кучешки знаменитости на барабаните, заедно с набора от стандартни символи на карти за игра, за да спечелите, докато търсите златния wild символ кокал. Всички уайлд символи имат приложен множител, който ви предоставя шанс да спечелите голяма печалба с едно завъртане.

Макарите на Hollywoof са изградени върху великолепно изглеждащ киносалон в стил арт деко. С великолепното холивудско небе над барабаните и двойка имения, заобикалящи ги, Hollywoof определено има фантастична графика. Символите са оформени в карикатурен стил, изглеждат забавни и се анимират гладко и  4-те знаменитости, пародирани в заглавието, изглеждат страхотно в своите кучешки образи.

Ротативката има дългосрочен среден RTP от 96,64%, което го поставя доста над обичайната средна скорост за онлайн слот заглавия. Високата вариация е причина за сравнително високите печалби, налични в таблицата за изплащане, което прави тази игра привлекателна за онези играчи, които искат да получат изживяване с висок риск и висока награда. Не забравяйте, че големите печалби не се постигат често.

Преди да започнете играта, отделете малко време, за да се запознаете с настройките, контролите и функциите на играта. Разгледайте таблицата за изплащане, която можете да намерите, като щракнете върху иконата „i“ в долния ляв ъгъл на барабаните. В таблицата за изплащане ще намерите информация за печалбите, които могат да бъдат постигнати на барабаните, както и подробности за бонус функциите. Променете залога си, като щракнете върху бутоните – и + около дисплея на стойността на монетата под първия барабан. Можете да завъртите барабаните в Hollywoof само за 0,10€, като зададете стойността на монетата на 0,01. Максималният залог е 100,00€, произведен със стойност на монетата 10,00.

Всички wild символи в Hollywoof имат множител, приложен към тях. Wilds ще умножат печалбите до 5 пъти, ако участват в реализирането на печалба. Когато повече от един уайлд се появи на печеливша линия, множителите се събират, преди да се умножи печалбата.

Ако приземите 3 или повече символа на кучешки нашийници на всяко място на барабаните, ще задействате до 15 безплатни завъртания. Ако получите 3 или повече скатера по време на безплатните завъртания, получавате допълнителни безплатни завъртания, като те могат да достигнат до максимум 100 безплатни завъртания.

По време на безплатните завъртания, символите за супер стак се появяват в горните ъгли на барабаните, като ви предоставят възможност да поставите стакове от един и същ символ на един или повече барабани. Hollywoof също така дава на играчите възможността да закупят достъп до бонус функцията срещу цена, базирана на размера на залога, с който играят.

Hollywoof в сравнение към други слотове

Име:HollywoofBeef Up the BonusQueen of Riches MegawaysBloodshotGold of Fortune God1001 Spins
Провайдър:GameArtGames GlobalBig Time GamingPariPlayPlay'N GoPlatipus
Печеливши канали:1020117,6494024350
Бонус:НеДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:7,650 х Залога5,000х Залога50,00050,000€6,000х Вашият залог100,000£

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Hollywoof

Hollywoof

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Hollywoof. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Hollywoof.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Hollywoof
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Hollywoof попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Hollywoof, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Hollywoof с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Hollywoof. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Hollywoof може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238