Ревю на Ice Valley

Ice Valley

Ice Valley е слот игра, в която има цели 1024 начина за печалба – 1024 Ways Pay, вместо фиксирани или избираеми печеливши линии. Благодарение на 5-те барабана и 4 реда със символи, шансовете ви за печеливши попадния са гарантирани.

Всички еднакви съседни символи от най-левия рил надясно плащат, като печелившите комбинации се натрупват и всяка от тях се изплаща. Освен това Ice Valley е част от игрите с бонуса Jackpot Cards на българската компания EGT.  Очакват ви цели 4 прогресивни джакпота!

Дизайн и звук

Ice Valley има приказен сюжет и разказва приказка за ледена кралица. На барабаните ще виждате триизмерни карти за игра със свежи цветове, сребърни пръстени с розови камъни, вълци, вълшебни жезли с тюркоаз на върха, замъци, снежинки. Символите са детайлни, цветни и с много добро качество, както и графиките като цяло. Барабаните са тъмно-сини с лед и сняг около тях. В средата на екрана виждате снежната зона, рамкирана от снежинки която прави играта по-интересна и интригуваща.

От двете страни на барабаните са изписани 1024-те начина за печалба и стълбовете са декорирани с лед. Мелодиите по време на печалбите са в приказния духа на играта и съответстват на приключенския жанр на слота. Ще чувате и гласовете на птици, както и мелодии като от приключенски приказен филм. Дизайнът и графиките са много колоритни и с перфектно качество.

Печеливши линии

Вместо фиксирани печеливши линии, Ice Valley използва системата Reel Ways Pay. Това на практика означава, че в Reel Ways Pay залогът се умножава по множителя на залога, за да се получи крайният залог. Печелившите комбинации могат да имат само един символ от позволената позиция от всеки следващ рил. Всички печалби са комбинации от един вид. За да създадете печеливши комбинации трябва да имате от 3 до 5 еднакви символи попаднали на съседни рила от ляво на дясно като започват от най-левия барабан. Изключение правят само печалбите създадени от скатери.

Един и същ символ или такъв който го замества (жокер) на един и същи рил в различна позиция изплаща получената печалба още веднъж. Печалбите, който се изплащат от различните печеливши комбинации се умножават по множителя на залога. Само печалбите от скатери се умножават по общият залог. Винаги се изплаща само на-голяма печалба за всеки символ. Печеливши комбинации могат да се изплащат по няколко пъти.

Ice Valley има 5 барабана и 4 реда със символи на всеки, а това означава че 4-те символа в колона могат да се паднат печеливши по 5 пъти всеки. Така 4х4х4х4х4 (4 символа в печеливши комбинации 5 пъти за всеки от риловете) създават максималния брой начини за печалба на завъртане. Те са общо 1024 (1024 Reel Ways Pay). Вие имате много по-голям шанс за печалби от комбинации, който са 1024 сравнено с която и да е игра с фиксиран или избираем брой печеливши линии.

Ice Valley Ways Pay

Броят барабани и реда на всеки от тях определят броят начини или шансове за печалба. Това е така понеже еднаквите символите на съседни барабан, които са попаднали от най-левия рил надясно плащат вместо да трябва да са на фиксирани линии. За разлика от другите слот игри, при които се изплаща най-голямата печеливша комбинация на линия, в Ice Valley се използва 1024 Ways Pay система. При нея, печалбите се натрупват и когато има повече от една комбинация, всяка от тях се изплаща.

Залог и възвръщаемост

Ice Valley има 5 барабана, 4 символа на всеки от тях и общо 20 символа на завъртане. Волатилността на играта е слаба към средна и тя плаща често малки суми, а нейната възвръщаемост варира и може да бъде от 95.00% или 96.02%. Можете да играете със залози от 50, 100, 250, 500 и 1 000 лв. на завъртане. Тук няма фиксирани печеливши линии. Избирате залога който предпочитате и според това ще получавате съответните парични награди за съседни символи от един вид.

Символи и комбинации

В Ice Valley има 5 карти за игра с най-ниска стойност, 4 тематични символа, 1 скатер и 1 жокер. Общия им брой е 11 и това са:

 • Десятка;
 • Вале:
 • Дама;
 • Поп;
 • Асо;
 • Сребърен пръстен;
 • Магически жезъл;
 • Сив вълк;
 • Ледената кралица;
 • Снежинка – жокер;
 • Замък – скатер;

Най-ниска стойност има 10-ката и валето – 3, 4 или 5 от един вид на съседни позиции от най-левия рил надясно плащат съответно 4, 8 и 12 лв. Това важи ако използвате минимален залог от 50 лв. Дамата и попът имат стойност от 6, 10 и 15 лв. за 3, 4 и 5 символа от един вид в комбинации на съседни рилове. Асото ви носи 8, 15 и 20 лв. за 3, 4 и 5 символа.

Сребърният пръстен с розов скъпоценен камък плаща 10, 20 и 25 лв. за 3, 4 и 5 символа. Магическият жезъл от злато и тюркоаз плаща 12, 25 и 30 лв. за 3, 4 и 5 символа. На второ място по стойност е сивият вълк, който ви носи 15, 30 и 50 лв. за 3, 4 и 5 символа в печеливши комбинации. Най-печеливш от всички, естествено, е символът с ледената кралица. Тя плаща 20, 40 и 250 лв. за 3, 4 и 5 символа на съседни рилове от най-левия рил надясно.

Ice Valley Wild Image

Снежинката е жокер, който се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и замества всички останали с изключение на скатера. Той не плаща, но допринася за създаването на печеливши комбинации и има специална роля когато попадне в печелившата зона оградена със снежинки. Скатерът е символа със замъка, който също като жокера можете да видите само на средните 3 барабани. Ако имате 6 символа с двореца активирате безплатните игри и печелите 100 лв. Повече за екстрите в играта четете по-долу.

Бонуси

В Ice Valley ще се наслаждавате на много бонуси, като те не са често използвани особено от българските разработчици и ви дават голям потенциал за печалби. Една от екстрите е т.нар. Boost Wins Zone, която виждате оградена от снежинки в средата на екрана. Тя се образува от средните 2 позиции със символи на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан.  Тези 6 позиции ви възнаграждават особено когато жокер попадне в някоя от тях. Най-динамичния момент е когато жокер символа на снежинката се появи в произволна позиция вътре е тази зона. Тогава, жокерът се разпъва и заема всички позиции в Boost Wins Zone.

Ice Valley Boost Win Zone

Така 6 позиции в средата на екрана се заемат от уайлда, след което се изчисляват създадените печеливши комбинации и се изплащат печалбите. Обикновено се формират повече от една печеливши комбинации тъй като жокера е заместващ символ и може да играе ролята на всеки от останалите без скатера.

Когато получите 6 скатер символа с ледения дворец на която и да е позиция на 2-ри, 3-ти и 4-ти рил, стартирате свободните игри и печелите 100 лв. от самите скатери. Правилата за тяхното стартиране и повторно активиране са следните:

 • Ако всички 6 скатера са вътре в Boost Wins Zone при активирането – печелите 30 начални безплатни игри;
 • Ако поне 1 от всички 6 скатера е извън Boost Wins Zone при активирането – печелите 10 начални свободни игри;
 • Ако получите нови 6 скатера по време на безплатните игри – добавяте към оставащите ви 10 или 30 нови безплатни игри. Броят им зависи от това къде са скатерите спрямо зоната както е описано по-горе;

Безплатните игри се играят със същия брой шансове за печалби (WIn Ways) и залог като тези, на които сте ги активирали.

Ice Valley Free Spins

В Ice Valley имате шанса да спечелите и 1 от 4 прогресивни джакпота от бонус играта Jackpot Cards на EGT. Всеки от тях е означен с една от боите на картите за игра както и 1 от 4 и нива, които виждате изписани над барабаните. Техните стойности непрекъснато растат и това са:

 • Спатия – 1-во ниво ;
 • Каро – 2-ро ниво;
 • Купа – 3-то ниво;
 • Пика – 4-то ниво;

След като получите печалбите от създадените печеливши комбинации, по всяко време на играта може да се активира Jackpot Cards. На екрана ще видите 12 обърнати с лице надолу карти и трябва да изберете една, после следваща и така докато не обърнете 3 карти с еднаква боя. Размерът на бонуса, който получавате зависи от стойността на натрупаната в момента на обръщането сума, която отговаря на боята на 3-те ваши карти.

Гарантиран ви е 1 от 4-те прогресивни джакпота след като Jackpot Cards се активира, така че винаги печелите. С всеки залог, с който играете можете да го активирате и да вземете и най-малкия от 1-во ниво на спатията и най-големия джакпот от 4-то ниво на пиката. Колкото по-голям е залогът ви, толкова по-големи шансове имате да стартирате бонуса и спечелите по-голяма джакпот награда.

Както забелязвате и 4-те джакпота непрекъснато се увеличават, тъй като те са свързани с останалите игри от портфолиото на EGT с този бонус. Всеки потребител който играе игрите на EGT с истински пари увеличава стойностите на прогресивните джакпоти с процент от залозите си.

Удвояване на печалба

Ice Valley има и опция за удвояване на печалбите ви, след като направите такива, които са по-малки или равни на 1750 лв. Изберете червен или черен е цвета на обърнатата карта, и ако познаете, заложената от вас сума ще се удвои. Ако обаче нямате късмет и не познаете, ще загубите печалбата си. Това е допълнителна бонус игра с обърнати карти, в, която може да участвате когато се чувствате късметлии или имате нужда от повече тръпка. След познаване можете да продължите с нов опит и така сумата ще се увеличава ако продължавате да познавате докато не сгрешите и не я загубите.

Ice Valley Gamble

Мобилен вариант

Ice Valley има и мобилна версия като всеки съвременен слот, тъй като използва технологията HTML5. Това я прави достъпна за всички устройства на всякакви браузъри, лаптопи и компютри.  Независимо дали вашето устройство работи на  iOS, Android или Windows операционна система, можете да играете ротативката и на малък екран. Тя работи безпроблемно на всякакви таблети и смартфони.  Ако имате добра интернет връзка и сравнително съвременен модел телефон ще може да се наслаждавате на страхотните бонуси и атрактивен дизайн на играта. Визията е същата като на десктоп, така че единствено разположението на бутоните е на различно място.

Нашето заключение

Ice Valley е много обещаваща слот игра с разнообразни екстри и бонуси. Тя предлага популярната Ways Pays или 1024 Ways to Win система за възнаграждение вместо печеливши линии. Слотът има печеливша зона в центъра на игралното поле, което е иновативен и добър подход за разнообразяване на рундовете. Когато попадне поне един жокер в това специално поле, той заема цялата зона и осигурява многобройни печалби.

Освен това  ротативката има и свободни игри, които може да активирате отново докато ги играете както и джакпот бонус с четири прогресивни джакпота. Те са типични за слотовете на EGT  известни като Jackpot Cards. Графиките и музикалното озвучение също са много добри. Привлекателната приказна тематика на едно замръзналото царство ще ви омагьоса. Силно ви препоръчваме Ice Valley,  която сме убедени, че ще допадне на всеки запален по ротативките фен.

Символи

 • Wild
  • Scatter
   • 3
   • 4
   • 5
   • 0.20
   • 0.40
   • 2.50
   • 3
   • 4
   • 5
   • 0.15
   • 0.30
   • 0.50
   • 3
   • 4
   • 5
   • 0.12
   • 0.25
   • 0.30
   • 3
   • 4
   • 5
   • 0.10
   • 0.20
   • 0.25
   • 3
   • 4
   • 5
   • 0.08
   • 0.15
   • 0.20
   • 3
   • 4
   • 5
   • 0.06
   • 0.10
   • 0.15
   • 3
   • 4
   • 5
   • 0.04
   • 0.08
   • 0.12

   Видео на Ice Valley

   Налично на:

   телефон

   RTP

   96%

   Волатилност

   Medium/High

   Тип

   Video Slot

   Ice Valley е динамична игра с нестандартни и оригинални бонуси и правила за печалба. Тя има приказна тематика и разказвa за снежна кралица, дворци и магически трансформации. В този слот, който е дело  на EGT, ще печелите от специалната зона в средата на екрана наречена Boost Wins Zone. Очакват ви трансформации и свободни игри.

   Подробности за играта

   • Разработчик:
   • EGT Interactive
   • Бонус:
   • Да
   • Рейтинг:
   • 10
   • Прогресивност:
   • Да
   • Печеливши канали:
   • 1024
   • Wild Символ:
   • Да
   • Колони:
   • 5
   • Скатер:
   • Да
   • Автоигра:
   • Да
   • Множител:
   • Не
   • Мин. Залог:
   • 100,00
   • Макс. Деном.:
   • 0,50
   • Безплатни завъртания:
   • Да
   • Джакпот:
   • 5,000

   Препоръчани казина

   Mr Bit Online Casino

   125% Match бонус + 50 безплатни завъртания за нови играчи!

   Frank Casino Review Rotativka

   Уникален бонус до €1800 + 90 безплатни завъртания!

   Casino Aplay Review

   Начален бонус! 1150 EUR за всички нови играчи!

   Palms Bet Online Casino

   Вземи сега начален бонус 300% от първи депозит!

   Winbet Best Casino

   Грабни до 1250лв. начален бонус сега!


   Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zadbarac/public_html/kazinabg.com/wp-content/themes/slotstube/templates/default-single.php on line 1578

   Често задавани въпроси

   👉 Колко печеливши линии има в Ice Valley?

   Тази игра няма фиксирани печеливши линии, а начини за печалба вместо тях. Тук те са цели 1024 тъй като всички символи плащат на съседни барабани, когато са попаднали от най-левия надясно. Тъй като има пет барабана и четири реда със символи броят на печелившите комбинации на завъртане е 1024.

   👉 Какви екстри има в играта?

   В Ice Valley има безплатни игри, Boost Wins Zone печеливша зона, бонус удвояване на печалбите. Има също и автоматична игра, Jackpot Cards с 4  прогресивни джакпота и покриващи цялата печеливша зона джокери.

   👉 Кой символ е най-печеливш от всички?

   В слотът Ice Valley най-щедро възнаграждава ледената кралица – 3, 4 и 5 символа на съседни барабани от най-левия на дясно ви носят 400, 800 и 5 000 лв. съответно. Това е при положение, че използвате максималния залог от 1 000 лв. Ако създадете повече от една печеливша комбинация от този или други символи ще получите печалби за всяка от тях.

   👉 Кой е създател на играта?

   Това е българската компания Euro Games Technology Interactive.

   Вашето мнение

   Моля, оставете вашата оценка преди да напишете своето мнение.

   Благодарим Ви за коментара!

   Подобни казино игри