Jawbreaker

 • Доставчик:

  iSoftBet

 • Тип:

  Scatter Pays

Jawbreaker Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Jawbreaker

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:5,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Jawbreaker

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х Вашият залог

Ревю за Jawbreaker

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Открийте сладката простота на Jawbreaker – завладяващ онлайн слот от iSoftBet. Разположена на ярък, абстрактен фон с дъговидни спирали, тази игра въплъщава същността на класическите слотове на тема бонбони. С прост геймплей, подчертан от основните символи на бонбони, Jawbreaker предлага приятно изживяване за тези, които ценят непретенциозната естетика.

Функции и бонуси

Jawbreaker е завладяваща онлайн слот игра, разработена от iSoftBet, представена на решетка 6×5, използваща механиката Scatter Pay. За да спечелят, играчите трябва да съчетаят поне 8 еднакви символа на решетката. Постигането на печалба активира функцията „Tumble“, при която печелившите символи изчезват, позволявайки на нови символи да се изсипят и потенциално да формират допълнителни печалби. Играта предлага стандартен коефициент RTP от 96% и се характеризира със средна волатилност.

Jawbreaker BonusМножители Jawbreaker: По време на играта при всяко завъртане могат да се появят до три множителя Jawbreaker, всеки до х5. Тези множители са кумулативни.

Модификатори Sugar Rush: На случаен принцип модификаторът Sugar Rush може да добави между 1 и 6 монети към брояча Gumball, разположен вдясно от решетката.

Gumball метър: След всяко падане в метъра се добавя по една гумба. Събирането на 6 гюмбала в едно завъртане задейства 8 безплатни завъртания.

Безплатни завъртания: Попадането на 3, 4, 5 или 6 бонус скатера в основната игра дава възможност за кръг от безплатни завъртания с 10, 12, 15 или 20 завъртания съответно. Тази функция е огледална на основната игра, с изключение на включения брояч Jawbreaker. Появилите се множители се натрупват на този индикатор, като увеличават общия множител. Всяко завъртане, съдържащо поне един множител, отлепва един слой от брояча Jawbreaker. При премахване на пет слоя се достига до ядрото, което възнаграждава допълнителни 3 безплатни завъртания.

Бонус залог: Играчите могат да увеличат залога си с 25%, удвоявайки вероятността за задействане на функцията Free Spins.

Дизайн и саундтрак

 Jawbreaker SymbolsJawbreaker демонстрира класическа естетика на слот за бонбони с минималистичен фон, украсен с абстрактни спирали на дъгата. В игралната решетка са изобразени основни символи на бонбони, чийто размер се увеличава в зависимост от стойността им в таблицата с печалбите. Подобно на дизайна, саундтракът е сдържан, но подходящ и допълва семплия чар на играта. Въпреки простотата си, характерните характеристики придават на Jawbreaker привлекателно очарование.

За подобен геймплей играчите могат да проучат Candy Blitz Bombs от Pragmatic Play или Candy Glyph от Quickspin.

Нашето заключение

Jawbreaker предлага освежаващ обрат в конвенционалния слот геймплей. От падащите барабани, които обещават непрекъснато действие, до модификаторите Sugar Rush и натрупващите се множители, всеки аспект добавя дълбочина към геймплея. Броячът Gumball и безплатните завъртания удължават времето за игра и значително увеличават потенциала за печалби. Въпреки че дизайнът е прост, завладяващите функции я правят слот игра, която си струва да се играе от нови и опитни играчи.

Jawbreaker в сравнение към други слотове

Име:JawbreakerBuffalo Lightning1K YetiBigger Bass BonanzaHellcatrazBig Buffalo Badlands
Провайдър:iSoftBetSkywind4ThePlayerPragmatic PlayRelax GamingSkywind
Печеливши канали:Scatter PaysMegaways401246,656Cluster Pays
Бонус:ДаНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеНеДаДаДаДа
Джакпот:5,000х Вашият залог10,000 х Залога1,000х Залога51,840 х Залога10,000€

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Множители до x5

 • Безплатни завъртания с колекция от множители

 • По-добри коефициенти за безплатни завъртания с бонус залог

Минуси:
 • Опростен дизайн

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Jawbreaker

Jawbreaker

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Jawbreaker. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Jawbreaker.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Jawbreaker
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Jawbreaker. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Jawbreaker. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Jawbreaker.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Jawbreaker и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какви са основните правила на играта Jawbreaker?

В Jawbreaker печалбите се постигат, като в решетка 6×5 се поставят поне 8 еднакви символа. В тази игра се използва механиката Scatter Pay, при която печелившите комбинации задействат функцията „падане“, позволяваща на нови символи да се появят на мястото си и потенциално да създадат допълнителни печалби.

Как работят множителите на Jawbreaker?

По време на всяко завъртане в Jawbreaker могат да се появят до 3 множителя, всеки до x5. Тези множители се събират, за да увеличат потенциала за печалба.

Какво представлява измервателният уред Gumball в Jawbreaker?

Броячът за гюмчета се пълни с 1 гюмче при всяко падане. Събирането на 6 гумени топки в едно завъртане задейства 8 безплатни завъртания.

Какво се случва по време на безплатните завъртания в Jawbreaker?

Безплатните завъртания функционират подобно на основната игра, но включват брояч Jawbreaker, който събира всички попаднали множители. Премахването на слоеве от този метър чрез падане на завъртания с множители води до допълнителни Free Spins.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:1 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944