Jurassic Park Gold

 • Доставчик:

  Stormcraft Studios

 • Тип:

  40 Линии

Jurassic Park Gold Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Jurassic Park Gold

Разработчик: Stormcraft Studios
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:30,00
Джакпот: 8,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Jurassic Park Gold

Разработчик: Stormcraft Studios
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:30,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот: 8,000х Залога

Ревю за Jurassic Park Gold

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли във вълнуващия свят на Jurassic Park Gold – завладяващ видео слот, вдъхновен от едноименния филм. Разработена от Stormcraft Studios, тази игра вдъхва живот на динозаврите със зашеметяващи графики и епичен саундтрак, предлагайки на играчите едно завладяващо игрално приключение. С джакпоти, безплатни завъртания и вълнуващи функции Jurassic Park Gold обещава незабравимо преживяване за всички играчи.

Функции и бонуси

Jurassic Park Gold е видео слот с 5 барабана, 4 реда и 40 печеливши линии. Играта е с високо ниво на волатилност, а нейният RTP е 96%. В Jurassic Park Gold играчите имат възможност да спечелят четири различни джакпота:

 • Jurassic Park Gold SymbolsМега джакпот: 8000x общия залог
 • Голям джакпот: 100x общия залог
 • Малък джакпот: 30х общия залог
 • Мини джакпот: 15х общия залог

Джакпотите могат да бъдат спечелени по време на функцията Link&Win, която се задейства, ако се появят 6 или повече символа Powerball. Мегаджакпотът се печели, когато всички позиции на барабана са запълнени със символи Powerball. Функцията Link&Win предлага допълнително вълнение, тъй като играчите могат да отключат допълнителни редове, като уцелят символи Powerball.

Функцията Link&Win се активира, когато по време на функцията останат 6 или повече символа Powerball. Всеки нов символ Powerball, който се появи, също се задържа, а функцията предоставя 3 завъртания. Всеки допълнителен символ Powerball, който падне, връща броя на завъртанията на 3. Наградите Powerball се предоставят в края на функцията. Важно е да отбележим, че тази функция може да бъде задействана в основната игра, като приключва, когато всички позиции на символите са запълнени или не остават завъртания.

За да задействат безплатни завъртания, играчите се нуждаят от 3 или повече скатера. След това те могат да избират измежду четири различни възможности, всяка от които предлага различни предимства и потенциални награди:

Dilophosaurus Free Spins: Награждават 12 безплатни завъртания с мултипликатор Wild 2 пъти, 5 пъти или 8 пъти. Играчите могат да спечелят до 3600x залога си в този кръг. Отключва се след първото задействане на Free Spins.
Velociraptor Free Spins: Предлага 9 безплатни завъртания с Wild множител от 2x, 5x или 8x. Играчите могат да спечелят до 3650x залога си в този кръг. Отключва се след задействане на 4 Free Spins.
Spinosaurus Free Spins: Предоставя 6 безплатни завъртания с Wild множител от 2 пъти, 5 пъти или 8 пъти. Играчите могат да спечелят до 4000x залога си в този кръг. Отключва се след задействане на 8 Free Spins.
Tyrannosaurus Rex Free Spins: Играчите могат да спечелят до 5000x залога си в този кръг. Безплатните завъртания се печелят с гарантирана функция Wildstorm.

Jurassic Park Gold ReviewФункцията Wildstorm има потенциала да превърне до 5 барабана в Wild. По време на играта играчите могат да събират двойки Scatter, като уцелят 2 Scatter-а на едно завъртане, които се добавят към колекцията Scatter. Когато в основната игра бъдат събрани 15 двойки Scatter, функцията Wildstorm става достъпна за следващия избор на Free Spins. След изиграването на тази функция колекторът на символите Scatter се нулира. В случай че няма печалба, колекторът на Scatter се попълва отново.

В рундовете с безплатни завъртания има функция Wild Chase. Тя се активира на местата за кацане, когато на участващите барабани се появят уайлд символи. За това завъртане уайлд символът се разширява и действа като уайлд символ в активираната позиция. Тези активирани позиции остават в сила за целия кръг Free Spins. Активирането на всички позиции на участващ барабан дава на играчите допълнителни 4 безплатни завъртания.

Ето конкретните детайли за активиране на Wild символи за всеки кръг Free Spins:

По време на Dilophosaurus Free Spins уайлд символите активират позиции на барабан 3.
По време на безплатните завъртания Velociraptor Wilds активират позиции на барабани 2 и 4.
По време на Spinosaurus Free Spins Wilds се активират на позиции на барабани 2, 3 и 4.

Jurassic Park Gold FeatureДизайн и саундтрак

Дизайнът на Jurassic Park Gold красиво улавя същността на култовия филм, като вдъхва живот на динозаврите със зашеметяващи графики и визуални ефекти. Играчите се потапят в праисторически свят, включващ буйни джунгли и величествени същества. Саундтракът допълва изживяването с епична и носталгична тема, засилвайки тръпката от играта. Със своя вдъхновен от филма дизайн и завладяващ саундтрак Jurassic Park Gold предлага завладяващо игрално приключение както за феновете, така и за любителите на слота.

Нашето заключение

Впуснете се в незабравимо пътешествие във времето с Jurassic Park Gold! Този видеослот предлага вълнуващо геймплейно изживяване, вдъхновено от известния филм. Със своя завладяващ дизайн, реалистични динозаври и пищни пейзажи, съчетани с епичен саундтрак, играчите със сигурност ще се пренесат в свят на вълнение. С шанса за спечелване на джакпоти, безплатни завъртания и вълнуващи функции Jurassic Park Gold обещава забавление и награди за всеки играч, което я прави задължителна игра за филмовите ентусиасти и любителите на слотове.

Jurassic Park Gold в сравнение към други слотове

Име:Jurassic Park GoldWindy CitySecret of Anubis DoubleMaxBig Bad WolfBig Bass Floats My BoatDice & Roll
Провайдър:Stormcraft StudiosEndorphinaReflex GamingQuickspinPragmatic PlayAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:401025251010
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот: 8,000х Залога500 000 £ 20,024х Залога1000 х Залога5,000х ЗалогаПрогресивен

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Различни игрови функции, включително джакпоти и безплатни завъртания.

Минуси:
 • Нивото на волатилност на играта може да не е подходящо за всички играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Jurassic Park Gold

Jurassic Park Gold

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Jurassic Park Gold. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Jurassic Park Gold.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Jurassic Park Gold
1

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Jurassic Park Gold. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Jurassic Park Gold, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Jurassic Park Gold.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Jurassic Park Gold в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Кой разработва Jurassic Park Gold?

Jurassic Park Gold е разработен от Stormcraft Studios.

Колко рунда с безплатни завъртания има в Jurassic Park Gold?

Jurassic Park Gold предлага четири различни кръга Free Spins, всеки от които има уникални функции и потенциални награди.

Мога ли да спечеля джакпот в тази игра?

Да, играчите могат да спечелят четири джакпота – Mega, Major, Minor и Mini – по време на функцията Link&Win.

Какво представлява функцията Wildstorm в Jurassic Park Gold?

Функцията Wildstorm може да превърне до 5 барабана в Wild.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:25 юли,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238

Други казино игри на Stormcraft Studios