Jurassic Party

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Jurassic Party Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Jurassic Party

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Не
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:7
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Джакпот:20,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Jurassic Party

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Не
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:7
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000 х Залога

Ревю за Jurassic Party

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Преди астероидът да удари земята и да постави ново начало в еволюционната времева линия, динозаврите управляваха света. Свикнали сме да гледаме филми с тях, те могат да бъдат да бъдат видени да карат коли, да ходят на работа, да имат връзки и дори да посещават казина. Сега, благодарение на Relax Gaming, ще срещнете динозаврите на плажа в слот с клъстерно плащане, наречен Jurassic Party.

На фона на море, пясък и величествени планини в далечината се намира мрежата на играта 7×7, която генерира печалби, когато клъстери от 5+ идентични символа кацнат във вертикални или хоризонтални съседни позиции. След това те се премахват от дъската чрез каскадна функция и символите падат, за да запълнят празните позиции. Ако се формират нови печалби, процесът се повтаря. Математическият модел, управляващ играта е силно променлив, произвеждайки възвръщаемост към стойността на играча от 96,47%, или 96,73%, при закупуване на безплатни завъртания.

В таблицата с изплащания на Jurassic Party има 8 редовни символа, съставени от четири високоплатени динозавъра и четири по ниско платени символа на техните яйца. Приземяването на пет клъстера символи струва 0,5 до 1x залога, чак до 50-500x за клъстери, съставени от 40+ символа. Wilds в Jurassic Party са малко по-интересни от обикновено. Те могат да кацнат навсякъде, за да заменят всички символи за плащане и остават на дъската, докато не бъдат използвани за печеливша комбинация. Понякога дивите символи получават произволно множител. Ако за печалба се използва повече от един множител, всеки от множителите се прилага към печалбата.

Това,което наистина си струва видите в играта, са неоновите символи със заглавието на играта върху тях. Това са скатерите и приземяването на поне 3 от тях дава 7 безплатни завъртания с 2  комбо функции. Един допълнителен избор на функция се присъжда за всеки задействащ символ над 3. След това играчите получават три коктейла в бар на плажа и трябва да изберат един от тях. Този процес се повтаря за броя на избраните функции, които са били наградени, и разкрива модификатори като:

 • Символът става wild – произволен символ се превръща в уайлд символ за безплатните завъртания.
 • Разширяване на символа – произволен платен символ или уайлд може да кацне в размер 2×2.
 • Случайни wilds – в началото на всяко безплатно завъртане, от 2 до 6 уайлд символа се добавят към мрежата на произволни позиции.
 • Допълнителни безплатни завъртания – получавате +2 безплатни завъртания.
 • Надграждане на символи – символите на яйца с по-ниска стойност се преобразуват в съответния динозавър с висока стойност.
 • Допълнителен избор – дава допълнителен избор на модификатор

По време на бонуса, кацането на 1 скатер допълва оставащия брой безплатни завъртания с +1. Ако приземите 2 разпръснати символа, ще получите +2 допълнителни безплатни завъртания, плюс още една функция за избор.

Играта ви предоставя възможност за включване на Мега залог, който увеличава залога с 50%. Когато бонус рундът се задейства с включен Мега залог, играчите получават един допълнителен избор в началото на безплатните завъртания и всеки път, когато безплатните завъртания се задействат отново.

Освен това имате и възможност да закупите бонус ниво, без да чакате да се появят скатер символи. Когато е налице,  функцията Buy Bonus ще ви струва 80 пъти х по вашия залог. На цената на 80 пъти вашия залог получавате безплатни завъртания с 2 функции. Когато Mega Bet е активен, цената е 120 пъти х залога ви за безплатни завъртания с 3 функции.

Jurassic Party има изключително приятна визия, саундтрака е ритмичен, а концепцията за динозаври на плажа е забавна и малко шантава, но в добрия смисъл, защото играта има и много добър печеливш потенциал. Това е най-вероятно да се случи при безплатни завъртания, но начинът, по който wild символите остават в мрежата, докато не станат част от печалба, означава, че и основната игра е способна на приятни изненади на моменти. А възможността да спечелите до 20 000 пъти х  залога само с едно завъртане достатъчна причина да завъртите барабаните на този невероятен слот и да се позабавлявате.

Jurassic Party в сравнение към други слотове

Име:Jurassic PartyReptoidsCrystal PrinceRiddle ReelsHit the RouteSurvivor Megaways
Провайдър:Relax GamingYggdrasil GamingQuickspinPlay'N GoBGamingBig Time Gaming
Печеливши канали:Cluster Pays20Cascading system940100 824
Бонус:НеНеДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:20,000 х Залога10,000£11,630 х Залога5,000 х Залога15,000 по Залога44,960 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Jurassic Party

Jurassic Party

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Jurassic Party. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Jurassic Party.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Jurassic Party
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Jurassic Party попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Jurassic Party, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Jurassic Party с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Jurassic Party, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Jurassic Party и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238