Katmandu Gold

 • Доставчик:

  ELK Studios

 • Тип:

  Megaways

  Много Линии

Katmandu Gold Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Katmandu Gold

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали4096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Katmandu Gold

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали4096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5000 х Залога

Ревю за Katmandu Gold

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Присъединете се към безстрашния авантюрист Кейн в неговото пътешествие до Хималайските планини в търсене на съкровища. Katmandu Gold е най-новото попълнение в поредицата на ELK Studios – Gold. С до 531 441 печеливши начина, колосални символи, безплатни завъртания, трансформиращи се символи и разширяващи се символи, тази игра ви предлага едно наистина вълнуващо и възнаграждаващо игрално изживяване.

Katmandu Gold се отличава със същия полуреалистичен художествен дизайн в стила на полукомиксите, като останалите игри от серията Gold. Има завладяващ саундтрак, който допринася за атмосферата на играта, който я превръща в част от вълнуваща филмова сцена. Преди да започнете игра, трябва да настроите залога си между 0,20 и 100,00 монети на завъртане. RTP на Katmandu Gold е 96,2%, а играта е със средна/висока волатилност.

За да получите изплащане, трябва да поставите три или повече съвпадащи символа на съседни барабани, като самият Кейн е най-ценният символ, който дава награда от 50 пъти х залога. Играта започва с 4096 печеливши начина, които се разширяват, когато играчите получат печалби. Когато се появи печеливша комбинация, върху първоначалната група символи се появяват още символи, които разширяват броя на начините за печалба и дават на играчите още един шанс за печалба. На барабаните могат да се появят и големи символи, които заемат позиции 2×2, 3×3 или 4×4, за да увеличат шансовете ви за повече печеливши комбинации. 

Katmandu Gold предлага две по-малки бонусни функции по време на основната игра и кръга с безплатни завъртания. Функцията Ice Climber се задейства, когато играчите приземят два символа „Леден катерач“, който трансформира всички символи над тях във високоплатежни и добавя допълнителен ред символи в играта. Функцията Expanding Win се задейства от символи с една или две стрелки, които се разширяват по посока на печелившата комбинация, като заместват всички символи по пътя си.

Функцията Multiplier Free Drops се активира, когато на екрана се появят три или повече бонус символа, задействайки кръга с безплатни завъртания. Броят на безплатните завъртания се определя от броя на символите, които задействат кръга. Всеки бонус символ, който се появява по време на кръга, увеличава множителя на печалбата в играта.

Като цяло Katmandu Gold е вълнуващо и забавно допълнение към поредицата ELK Studios Gold, с множество интересни функции и бонуси, които да забавляват играчите. Играта постига перфектен баланс на геймплея, осигурявайки вълнуващо и възнаграждаващо преживяване, без да претоварва играчите с объркващи механики.

Katmandu Gold в сравнение към други слотове

Име:Katmandu GoldMoon Princess Christmas KingdomRise of RaJurassic ParkAnaconda Wild 2Chip Spin
Провайдър:ELK StudiosPlay'N GoAmusnet (EGT) InteractiveMicrogamingPlaytechRelax Gaming
Печеливши канали:409651524350259
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5000 х Залога15,000 х Залога300006,333 х Залога25,000 x Залога25,000 x Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Katmandu Gold

Katmandu Gold

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Katmandu Gold. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Katmandu Gold.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Katmandu Gold
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Katmandu Gold попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Katmandu Gold, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Katmandu Gold с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Katmandu Gold не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Katmandu Gold, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Katmandu Gold.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238