King Kong Cash DJ Prime8

King Kong Cash DJ Prime8 JK Demo

Налично на:

телефон

RTP

91.50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за King Kong Cash DJ Prime8

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:25,00
Джакпот:10,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за King Kong Cash DJ Prime8

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:25,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Вашият залог

Ревю за King Kong Cash DJ Prime8

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

King Kong Cash DJ Prime8 е слот игра, разработена от Blueprint Gaming. Тя съчетава цветни графики и оживен саундтрак, за да създаде завладяваща атмосфера. Играчите могат да се насладят на игривия чар на тематичните животински символи, докато въртят барабаните в тази увлекателна онлайн игра.

Игрални функции и бонуси

King Kong Cash DJ Prime8 е завладяваща онлайн слот игра с джакпот, разработена от Blueprint Gaming, която има решетка 6×4 и 4 096 печеливши линии. Играта предлага средно висока волатилност и сравнително нисък RTP от 91,50%.

King Kong Cash DJ Prime8 CollectCash Collect: Тази слот игра използва забавна тема с маймуни и банани. В тази конфигурация бананите са представени като символи за пари в брой, а King Kong действа като символ Cash Collect. Механиката е проста: Символите Cash Collect събират стойностите от символите за парични награди от банани. Символът Kong Collect се появява единствено на барабани 1 и 6. Играта включва три различни символа Cash Collect, като при всяко завъртане могат да се появят до два.

 • Hit The Decks: Тази функция събира всички видими символи.
 • Up The Bass: Паричните стойности, иницииращи тази функция, се заключват на място за Respin, като продължават, докато не се появят нови парични символи.
 • Golden Monkey: Ако при събирането на парични награди присъства символът Golden Monkey, той обединява стойностите на всички парични символи, които се намират в момента в играта. След това се събира и натрупаната награда.

King Kong Cash DJ Prime8 WildБонус DJ Prime8: Играчите могат да избират между два кръга на безплатни завъртания при попадане на три или повече Scatter символа.

Pump It Up: В режима Pump It Up играчите започват с 10 безплатни завъртания. Този рунд включва измервател за събиране, който запазва обичайния геймплей, но добавя допълнителни множители за събиране на символи Kong Collect:

 • 3 символа Kong Collect: Предоставя 5 безплатни завъртания и множител x2 за всички събрани символи Cash Banana.
 • 6 символа Kong Collect: Предоставя още 5 безплатни завъртания и множител x3 върху събраните символи Cash Banana.
 • 9 символа Kong Collect: Предоставя още 5 безплатни завъртания и множител х5, като увеличава стойността на всеки събран символ Cash Banana.
 • 12 символа Kong Collect: Предоставя още 5 безплатни завъртания и множител x10, като значително увеличава печалбите от символите Cash Banana.

King Kong Cash DJ Prime8 BonusMixmaster Free Spins: Кръгът Mixmaster Free Spins стартира с 8 Free Spins, като значително променя геймплея чрез премахване на символите Golden Monkey и стандартните Collect. Вместо това се въвеждат специални символи Kong; всеки от тях, снабден с медальон, допринася за появата на символна пътека в съседство с барабаните. Успешното попълване на 10-степенната пътека повишава стойността на символите Kong до по-високоплатени версии, което увеличава потенциала за печалба.

Този кръг се удължава, когато играчите съберат повече символи Scatter. За всеки набор от Scatter символи – два, три, четири, пет или шест – играчите получават съответно 3, 6, 8, 10 или 12 допълнителни Free Spins. Тази функция дава възможност за продължителна игра, като увеличава шанса за увеличаване на наградите.

Джакпоти: Играта предоставя две джакпот награди – Regal и Royal Pot, предлагащи съответно до 5000x и 500x базовия залог от 1 евро, които се присъждат на случаен принцип по време на игра.

Дизайн и саундтрак

King Kong Cash DJ Prime8 SymbolsKing Kong Cash DJ Prime8 създава среда, подобна на концерт, обрамчена от високоговорители, разположени на фона на джунгла. Макар да подсказва, че самият Кинг Конг е диджеят, отсъствието му на екрана е разочарование. Таблицата с печалби на играта включва символи на карти от 9 до А и икони на животни като крокодил, папагал, тигър и носорог, всички украсени с очила, заедно с открояващия се златен символ на маймуна. Саундтракът е оживен и добре подхожда на темата, макар че цялостният дизайн можеше да бъде по-задълбочено разработен.

За играчите, които се интересуват от слотове с концертна тематика, DJ Cat от Push Gaming предлага иновативно геймплей изживяване, което наистина улавя същността на музикално събитие. Алтернативно, 80sPop от AvatarUX осигурява носталгично потапяне в ретро вибрациите, като и двете игри предоставят по-сплотен дизайн и елементи на геймплея.

Нашето заключение

King Kong Cash DJ Prime8 предлага солиден набор от функции, които поддържат геймплея интересен. Механиката за събиране на пари в брой и разнообразните кръгове с безплатни завъртания предоставят достатъчно възможности за ангажиране. Въпреки че дизайнът би могъл да бъде по-шлифован, средно високата волатилност на играта и интерактивните бонусни функции я правят привлекателен избор за играчите, които търсят слот игра с последователно действие и разумен потенциал за печалби.

King Kong Cash DJ Prime8 в сравнение към други слотове

Име:King Kong Cash DJ Prime8Cluster SlideLeprechance TreasuryBull in a RodeoFootball Penny RollerLara Croft Temples and Tombs
Провайдър:Blueprint GamingELK StudiosEGT DigitalPlay'N GoGames GlobalMicrogaming
Печеливши канали:4,096Cluster Pays40201243
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:10,000х Вашият залог10,000 х ЗалогаПрогресивен2,000 х Залога1,111х Залога1000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Функция Cash Collect

 • Два разнообразни кръга с безплатни завъртания

 • Потенциал за високи печалби

Минуси:
 • Нисък RTP от 91,50%

 • Темата може да бъде по-задълбочена

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в King Kong Cash DJ Prime8

King Kong Cash DJ Prime8

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в King Kong Cash DJ Prime8. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от King Kong Cash DJ Prime8.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

King Kong Cash DJ Prime8
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на King Kong Cash DJ Prime8, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че King Kong Cash DJ Prime8 може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху King Kong Cash DJ Prime8, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в King Kong Cash DJ Prime8.

Често задавани въпроси

Какво е разположението на мрежата на King Kong Cash DJ Prime8?

Играта се играе на решетка 6×4 и предлага 4096 начина за печалба.

Как волатилността и RTP влияят на геймплея в King Kong Cash DJ Prime8?

Играта се отличава със средно висока волатилност и по-нисък коефициент на печалба (RTP) от 91,50%, което предполага по-големи, но по-редки печалби, подходящи за играчи, които обичат повече риска.

Какви уникални функции предлага King Kong Cash DJ Prime8?

В играта има иновативни функции като механиката Cash Collect, при която символите на Кинг Конг събират парични стойности от символите на банани. Тя предлага и два вида кръгове с безплатни завъртания: Pump It Up и Mixmaster Free Spins, като всеки от тях има уникални модификатори.

Мога ли да спечеля джакпот в King Kong Cash DJ Prime8?

Слота предлага две джакпот награди: Regal Pot и Royal Pot, които могат да изплатят съответно 5000 и 500 пъти базовия залог.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:21 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238