King Kong Cash: Even Bigger Bananas

King Kong Cash Even Bigger Bananas Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за King Kong Cash: Even Bigger Bananas

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за King Kong Cash: Even Bigger Bananas

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали4,096
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за King Kong Cash: Even Bigger Bananas

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Впуснете се във вълнуващо приключение в сърцето на джунглата с творението на Blueprint Gaming – King Kong Cash: Even Bigger Bananas. Тази слот игра, която разполага с 4096 начина за печалба, предлага комбинация от интересни функции. Потопете се в тропическия свят, изпълнен с чаровни символи и анимации, и открийте потенциалните богатства, скрити в яркия геймплей на King Kong Cash.

Функции и бонуси

King Kong Cash предлага на играчите поле 6×4 с 4096 начина за печалба. Играта попада в категорията със средна и висока волатилност и има RTP от 96%. В рамките на геймплея има символ Wild на барабани 2-6, който замества други символи в печелившите комбинации, с изключение на Scatter символите и паричните символи. Scatter символите играят ключова роля, като задействат кръговете с безплатни завъртания.

King Kong Cash Even Bigger Bananas WildОсвен това играта разполага с уникална функция за събиране на кеш символи. По време на всяко завъртане следете за бананови символи Cash на всички барабани. Когато Scatter символът Kong Collect падне на барабан 6 заедно с тези парични символи, Kong се разширява, за да покрие барабана и да събере паричните стойности. Това отключва нови Kong или парични символи. Тези подобрения остават активни както в основната игра, така и в безплатните завъртания, след като бъдат отключени и четирите.

Ето кратък преглед на различните символи Kong:

 • Collect: Събира стойностите на паричните символи, които се виждат.
 • Dual Collect: Отключва нов символ Collect на барабан 1.
 • Lock & Spin: Задържа символите Cash на място и задейства повторно завъртане.
 • Cash Boost: Събира всички символи Cash и добавя парично увеличение.
 • Golden Monkey: Когато Kong събира печалба, ако има такъв символ, той натрупва стойности на символите Cash и след това се събира от Kong.

King Kong Cash Even Bigger Bananas WinЩо се отнася до безплатните завъртания, попадането на 3 до 6 Scatter символа стартира тази функция. Събирането на 4, 5 или 6 Scatter символа също ви дава съответно 20x, 100x или 500x залога ви. По време на Free Spins активните Scatter символи Kong Collect остават, а събирането на символи Kong Collect дава допълнителни завъртания и множители на всеки трети събран символ.

Дизайн и саундтрак

King Kong Cash пренася играчите в тропически рай с ярък дизайн, украсен с тематични символи. Сред тези символи ще откриете крокодил, папагал, тигър, носорог, маймуна и класическите символи 9-A. На заден план е изобразена пищна джунгла, която създава приключенска атмосфера. Визуалните елементи на играта са безспорно динамични, с герои и анимации, които излъчват чар и са визуално привличащи. Макар че тази естетика може да не е по вкуса на всеки, тя притежава уникален чар, който лесно може да намери отклик сред играчите, търсещи свежо и отличително игрално изживяване.

Нашето заключение

King Kong Cash Even Bigger Bananas CollectKing Kong Cash осигурява завладяващо игрално изживяване с 4 096 начина за печалба и функцията Cash Collect, която предлага множество възможности за печалба. Тропическият дизайн на играта, включващ очарователни символи и анимации, може и да не е по вкуса на всеки, но носи свой собствен отличителен чар. В съчетание с подобаващ саундтрак, този слот предлага добре балансирана игра за играчите, които търсят както забавление, така и шанс за големи печалби.

King Kong Cash: Even Bigger Bananas в сравнение към други слотове

Име:King Kong Cash: Even Bigger BananasNiagara FallsMining FeverNine To FiveSpinny McWinnagin Loot BoostBenny The Beer
Провайдър:Blueprint GamingYggdrasil GamingRabcatNolimit CitySlingshot StudiosHacksaw
Печеливши канали:4,096202431,02430 Up to 100,000
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:10,000х Залога50,000£500 х Залога9,217х Залога4,000х Залога10,000x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • 4 096 начина за печалба

 • Функция Cash Collect

 • Очарователен тропически дизайн

Минуси:
 • Темата може да не е подходяща за всички играчи

 • Ограничени бонус игри

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в King Kong Cash: Even Bigger Bananas

King Kong Cash: Even Bigger Bananas

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в King Kong Cash: Even Bigger Bananas. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от King Kong Cash: Even Bigger Bananas.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

King Kong Cash: Even Bigger Bananas
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че King Kong Cash: Even Bigger Bananas попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете King Kong Cash: Even Bigger Bananas, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите King Kong Cash: Even Bigger Bananas с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на King Kong Cash: Even Bigger Bananas, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в King Kong Cash: Even Bigger Bananas. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в King Kong Cash: Even Bigger Bananas.

Често задавани въпроси

Колко начина за печалба има в King Kong Cash: Even Bigger Bananas?

King Kong Cash предлага впечатляващите 4096 начина за печалба, което увеличава шансовете за печеливши комбинации.

Какво е нивото на волатилност на King Kong Cash?

Тази слот игра се отличава със средно висока волатилност, като предлага балансирана комбинация от по-малки и по-големи печалби.

Как работи функцията Cash Collect?

По време на всяко завъртане банановите символи Cash са активни на всички барабани. Когато на барабан 6 се падне Scatter Kong Collect заедно със символите пари, Kong се разширява, за да покрие барабана и да събере паричните стойности. Така се отключват нови Kong или парични символи.

Има ли безплатни завъртания в King Kong Cash: Even Bigger Bananas?

Да. По време на кръга Free Spins всички отключени Scatter символи Kong Collect остават активни. Събирането на символите Kong Collect също така носи допълнителни завъртания и множители.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:5 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238