Ladybug Luck

Ladybug Luck Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.47%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Ladybug Luck

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Не

Детайли за Ladybug Luck

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Ladybug Luck

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в Ladybug Luck, възхитителна слот игра, предоставена ви от Pragmatic Play. Потопете се в очарованието на това приключение, което се отличава със завладяващи визуални ефекти и вълнуващ геймплей. Открийте тръпката от прогресивния Wild символ по време на кръга с безплатни завъртания и спечелете впечатляващи печалби на барабаните. Пригответе се за приятно игрално изживяване, изпълнено с късмет и вълнение.

Функции и бонуси

Действието в Ladybug Luck се развива на игрална решетка 6×6 и използва системата за изплащане на клъстери, която позволява на играчите да постигат печалби, когато клъстери от 6 или повече еднакви символа се паднат в един до друг хоризонтално или вертикално. Играта се отличава с висока волатилност и RTP от 96,46%.

Ladybug Luck WildWild символът е мощна функция, която може да замества всички символи с изключение на Bonus символа. Wild символът се появява на всички барабани. В основната игра Wild символът може да се прояви в различни размери, вариращи от позиции 1х1 до 6х6 на решетката. Имайте предвид, че Wild символът дава самостоятелна печалба само ако се появи като символ 6×6.

Освен това появата на 4 или повече Bonus символа задейства кръга Free Spins, който предоставя на играчите 6 първоначални безплатни завъртания. В началото на рунда на екрана е фиксиран символ 1х1 Wild, който се премества на произволна позиция при всяко следващо безплатно завъртане. Играчите могат да събират всички бонус символи, които се появяват по време на безплатните завъртания, до края на функцията. Всяко натрупване на 4 Bonus символа предоставя на играчите произволен брой допълнителни безплатни завъртания, вариращи от 1 до 3. Освен това, с напредването на безплатните завъртания, Wild символът претърпява прогресивно уголемяване, като нараства от 1×1 до 2×2, 3×3, 4×4, 5×5 и накрая достига максималния си размер от 6×6. Забележете, че при последното ниво на разширяване винаги се присъжда допълнително безплатно завъртане. Въпреки това, след 4-то повторно задействане функцията вече не може да се активира отново.

Ladybug Luck BonusСъщо така, в зависимост от това как е била инициирана функцията, се появяват определени предимства. Ако рундът на безплатните завъртания е бил задействан с 6 бонус символа, 2 бонус символа вече се броят за събиране в началото на рунда. По същия начин, ако е задействан с 5 бонус символа, 1 бонус символ е включен от самото начало.

За играчите, които нямат търпение да изживеят кръга Free Spins, има възможност да го задействат незабавно от основната игра, като го закупят за 100 пъти общия текущ залог. Когато изберете тази функция, задействащото завъртане ще предостави 4, 5 или 6 бонус символа на случаен принцип, осигурявайки вълнуващо и незабавно влизане в кръга Free Spins.

Дизайн и саундтрак

Ladybug Luck SymbolsLadybug Luck се отличава с приятен дизайн и цветни графики, които придават чар на игралната мрежа. Горската темата създава спокойна и приятна атмосфера. Освен това успокояващият саундтрак допълва играта, без да пречи на геймплея, предлагайки на играчите мек и приятен звуков фон по време на игралната им сесия.

Нашето заключение

Ladybug Luck предлага възхитително игрално изживяване със своите завладяващи визуални ефекти и очарователен дизайн на тема калинки. Успокояващият саундтрак добавя релаксиращо докосване към геймплея, създавайки спокойна атмосфера. Със своята система за изплащане на клъстери и висока волатилност играчите имат шанса да получат впечатляващи печалби. Кръгът на безплатните завъртания, придружен от прогресивния символ Wild, добавя вълнение към геймплея. Като цяло Ladybug Luck е добре изработена слот игра, която обещава приятно забавление за играчи с всякакви предпочитания.

Ladybug Luck в сравнение към други слотове

Име:Ladybug LuckEmperor of IndiaPine of Plinko 2Mad CarsMonkey’s Gold100 Burning Hot
Провайдър:Pragmatic PlayRed Tiger GamingRelax GamingPush GamingNolimit CityAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:Cluster Pays243 до 46,6561050Cluster Pays100
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:5,000 х Залога20,000х Вашият залог20,000х Залога25,000 x Залога12 683 x Залога30000

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Вълнуващ кръг с безплатни завъртания и прогресивен Wild символ.

 • Висока волатилност за потенциално възнаграждаващ геймплей.

Минуси:
 • Някои играчи може да предпочетат игри с по-ниска волатилност.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Ladybug Luck

Ladybug Luck

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Ladybug Luck. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Ladybug Luck.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Ladybug Luck
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Ladybug Luck не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Ladybug Luck в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Кой е доставчикът на игри, който стои зад слота Ladybug Luck?

Ladybug Luck е разработен от Pragmatic Play.

Как работи кръгът с безплатни завъртания в Ladybug Luck?

Кръгът на безплатните завъртания се задейства, когато уцелите 4 или повече бонус символа. Играчите могат да събират бонус символи по време на рунда, за да го задействат отново, като получат допълнителни безплатни завъртания и увеличаващ се Wild символ.

Каква е специалната функция на Wild символа в основната игра?

Wild символът може да се появява в различни размери – от 1х1 до 6х6 позиции на решетката, като изплаща самостоятелно само когато се появи като символ 6х6.

Каква е волатилността на играта Ladybug Luck?

Играта Ladybug Luck се отличава с висока волатилност, като дава възможност за по-малки и по-големи печалби по време на игра.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:31 юли,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове