Leprechance Treasury

Leprechance Treasury Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.03%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Leprechance Treasury

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:5,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за Leprechance Treasury

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,50
Макс. Залог:5,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за Leprechance Treasury

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в омагьосващото царство на Leprechance Treasury, представено ви от EGT Digital. Потопете се в причудливо ирландско приключение, докато въртите барабаните сред пищни зелени пейзажи и келтски чар. С уникални функции като Respin и High Cash Jackpot, съчетани със завладяващ дизайн и мелодичен саундтрак, Leprechance Treasury обещава незабравимо игрално изживяване, изпълнено с възможности за печалби и вълнение.

Функции и бонуси

Leprechance Treasury разполага със стандартна игрална решетка 5×3 с 40 печеливши линии, предлагайки игрално изживяване с висока волатилност. Играта може да се похвали с процент RTP (възвръщаемост на играча) от 96,03%, а максималният потенциал за печалба се определя от текущата сума на прогресивния джакпот.

Leprechance Treasury WildФункцията за безплатни завъртания в Leprechance Treasury се стартира, когато на барабаните се появят три Scatter символа. По време на този бонус кръг играчите имат възможност да избират между два режима:

 • Вариант 1: Този избор дава на играчите 12 безплатни завъртания. Тези завъртания включват повече подредени символи на барабаните, които могат да доведат до повече печеливши комбинации. Забележете, че по време на този режим обикновените символи не се появяват на барабаните.
 • Вариант 2: Изборът на този режим също предоставя 12 безплатни завъртания, но с добавена функция на Scatter символи, които могат да умножат печалбите с коефициенти като x2, x3, x5, x10, x15, x20, x25 или x50 пъти общия залог. Освен това след всяко безплатно завъртане се изплащат кредити въз основа на стойностите на отделните символи, което добавя елемент на непредсказуемост към геймплея.

Важно е да се отбележи, че в Leprechance Treasury е невъзможно да се задействат отново безплатни завъртания и те се играят със същия множител на залога и настройки на линиите, както при първоначалното задействащо завъртане, като по този начин се запазва постоянството на игралното изживяване.

Leprechance Treasury SymbolsФункцията Respin в Leprechance Treasury предлага допълнително ниво на геймплей, когато са изпълнени определени условия. Тази функция се активира на случаен принцип, когато един, два, три или четири барабана се запълнят с еднакви символи (с изключение на Scatter и Wild символите) както по време на основните, така и на безплатните игри. Важно е да отбележим, че функцията Respin не активира функцията за джакпот с високи парични суми.

Първоначално всички печалби, натрупани от задействащата игра, се изплащат на играча. Впоследствие барабаните, отговорни за задействането на функцията Respin, се преместват в най-лявата позиция и остават фиксирани там за времето на функцията Respin. След това играчите получават награда Respin за останалите позиции на екрана, които се състоят от символа, който първоначално е задействал функцията, и само от празни позиции със символи. По време на функцията Respin, ако на екрана се появят нови съвпадащи символи, те се задържат на място и за останалите позиции на символите на екрана се дава още един Respin. Функцията Respin приключва при две условия:

 • Ако след Respin на екрана не се появят нови съвпадащи символи.
 • Ако след Respin целият екран се запълни със съвпадащи символи.

Забележете, че достигането на пълен екран със съвпадащи символи води до спечелване на съответното ниво на джакпота, но не носи печалби от печеливши линии. Нивата на джакпота са, както следва:

 • Пълният екран със символи Леприкон носи Grand джакпот ниво.
 • Пълният екран със символи на шапка носи нивото на Major джакпот.
 • Пълно поле със символи на детелина носи Minor ниво, което е непрогресивен джакпот на стойност 60 пъти първоначалния залог.
 • Пълният екран със символи Лула дава ниво Mini, което също е непрогресивен джакпот на стойност 30 пъти първоначалния залог.

Cash JackpotДжакпот функцията High Cash в Leprechance Treasury въвежда четири различни нива на джакпот и е важно да отбележим, че всяко от тези нива може да бъде спечелено независимо от размера на залога. Тази функция може да се активира на случаен принцип след основна или безплатна игра, при условие че вече не е активирала функцията Respin. По време на Джакпот функцията играчите имат възможност да избират измежду 12 топки, всяка от които съдържа различни символи. Джакпот функцията продължава, докато играчът успешно събере три съвпадащи символа. Наличните нива на джакпота и съответстващите им символи са следните:Grand Jackpot: Постига се, като се съберат 3 символа Леприкон.

 • Major Jackpot: Получава се, когато бъдат събрани 3 символа Шапка.
 • Minor Jackpot: печелите го, като съберете 3 символа Детелина.
 • Mini Jackpot: Получава се при събирането на 3 символа Лула.

Gamble FunctionGamble: Тази опция е за играчи, които постигнат печеливши комбинации, равни или по-малки от 35 пъти първоначалния им залог. След печалба от този порядък играчите могат да изберат да заложат печалбата си, като предвидят дали следващата изтеглена карта ще бъде червена или черна. Правилното предположение удвоява сумата на залога, а неправилният избор води до загуба на сумата на залога, с което играта приключва. Играчите имат право на общо 5 опита за залагане.

Дизайн и саундтрак

Leprechance Treasury завладява играчите с очарователния си визуален дизайн, включващ ярки и причудливи графики, които ви пренасят в света на ирландския фолклор. Фонът на играта е украсен с пищни зелени пейзажи и емблематични келтски мотиви. Омагьосващите визуални ефекти се допълват от успокояващ и мелодичен саундтрак, който създава перфектната атмосфера за релаксиращо игрално изживяване. Заедно дизайнът и саундтракът създават завладяваща атмосфера, която повишава цялостното удоволствие от играта.

Нашето заключение

Leprechance Treasury ReviewLeprechance Treasury предлага завладяващо изживяване в слот играта със своите уникални функции, включително функциите Respin и High Cash Jackpot. Нейният дизайн с ирландска тематика и мелодичен саундтрак създават привлекателна атмосфера. Независимо дали се стремите към прогресивните джакпоти, или се наслаждавате на функцията Gamble, тази игра предоставя разнообразни възможности за забавление и потенциални печалби. Потопете се в света на ирландския късмет и фолклор с Leprechance Treasury за едно приятно игрално приключение.

Leprechance Treasury в сравнение към други слотове

Име:Leprechance TreasuryNitro CircusAlchemy WaysLion Dance MegawaysMatsuriRainbow Jackpots Megaways
Провайдър:EGT DigitalYggdrasil GamingRed RakePragmatic PlayPlay'N GoRed Tiger Gaming
Печеливши канали:4025Million WaysДо 117,64925До 117,649
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен500 х Залога8,000 х Залога5,000х залога75,000€20,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателна функция Respin

 • Четирите нива на джакпота могат да бъдат спечелени с всеки залог.

 • Опция Gamble за по-малки печалби.

Минуси:
 • Безплатните завъртания не могат да бъдат задействани отново.

 • Функцията Gamble е ограничена до 5 опита.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Leprechance Treasury

Leprechance Treasury

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Leprechance Treasury. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Leprechance Treasury.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Leprechance Treasury
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Leprechance Treasury. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Leprechance Treasury.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Leprechance Treasury, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Leprechance Treasury.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Leprechance Treasury в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Как мога да задействам функцията Respin в Leprechance Treasury?

Барабани, изпълнени с еднакви символи, с изключение на скатерите и уайлд символите, активират функцията Respin по време на основните или безплатните игри.

Какво определя нивото на джакпота във функцията High Cash Jackpot?

Всеки размер на залога може да спечели някое от четирите нива на джакпота по време на тази произволно задействана функция.

Мога ли да залагам печалбите си в Leprechance Treasury?

Да, играчите могат да залагат печалбите си след комбинации, по-малки или равни на 35х залога.

Възможно ли е повторното задействане на безплатните завъртания в играта?

Не, безплатните завъртания не могат да бъдат задействани отново.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238