Lock and Pop

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  20 Линии

Lock and Pop Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.09%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Lock and Pop

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:120,00
Джакпот:4,046х залога
Скатер:Да

Детайли за Lock and Pop

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:120,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:4,046х залога

Ревю за Lock and Pop

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Lock and Pop е творение на NetEnt и се отличава с ясен дизайн, който се фокусира върху простото игрално изживяване. Със спокоен лилав фон и абстрактни детайли, играта запазва визуалното оформление неусложнено, като позволява на класическите символи – карти, камбанки, седморки и диаманти – да изпъкнат. Макар и семпла, играта включва обмислени функции, които гарантират, че всяко завъртане ще бъде вълнуващо.

Игрални функции и бонуси

Геймплей на Lock and PopLock and Pop е увлекателен онлайн слот от NetEnt, проектиран около класическа решетка 5х3 с 20 печеливши линии. Играта може да се похвали с RTP от 96,09% и се отличава с ниска до средна волатилност.

Безплатни завъртания: Тази функция се задейства при падане на 6 или повече специални символа с награди, като се дават 7 безплатни завъртания. Символите с награди остават прикрепени към решетката по време на този кръг и само символи с награди или празни символи ще паднат.

Lock and Pop(заключване и изскачане): Постигането на цял барабан с наградни символи активира функцията „Заключване и изскачане“. Това изчиства символите от този барабан, задейства механизма Lock and Pop и събира техните стойности в допълнителен ред по-горе. Показан на допълнителен барабан под основния набор, той активира на случаен принцип една от 10 уникални функции, свързани с конкретния барабан. Тези функции се изпълняват последователно отляво надясно и завършват с премахване на лепкавите символи с награди, като добавят стойностите им към колекцията в горния ред.

Lock and Pop WildЕто кои са 10-те функции:

 • Retrigger: Предоставя допълнителни 3 безплатни завъртания.
 • Adder: Добавя случаен множител от 1 или 2 пъти към символите с награди на барабана.
 • Magnet: Дублира стойностите на лепкавите награди от съседни вертикални барабани върху барабана с магнита. Тези стойности се добавят към съответните позиции в собствения му барабан, като увеличават натрупването на награди.
 • Super Magnet: Копира стойностите на символите с награди в една и съща вертикална линия от всички барабани към съответните позиции в барабана на Супер магнита.
 • Topper: Намира най-високата стойност на своя барабан и копира тази стойност във всички останали позиции на барабана.
 • Blaster: Добавя случайна стойност от 1 или 2 пъти залога към всички стойности на наградите на този барабан. След добавянето на стойностите три произволни празни позиции на барабана се запълват със стойност Blaster.
 • Duplicator: Създава втора игрална зона, в която всички налични лепкави награди се възпроизвеждат, заедно с три допълнителни барабана без символи върху тях. Тази дублирана игрова зона се върти хоризонтално и ако се приземи върху съществуващата, дублираните символи на лепкавите награди могат да запълнят празните барабани или да прикрият съществуващите лепкави награди, като комбинират техните стойности.
 • Big Bang: Удвоява стойността на всички символи с награди на собствения си барабан. След удвояването на тези индивидуални стойности, общата сума се удвоява отново.
 • Super Collector: Натрупва всички стойности от колекторите на горния ред на другите барабани в своята колекция.
 • Hammer: Прилага събраната стойност от своята макара към всички позиции на тази макара, като прехвърля и тези нови стойности в колекцията на горния ред.

Купуване на функции: Играчите могат директно да задействат рунда с безплатни завъртания за 60 пъти повече от залога си. Избирането на този незабавен достъп леко намалява RTP до 95,98%, което оказва влияние върху цялостния потенциал за печалба по време на сесията с безплатни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Символи на Lock and PopLock and Pop използва минималистичен дизайн, който се оказва изключително ефективен, като държи фокуса на играча върху геймплея, а не върху сложните графики. Интерфейсът се отличава с успокояващ лилав фон, украсен с абстрактни линии, който създава визуално успокояваща атмосфера без специфични изображения. Символите в мрежата включват класическите карти от 10 до Асо, както и камбанка, 7 и диамант, които допълват неусложнената естетика. Непретенциозният саундтрак допълва добре играта, като подсилва цялостното изживяване, без да е прекалено много за играта.

Hot to Burn Multiplier от Pragmatic Play предлага класическо казино усещане с прости плодови символи и чист фон за тези, които се интересуват от подобни игри. Друга възможност е Fruity Treats от Pragmatic Play, която предлага различен стил на игра със семпла тема.

Нашето заключение

Lock and Pop се отличава със своята простота и завладяващи геймплейни характеристики. Разработен от NetEnt, този слот е предназначен да ангажира играчите със своите безплатни завъртания, механизма Lock and Pop и десет характерни модификатора в играта, които значително увеличават потенциала за печалба. С RTP от 96,09% и ниска до средна волатилност, той балансира между чести печалби и възнаграждаващ геймплей. Възможността за закупуване на функцията Free Spins добавя стратегически елемент. Със своя прост дизайн и обмислени геймплейни механики Lock and Pop е идеална за играчи, които ценят лесна за разбиране игра, но все пак предлагаща потенциал за висока ангажираност и награди.

Lock and Pop в сравнение към други слотове

Име:Lock and PopTiki Tiki Hold ‘n’ WinFruitoidsRegal StreakPot’O Luck12 Trojan Mysteries
Провайдър:NetEntStakelogicYggdrasil GamingRed Tiger GamingCT Gaming InteractiveYggdrasil Gaming
Печеливши канали:20Cluster Pays2531004096
Бонус:ДаДаНеНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеНеДаДа
Джакпот:4,046х залога10,000х Залога31,250£9,545 х Залога 2,50020,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Опростен, но завладяващ дизайн

 • Разнообразие от уникални функции в играта

 • Висок коефициент на печалба RTP от 96,09%

 • Балансирана ниска до средна волатилност

Минуси:
 • Намален RTP при закупуване на безплатни завъртания

 • Минималистичната тема може да не се хареса на всички

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Lock and Pop

Lock and Pop

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Lock and Pop. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Lock and Pop.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Lock and Pop
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Lock and Pop попада в категорията за волатилност Medium/Low, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Lock and Pop, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Lock and Pop с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Lock and Pop не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP на Lock and Pop?

Играта има коефициент на възвръщаемост (RTP) от 96,09%, което предлага на играчите справедлив шанс за печалба с течение на времето.

Как мога да задействам безплатните завъртания в Lock and Pop?

Безплатните завъртания се задействат, ако на барабаните се появят шест или повече специални символа с награди, което води до седем безплатни завъртания.

Каква е функцията Lock and Pop в играта?

Функцията „Lock and Pop“ се активира, когато се събере пълен барабан с наградни символи, като изчиства символите и прилага един от десетте уникални модификатора в играта, за да увеличи печалбите ви.

Мога ли да купя бонус кръга в Lock and Pop?

Да, играчите могат директно да задействат рунда с безплатни завъртания, като го закупят за 60 пъти залога си, което леко намалява RTP до 95,98%.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:22 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238