Lost Mystery Chests

 • Доставчик:

  BetSoft

 • Тип:

  10 Линии

Lost Mystery Chests Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Lost Mystery Chests

Разработчик: BetSoft
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:3
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:150,00
Джакпот:2,520 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Lost Mystery Chests

Разработчик: BetSoft
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:3
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:150,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,520 х Залога

Ревю за Lost Mystery Chests

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Lost Mystery Chests е онлайн видео игра, разработена от Betsoft. Този тематичен изследователски слот има 10 печеливши линии, най-висока печалба 2,520 х вашия залог и няколко функции, включително безплатни завъртания, мистериозни символи иwild изплащания с висока стойност. Lost Mystery Chests е слот със средна вариация и 95,37% RTP.

По отношение на графиката, тя е особено впечатляваща, особено по отношение на осветлението. Изпълнената със съкровища стая е осветена от анимирани огнени факли, което внася допълнителен слой интерес към фона, без да отнема нищо от самите барабани. Скалистата естетика на символите на играта е много детайлна, а прахът, който пада от тавана, добавя още един елемент на трепет и очакване към играта. А включването на изследователя от дясната страна на барабаните добавя още доза  мистика и приключенски дух.

Lost Mystery Chests от Betsoft е видео слот със средна дисперсия с теоретично 95,37% RTP (връщане към играча). Когато играта се зареди, е добре да започнете, като кликнете върху иконата „i“, която може да се намери в долния ляв ъгъл на барабаните. Това отваря меню, обясняващо правилата на играта и ви показва потенциалните линии за печалба и таблицата за изплащане. Може също да коригирате настройките си в игра, като използвате разделите в горната част на менюто. След това се върнете към главния екран, за  да зададете предпочитания от вас залог, като използвате бутоните „-“ и „+“ от двете страни на полето за залагане. Може да да поставите минимален залог от 0,10 и максимален залог от 150,00£ на завъртане.  Това е сравнително широк диапазон от залози, което означава, че играта е универсална.

Сандъкът от злато може да замени всички други символи в таблицата за изплащане, с изключение на мистериозните сандъци. Това означава, че дивите символи могат да помогнат на най-щастливите играчи да получат повече печеливши комбинации или да отключат печалби с по-висока стойност. Wild символите могат също да отключват печалби с комбинация от три еднакви уайлд символи, задействащи печалба от 50 х залога.

По време на всяко завъртане има вероятност между три и пет символа на мистериозния сандък да попаднат на барабаните. Мистериозните сандъци ще се отворят само след като барабаните спрат да се въртят и може да съдържат скатер, уайлд, високоплатени символи и моментни печалби.

Когато три или повече символа сандъци с надпис scatter на тях попаднат на барабаните, играчите ще отключат бонус рунда за безплатни завъртания.

 • 3 x скатер = 6 безплатни завъртания
 • 4 x скатер = 8 безплатни завъртания
 • 5 x скатер = 10 безплатни завъртания

Всички безплатни завъртания също идват с мигновени печалби. По време на всяко безплатно завъртане между три и девет символа на мистериозния сандък гарантирано ще кацнат на барабаните, като тук те може да съдържат високоплатени символи и моментни печалби.

Lost Mystery Chests в сравнение към други слотове

Име:Lost Mystery ChestsUndefeated XerxesCannonball CashNapoleon DeluxePanda Money MegawaysGenie Jackpots Even More Wishes
Провайдър:BetSoftPlay'N GoRed Tiger GamingBlueprint GamingBig Time GamingBlueprint Gaming
Печеливши канали:10302431015,6254,096
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,520 х Залога10,000х Залога7,465х залога20,000х залога67,330х Залога10,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Lost Mystery Chests

Lost Mystery Chests

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Lost Mystery Chests. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Lost Mystery Chests.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Lost Mystery Chests
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Lost Mystery Chests не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Lost Mystery Chests, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Lost Mystery Chests. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Lost Mystery Chests.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238