Lure of Fortune

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Cluster Pays

Lure of Fortune Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.01%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Lure of Fortune

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Джакпот: 50,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Lure of Fortune

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот: 50,000х Залога

Ревю за Lure of Fortune

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Гмурнете се в океан от вълнение с Lure of Fortune, завладяваща слот игра, предоставена ви от Relax Gaming. В този слот ще откриете един свят, в който можете да персонализирате игралното си изживяване, като изберете предпочитаната от вас волатилност, максимален потенциал за печалба и максимален множител. Но това не е всичко – Lure of Fortune предлага бонус игра, заредена с модификатори и множители, която внася иновация в жанр, често наситен с елементарни функции. Пригответе се за незабравимо риболовно слот приключение.

Функции и бонуси

В Lure of Fortune вълнението изобилства с множество функции. Като начало играта се развива на решетка 5х5, която се трансформира по време на кръга с безплатни завъртания. Вместо на печеливши линии, печалбите се постигат чрез формиране на клъстери от четири или повече съвпадащи символа. Играта може да се похвали с стабилен RTP от 96,1%. Но ето къде става интересно: имате възможност да изберете предпочитаното от вас ниво на волатилност, което влияе не само на максималния потенциал за печалба, но и на максималния множител и дори на обстановката на играта.

Има три опции за волатилност – средна, висока и екстремно висока. С тези избори можете да се стремите към максимални печалби от съответно 5 000x, 20 000x или невероятните 50 000x залога ви. Освен това максималният множител на основната игра може да достигне x32, x64 или x128, в зависимост от избраното ниво на волатилност.

Lure of Fortune WinMultiplier Upgrade: Всеки печеливш символ има свързан множител, който се изобразява до барабаните. Множителите започват от x1 и се удвояват след всяка печалба от съответния вид символ. Освен това в началото на всяко завъртане играта може спонтанно да повиши множителите на произволно избрани символи. Максималният размер на тези множители се определя от избраното от вас ниво на волатилност, както описахме по-рано.

Бонус игра: За да задействате бонус играта, трябва да се паднат три Scatter символа по време на основната игра и ще получите 3 завъртания, които се провеждат на друго поле. По време на бонус играта пет символа ще се появят под барабаните от 1 до 5, като всеки от тях разкрива стойност като множител на вашия залог. Барабан 6 е стълба с множители, които се прилагат към всички символи на този ред в края на играта. Следете за допълнителни символи под всеки барабан, тъй като те могат допълнително да подобрят играта. Ето кои можете да откриете:

Символи на барабани от 1 до 5

 • Fish: Разкрива стойност и заема мястото горе. Ако на това място вече има символ, той ще бъде преместен с една позиция нагоре.
 • Hammer: Премества всички символи на барабана с една позиция нагоре.
 • Payer: Разкрива стойност и я добавя към всички символи на този барабан.
 • Doubler: Удвоява стойността на всички символи на този барабан.
 • Spawner: Създава копие на символ и неговата стойност на този барабан, като го позиционира една стъпка под оригинала.

Lure of Fortune BonusСимволи на 6-ти барабан

 • Golden Hammer: Премества всички символи с една позиция нагоре.
 • Payer: Увеличава множителите на стълбата с +1.
 • Doubler: Удвоява всички множители на стълбата.
 • Bonus: нулира брояча на оставащите завъртания на 4 вместо на 3.
 • Persistent Hammer: Избира на случаен принцип барабан и избутва всички символи на него с една позиция нагоре в края на всяко повторно завъртане.
 • Persistent Bonus: Избира на случаен принцип барабан и изплаща неговата стойност на всички символи на този барабан в края на всяко повторно завъртане.
 • Persistent Spawner: Случайно избира барабан, дублира символ заедно с неговата стойност и позиционира копието с една стъпка под оригинала.

Buy Feature: Играчите могат да закупят бонус играта чрез менюто Buy Feature. В зависимост от избраната от вас волатилност – средна, висока или екстремно висока – цената ще бъде съответно 50x, 100x или 150x залога ви, с RTP от 96,5% във всеки случай.

Дизайн и саундтрак

Lure of Fortune SymbolLure of Fortune представя възхитителна редица символи – от рибар и октопод с капитанска шапка до розова рибка, зелено морско създание и син червей на кука. Тези динамични герои се допълват от символи на морски раковини, напомнящи класическите символи на карти – пика, купа, спатия и каро. В базовата игра барабаните са разположени на фона на причудлива колиба, водеща към кей. Това, което е наистина очарователно, е как сцената се трансформира с избраната от вас волатилност. При средна волатилност денят е слънчев и ярък, докато високата волатилност носи лек дъжд и по-тъмна атмосфера. Изберете екстремно висока волатилност и ще се озовете сред заснежен пейзаж с настъпваща зора. Независимо от режима, графиките са старателно изработени, отличават се с отлични детайли и очарователен състав от герои, които наистина ви пренасят в света на играта.

Нашето заключение

Lure of Fortune се отличава със способността си за конфигурация. Това позволява на играчите да персонализират преживяването си, като изберат предпочитаната от тях волатилност и съответно променят максималния потенциал за печалба и максималния множител. Още по-освежаващо е, че за разлика от много други слотове на риболовна тематика, които разчитат единствено на функция с парични символи, Lure of Fortune представя на играчите бонус игра, обогатена с различни модификатори и множители, напомнящи тези в други популярни заглавия на Relax Gaming. Тази иновация, съчетана с причудливите графики на играта, вдъхва нов живот в пренаситената сфера на слотовете с риболовна тематика. В морето от възможности Lure of Fortune е пример за креативност и предлага игрално изживяване, което е едновременно ангажиращо и освежаващо.

Lure of Fortune в сравнение към други слотове

Име:Lure of FortuneGood Luck & Good Fortune40 Mega CloverBlirix WorkshopLord of LuckEmperor of India
Провайдър:Relax GamingPragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractiveIron Dog StudioCT Gaming InteractiveRed Tiger Gaming
Печеливши канали:Cluster Pays10402040243 до 46,656
Бонус:ДаДаНеНеНеДа
Безплатни завъртания:НеДаНеДаНеДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот: 50,000х Залога2,100х ЗалогаProgressive Jakpot7,000 х Залога3,000 х Залога20,000х Вашият залог

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Възможност за конфигуриране на волатилността и максималната печалба

 • Бонус игра с модификатори

 • Очарователни и детайлни графики

 • Възможност за закупуване на бонус играта

Минуси:
 • Темата може да не се хареса на някои играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Lure of Fortune

Lure of Fortune

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Lure of Fortune. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Lure of Fortune.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Lure of Fortune
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Lure of Fortune, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Lure of Fortune. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Lure of Fortune и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какви са специалните функции на Lure of Fortune?

Lure of Fortune се отличава с това, че позволява на играчите да изберат предпочитаната от тях волатилност, която променя максималния потенциал за печалба и максималния множител на основната игра. Освен това играта разполага с мултипликатори и бонус игра с различни модификатори.

Как работят множителите в Lure of Fortune?

В Lure of Fortune всеки символ на печалба има свързан с него множител, който започва от x1 и се удвоява след всяка печалба от този вид символ. Играта може да надгражда тези множители на случаен принцип, а максималният им потенциал зависи от избраното от вас ниво на волатилност.

Каква е бонус играта в Lure of Fortune?

В Lure of Fortune бонус играта е отличителна функция, която включва различни модификатори, които преместват или копират символи, добавят множители и т.н., подобно на други игри от Relax Gaming,

Има ли опция за купуване на бонус в Lure of Fortune?

Да, играчите имат възможност да закупят бонус играта чрез менюто Buy Feature в Lure of Fortune. Цената варира в зависимост от избраното от вас ниво на волатилност, като предлага незабавен път към вълнуващ геймплей.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:11 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238