Mafia Clash

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  20 Линии

Mafia Clash Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.35%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Mafia Clash

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Mafia Clash

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Mafia Clash

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Партньорът на Hacksaw – Bullshark Games – представя Mafia Clash, слот игра, която отвежда играчите в мрачния престъпен свят на мафията. Тук три съперничещи си мафии водят битка за надмощие и богатство с високи залози. Разтърсващото действие на този слот започва, когато играчите задействат функцията Shootout, която може да се появи по време на основната игра или безплатните завъртания, предлагайки на късметлиите шанса да спечелят до 10 000 пъти първоначалния си залог.

Функции и бонуси

Mafia Clash предлага 5 барабана, 4 реда и 20 печеливши линии. Със средно висока волатилност и благоприятен RTP от 96,35%, играта съчетава вълнение и значителен потенциал за печалба.

Mafia Clash WildShootout: В Mafia Clash играчите се сблъскват с три съперничещи си гангстерски символа Wild – Thugs, Triad и Wise Guys. Истинският екшън започва, когато се появят два или повече от тези символи и се задейства функцията Shootout. По време на това събитие всички Wild символи разкриват множители и започва битка, която определя кои Wild символи ще оцелеят и кои ще изчезнат. Множителите от оцелелите Wilds могат да се добавят към или да умножат глобалния множител, увеличавайки всички печалби от същото завъртане. Диапазонът на стойностите на добавящите стойности обхваща от x2 до x100, докато стойностите на множителите варират от x2 до x10.

Hideout безплатни завъртания: За да задействате Hideout Free Spins, е необходимо три или повече Scatter символа да се паднат едновременно по време на основната игра. Тези безплатни завъртания дават по-големи шансове за стартиране на функцията Shootout. В зависимост от броя на падналите Scatter символи ще получите 6, 8 или 12 безплатни завъртания.

Бонус покупка: За тези, които искат да се впуснат директно в екшъна, Mafia Clash предлага функцията Bonus Buy. Можете да закупите Hideout Free Spins с произволно задействане на 6, 8 или 12 завъртания с много висока волатилност за 100x първоначалния залог. Алтернативно, срещу 200x залог, можете да си осигурите Hideout Free Spins с 8 или 12 завъртания, като запазите същото ниво на много висока волатилност.

Дизайн и саундтрак

Mafia Clash SymbolsMafia Clash се отличава със зловещ, криминално ориентиран дизайн, включващ тематични символи като белезници, бутилки с алкохол, пистолети, чанти с пари и ретро автомобили, придружени от трима сурови мафиоти. Слабо осветеният фон на склад допринася за драматичния тон, а целият дизайн на играта е направен с реалистичен подход, който задълбочава игровото изживяване. Този дизайн се допълва от едва доловим, но атмосферичен саундтрак, който подсилва атмосферата, без да претоварва геймплея.

Нашето заключение

Mafia Clash от Bullshark Games съчетава завладяващ геймплей с вълнуващ сюжет за престъпния свят. В основната игра средно високата волатилност и солидният RTP от 96,35% осигуряват точния баланс между вълнение и потенциал за печалби. Функцията Shootout въвежда интензивен екшън с множители, а Hideout Free Spins предоставя възможности за високи печалби. Суровият, реалистичен дизайн и лекият атмосферен саундтрак допълват поглъщащото изживяване с мафиотска тематика, което прави Mafia Clash игра, достойна за завъртане, ако си падате по такива неща.

Mafia Clash в сравнение към други слотове

Име:Mafia ClashDiamond CatsViking WildsGimme the Honey MegawaysPirots 2Immortal Desire
Провайдър:HacksawAmaticIron Dog StudioiSoftBetELK StudiosHacksaw
Печеливши канали:20201024117,649Cluster Pays1,024
Бонус:ДаНеНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога1000 х Залога400 х Залога5,000х Залога10,000х Залога10,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Солиден RTP от 96,35%

 • Функция Shootout с множители

 • Опция за купуване на бонус за незабавен екшън

Минуси:
 • Ограничено разнообразие от функции

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Mafia Clash

Mafia Clash

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Mafia Clash. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Mafia Clash.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Mafia Clash
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Mafia Clash. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Mafia Clash в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Каква е волатилността и RTP на Mafia Clash?

Mafia Clash предлага средно висока волатилност, което означава балансирана комбинация от чести по-малки печалби и потенциал за значителни печалби. Играта може също да се похвали с RTP от 96,35%.

Как работи функцията Shootout в Mafia Clash?

Функцията Shootout се задейства, когато два или повече Wild символа на съперничещи си мафии се появят на барабаните. По време на това вълнуващо събитие Wild символите разкриват множители, а след това започва сблъсък, за да се определи кой от тях ще оцелее. Коефициентите на оцелелите Wilds могат да се добавят към или да умножат глобалния множител, увеличавайки всички печалби от същото завъртане.

Как се активират безплатните завъртания Hideout в Mafia Clash?

За да стартирате Hideout Free Spins, е необходимо три или повече Scatter символа да се паднат едновременно по време на основната игра. По време на Hideout Free Spins шансовете за активиране на функцията Shootout се увеличават. Безплатните завъртания могат да бъдат закупени и за 100 или 200 пъти залога.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:6 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238