Magic Guardians

 • Доставчик:

  Amusnet (EGT) Interactive

 • Тип:

  25 Линии

Magic Guardians Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.02%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Magic Guardians

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:50,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за Magic Guardians

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за Magic Guardians

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в Magic Guardians, слот игра, представена от Amusnet (EGT) Interactive. Разгледайте различни функции, включително безплатни завъртания, бонус Jackpot Cards и рунд Gamble, за да изживеете една завладяваща игрална сесия в магическия свят на Magic Guardians.

Функции и бонуси

Magic Guardians предлага 5-барабанна, 3-редова игрална решетка с 25 печеливши линии, представяйки игрално изживяване, характеризиращо се с висока волатилност. Играта има RTP от 96,02% и предлага максимален потенциал за печалба до 15 000 пъти първоначалния залог.

Magic Guardians BonusБезплатни завъртания: Когато получите печеливша комбинация с 3 Scatter-а, играчите получават достъп до 15 безплатни завъртания. Ако безплатните завъртания се активират повторно, играчите получават допълнителни 15 безплатни завъртания, а множителят на безплатните завъртания се увеличава с 1. По време на безплатните завъртания 2 Scatter символа на барабани 1 и 3 и 1 символ Super Games на който и да е барабан активират 10 Super Games. В Супер игрите се използват специални барабани, съдържащи символи като „Змия“, „Скорпион“, „Жена“, „Мъж“ и символа Wild. Тези Супер игри се играят веднага след печалба и са последвани от останалите безплатни завъртания. Всички завъртания запазват същите настройки на залога и линиите. След завършване на всички безплатни завъртания общата печалба може да бъде заложена в играта „Gamble“.

Режим на бонус завъртания: В основната игра операторът може да предостави на играчите определен брой бонус завъртания. Стойността на залога и броят на активните печеливши линии са предварително определени и не могат да бъдат променяни от играча. Важно е да се отбележи, че функцията „Джакпот карти“ остава неактивна по време на режим „Бонус завъртания“ и не допринася за прогреса на играта.

Джакпот карти: Magic Guardians разполага с Jackpot Cards – произволно активирана функция, налична в игрите, които я включват. Тази функция от четири нива е представена от цветове карти:

 • Magic Guardians SymbolsСпатии (1-во ниво, най-ниска стойност)
 • Кари (2-ро ниво)
 • Купи (3. ниво)
 • Пики (4-то и най-високо ниво)

Всяко ниво на Jackpot Cards показва стойността и паричната си единица от дясната страна на символа на съответния цвят карта. Сумите за всяко ниво се изчисляват като процент от залога на играча, без да се удържат от залога на играча.

Gamble: След като си осигурят печалба, играчите могат да изберат да влязат в кръга Gamble, като изберат бутона „Gamble“. Представят се варианти „Червено“ или „Черно“. Когато играчът избере „Черно“ или „Червено“, картата се придвижва нагоре по екрана и се архивира като предишна карта. Последните пет карти от сесията на играча се съхраняват в раздела „История“. Ако играчът правилно предвиди цвета на картата, в центъра на екрана се появява нова карта с лицето надолу, като се редуват червени и черни мигания. Тази последователност продължава, докато играчът не направи грешно предположение. Важно е да се отбележи, че последователността на картите е напълно случайна и играчите не могат да предвидят цвета на следващата карта въз основа на предишни резултати. Общата сума от полето „Сума на залагане“ се отразява в полето „Печалба“. За да приключат играта „Gamble“, играчите могат да натиснат бутона „Collect“ (Събиране). Максималният брой позволени опити може да варира, като обикновено варира от 1 до 5, в зависимост от конкретните настройки на играта.

Magic Guardians ReviewДизайн и саундтрак

Magic Guardians представя визуално омагьосващ дизайн, който пренася играчите в мистичен свят на чудеса. Сложните графики и тематични елементи потапят играчите в завладяващо фантастично царство. Завладяващият дизайн е придружен от хипнотизиращ саундтрак, който подсилва игровото изживяване. Хармоничните мелодии и околните звуци предизвикват магическата атмосфера на играта, като придават дълбочина и потапяне във всяко завъртане на барабаните.

Нашето заключение

Magic Guardians предлага вълнуващо игрално приключение със своя визуално зашеметяващ дизайн и завладяващ саундтрак. С висока волатилност и примамлив RTP от 96,02% играчите могат да спечелят до впечатляващите 15 000 пъти първоначалния си залог. Включването на безплатни завъртания, супер игри, функцията Jackpot Cards и рунда Gamble добавят към геймплея пластове вълнение и потенциални награди. Влезте в свят на вълшебство и се впуснете в магическо пътешествие с Magic Guardians.

Magic Guardians в сравнение към други слотове

Име:Magic GuardiansGem CrushDiablo ReelsDragon’s MirrorTuts TwisterCrown of Fire
Провайдър:Amusnet (EGT) InteractiveNetEntELK StudiosRed Tiger GamingYggdrasil GamingPragmatic Play
Печеливши канали:25Cluster Pays5252510
Бонус:ДаДаНеНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен4,361x залога2,500 х Залога 10,500x Залога130 х Залога1000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Безплатни завъртания и супер игри за бонусно вълнение.

 • Възможност да спечелите до 15 000 пъти залога си на линия.

 • Функцията Jackpot Cards за любителите на прогресивните джакпоти.

Минуси:
 • Високата волатилност може да доведе до продължителни интервали между печалбите.

 • Функцията Gamble е свързана с риск и може да доведе до загуба на печалби.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Magic Guardians

Magic Guardians

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Magic Guardians. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Magic Guardians.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Magic Guardians
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Magic Guardians не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Magic Guardians, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Magic Guardians.

Често задавани въпроси

Какво прави Magic Guardians уникална?

Magic Guardians се отличава с омагьосващия си дизайн и геймплея с висока волатилност, предлагайки на играчите шанс да спечелят големи суми в мистичен фантастичен свят.

Как мога да задействам безплатните завъртания в играта?

Безплатните завъртания се задействат, като уцелите 3 Scatter символа.

Какво представлява функцията Gamble в Magic Guardians?

След печалба можете да изберете да заложите печалбата си, като изберете цвета на карта. Отгадайте правилно и печалбите ви ще се умножат.

Има ли прогресивен джакпот в Magic Guardians?

Magic Guardians разполага с функцията Jackpot Cards, която предлага шанс да спечелите един от четирите прогресивни джакпота по време на игра.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:25 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238