Magic Spins

 • Доставчик:

  Wazdan
 • Тип:

  Много Линии

Magic Spins Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Magic Spins

Разработчик: Wazdan
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:29
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,000
Джакпот:2,500 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Magic Spins

Разработчик: Wazdan
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:29
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,000
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:2,500 х Залога

Ревю за Magic Spins

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Magic Spins е онлайн слот, разработен от Wazdan. Играта идва с 29 барабана и изплащане за съпоставяне на поне 10 символа където и да е върху барабаните, а
функциите включват заместващи уайлд символи, бонус символи и повторни завъртания. Благодарение на различните специални символи, Magic Spins ще разкрие бонус функции, които могат да доведат до щедри изплащания. Страхотното в този необичаен слот е, че играчите могат да закупят бонус функцията, вместо да разчитат на късмета си, за да я задействат.

Графиката на слота включва заклинания, магически кристали, бонус символи и много специални предмети, които могат да направят всяко завъртане на 29-те барабана вълнуващо и много интересно. Вместо на печеливши линии, ротативката плаща всеки път, когато символ се появи поне 10 пъти в решетката на слота. Позициите на съответстващите символи нямат значение за изплащането. Въпреки че представя различен стил на игра, Magic Spins използва някои класически символи, като картите за игра от J до А, като най-ниско плащащият символ е J, който ще присъди награда от 10 пъти х общия ви залог, когато се появи 22 пъти или повече на барабаните. Междувременно 22 или повече Аса на екрана ще ви донесат 30 пъти х залога.

Символите, предлагащи по-добри изплащания, включват кристали с различни цветове. Зелените, оранжевите, лилавите и червените кристали носят изплащанесъответно 50x, 80x, 120x и 150x залога, когато се появят 22 пъти или повече навсякъде на барабаните. В допълнение към простите символи за плащане, Magic Spins включва и специални символи. Кристал, съчетаващ няколко цвята, е Wild, който може да замени всички други плащащи символи в играта. Има общо шест различни бонус символа, като всеки от тях може да задейства една от бонус функциите, когато се появи шест или повече пъти в основната игра.

По време на бонус играта Hold The Jackpot може да видите различни бонус символи в зависимост от размера на барабаните, върху които попадат. Докато играете бонус играта, символите за паричен бонус ще се появят на малките барабани, като всеки от тях носи определена стойност. Четирите ъглови барабана може да имат символи на Collector, Jackpot, Mystery, and Increasing Value Cash symbols. И накрая, можете да видите символите Mega Collector, Magic Mystery и Mega Increasing Value на мега барабана в центъра на слота.

Паричните символи имат стойности, вариращи между 1x и 5x залога. Символите Mega Increasing Value Cash ще присъдят най-големите награди, които варират между 5x и 10x първоначалния залог. Този тип бонус символ носи знак с обратно броене, който ще намалява с всяко повторно завъртане. Докато обратното броене се случва, стойността на символите за пари се увеличава с 1x, докато знакът върху символа достигне 0.

Докато играете бонус играта, може да видите символи на Джакпот да се появяват на случаен принцип върху барабаните. Ако видите кристали с думите MINI, MINOR или MAJOR върху тях, ще спечелите 20x, 50x или 150x вашият залог. Възможно е да спечелите един и същи тип джакпот няколко пъти и да се насладите на комбинирано изплащане. MAGIC джакпотът изплаща 500 пъти х общия залог и се печели само когато се появи символът Magic Mystery.

В края на играта Hold The Jackpot играчите ще получат натрупаната сума от бонус символите на екрана и могат да получат MINI, MINOR, MAJOR или MAGIC джакпот. Единственото изключение е, ако играчите спечелят големия джакпот, който ще осигури максимална печалба в Magic Spins от 2500 пъти х общия залог. Този джакпот се печели всеки път, когато произволен тип бонус символ се появи на всичките 29 позиции на екрана.

Ако играчите не желаят да чакат бонус играта да бъде задействана на случаен принцип, те могат да изберат опцията “ Bonus Buy”. Ще получат четири варианта за избор, като по-високите награди показват повече бонус символи в началото на функцията. Волатилността на слота също може да бъде регулирана до изключително висока, когато закупите най-скъпия вариант на бонус функцията. Не на последно място, имате шанса да заложите всяка печалба, която направите в играта и да удвоите нейната сума. Във функцията Gamble ще трябва да познаете цвета на въртящ се скъпоценен камък. Ако предположението ви е правилно, вие ще удвоите печалбата си. Грешното предположение обаче ще ви коства печалбата от последното завъртане.

Magic Spins в сравнение към други слотове

Име:Magic SpinsVikings Go To Egypt Wild FightPiggy Bank BillsCenter CourtFruit RainbowWar of Gods
Провайдър:WazdanYggdrasil GamingPragmatic PlayMicrogamingPragmatic PlayRed Tiger Gaming
Печеливши канали:Cluster Pays25No94030
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:2,500 х Залога3,756х залога5,000 х Залога1000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Magic Spins

Magic Spins

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Magic Spins. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Magic Spins.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Magic Spins
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Magic Spins не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Magic Spins. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Magic Spins.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:9 май,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238