Mahjong X

Mahjong X Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.49%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Mahjong X

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:125,00
Джакпот:21,175х Залога
Скатер:Да

Детайли за Mahjong X

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:21,175х Залога

Ревю за Mahjong X

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в света на завладяващото забавление с Mahjong X, предоставен ви от известния доставчик на игри Pragmatic Play. Потопете се във визуално зашеметяваща игрална среда, в която древната игра Mahjong се среща с модерна слот механика. С вълнуващи функции и потенциални награди този слот обещава незабравимо пътешествие чрез уникалната си комбинация от дизайн и геймплей.

Функции и бонуси

Mahjong X предлага игрална решетка с 6 барабана и 5 реда, както и 20 печеливши линии. Той попада в категорията на играта с висока волатилност, като може да се похвали с RTP (възвръщаемост на играча) от 96,49%. Играчите също така имат възможност да постигнат максимална печалба до 21 175 пъти първоначалния си залог.

Mahjong X BonusБезплатни завъртания: Функцията за безплатни завъртания в Mahjong X се активира, когато играчите получат 4 или повече Scatter символа на екрана. Това инициира кръг, състоящ се от 10 безплатни завъртания. Ако по време на кръга с безплатни завъртания се появят 3 или повече Scatter символа, играчите получават допълнителни 5 безплатни завъртания. Забележете, че символът Множител е характерен единствено за кръга с безплатни завъртания и остава на екрана по време на падането. На случаен принцип той придобива стойности на множителя от 2x, 3x, 5x, 8x, 10x, 12x, 15x, 18x, 20x, 25x, 30x, 35x, 50x или 100x. След приключване на поредицата от хвърляния комбинираните стойности на символите с множители определят общата печалба за тази поредица.

Анте залог: В Mahjong X играчите могат да избират своя множител на залога и този избор оказва значително влияние върху динамиката на играта. Наличните опции са:

 • Множител на залога 20x: Тази опция позволява на играчите да закупят рунд с безплатни завъртания, като платят сума, равна на 100 пъти общия им залог.
 • Множител на залога 25x: Изборът на този множител удвоява шансовете за естествено спечелване на безплатни завъртания, когато на барабаните се появят повече символи Scatter. Забележете, че функцията за закупуване на безплатни завъртания е деактивирана в този режим.

Mahjong X DesignФункция Tumble: Функцията Tumble Feature, реализирана в Mahjong X, включва уникална механика. След всяко завъртане всички печеливши комбинации се възнаграждават и всички печеливши символи изчезват от екрана. Останалите символи се спускат в долната част на екрана, а свободните позиции се запълват с каскадно падащи отгоре символи. Това действие на падане продължава, докато не се появят повече печеливши комбинации поради падане.

Струва си да отбележим, че няма предписано ограничение за броя на възможните падания, което добавя елемент на непрекъснатост към геймплея. След приключване на всички падания, произтичащи от основно завъртане, всички натрупани печалби се добавят към баланса на играча, предлагайки проста и прозрачна система за изплащане.

Дизайн и саундтрак

Mahjong X SymbolsMahjong X се отличава с естетически приятен дизайн със сложни мотиви, вдъхновени от Азия, които създават завладяваща атмосфера. Визуализацията е богата на детайли, което подобрява цялостното изживяване от играта. Придружаващият саундтрак допълва темата, като включва спокойни мелодии и фини звукови ефекти, които допринасят за релаксиращата атмосфера на играта, превръщайки я във визуално и акустично завладяващо слот изживяване.

Нашето заключение

Mahjong X съчетава завладяващи геймплейни функции, визуално завладяващ дизайн и успокояващ саундтрак, за да предостави приятно слот изживяване. Благодарение на разнообразните множители на залога и примамливата функция Tumble Feature играчите имат избор, който може да повлияе на стратегията и потенциалните им награди. Независимо дали търсите релаксация или вълнение, Mahjong X предлага добре балансирано игрално изживяване, което отговаря на различни предпочитания, което го прави полезно допълнение към света на онлайн слотовете.

Mahjong X в сравнение към други слотове

Име:Mahjong XTime Travel TigersSpellbinding MysteryBonanza FallsWild HogsMultiplier Odyssey
Провайдър:Pragmatic PlayYggdrasil GamingPragmatic PlayBig Time GamingStakelogicRelax Gaming
Печеливши канали:2025Cluster PaysUp to 117,6494,096 до 46,65615
Бонус:НеНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:21,175х Залога3,104 х Залога10,000 х Залога93,540х Залога5,000х Залога50 000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок потенциал за максимална печалба.

 • Увлекателна функция Tumble за продължителна игра.

 • Разнообразни опции за множител на залога.

Минуси:
 • Сложността на играта може да се окаже непосилна за някои играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Mahjong X

Mahjong X

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Mahjong X. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Mahjong X.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Mahjong X
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Mahjong X не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Mahjong X. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Mahjong X, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Mahjong X.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има Mahjong X и какво е нивото на волатилност?

Mahjong X разполага с 20 печеливши линии и попада в категорията на високата волатилност.

Какъв е коефициентът на печалба (RTP) на Mahjong X и колко мога да спечеля?

Играта предлага RTP от 96,49% и потенциал за максимална печалба от 21 175 пъти залога.

Как се задейства функцията за безплатни завъртания в Mahjong X и какво е уникалното в нея?

Можете да активирате функцията за безплатни завъртания, като уцелите 4 или повече Scatter символа. По време на този кръг се появяват символи Множители, които предлагат значителен потенциал за печалба.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:15 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238