Mega Bunny Hyperways

 • Доставчик:

  GameArt

 • Тип:

  Megaways

  Много Линии

Mega Bunny Hyperways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Mega Bunny Hyperways

Разработчик: GameArt
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали60 466 176
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:40,00
Джакпот:50,000€
Скатер:Да

Детайли за Mega Bunny Hyperways

Разработчик: GameArt
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали60 466 176
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000€

Ревю за Mega Bunny Hyperways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Mega Bunny Hyperways от GameArt е слот игра с 5 барабана с 60 466 176 печеливши линии. RTP на тази ротативка с висока волатилност е 96,5%, а функциите включват безплатни завъртания, множители специални множители, мега символи и възможност за закупуване на бонус ниво.

Забавна и цветна, разположена в американска ферма, Mega Bunny Hyperways от Game Art включва много яйца и много зайчета. Графиките са прекрасни и носят специално празнично усещане. На заден план виждате традиционна ферма с вятърна мелница, кокошарник и ограда, сред зелени хълмове и синьо небе. Макарите се намират в голям кокошарник, със символи, кацащи на всеки рафт. Символите включват 5 различни оцветени яйца, както и серия от анимационни зеленчуци. На заден план се възпроизвежда приятен саундтрак от кънтри музика.

Преди да започнете игра трябва да настроите контролите, като изберете стойността на залога си. Имате възможност да играете с минимален залог от 0,40 до 40,00€ на завъртане. Използвайте 2-та по-малки бутона от другата страна на основния бутон за завъртане, за да зададете сума за автоматично завъртане, а също и да настроите играта на турбо скорост. По всяко време можете да видите таблицата с плащанията, като щракнете върху бутона „i“ под стойността на монетата.

Вълнуващата функция за безплатни завъртания се задейства от появата на 5 или повече скатер символа. Това дава на играчите 8 безплатни завъртания. Може също да влезете в тази функция, като щракнете върху големия златен бутон вдясно от барабаните. Задействането на бонус функцията ще ви струва 100х вашия текущ общ залог.

В Mega Bunny Hyperways символите падат с множители до x9, което  увеличава начините за спечелване до максимум 60 466 176. Mega Bunny Wilds се появяват в основната игра и могат да заемат от само едно място до цял барабан, увеличавайки множителя на печалбата до максимум x5. Те заместват всички символи с изключение на скатер и печалбите от линии, които формират, се умножават по съответния множител на печалба. Те също така идват със символен множител до x36. Когато кацнат и могат да създават диви символи на другите барабани.

Всяка печалба в основната игра води до каскадно повторно завъртане, при което печелившите символи се премахват и заменят с нови. Каскадните повторни завъртания ще продължат, докато не се образуват нови линии.

Mega Bunny Hyperways е забавна игра с великденска тематика с множество бонус функции! Освен мега див множител и безплатни завъртания, играта включва и каскадни повторни завъртания при всяка печалба. Други забележителни характеристики включват факта, че играчите могат да закупят функцията за безплатни завъртания по всяко време.

Mega Bunny Hyperways в сравнение към други слотове

Име:Mega Bunny HyperwaysQueen of Riches MegawaysBirdsAztec ForestBlue Dolphin5 Crown Hot
Провайдър:GameArtBig Time GamingBetSoftAmusnet (EGT) InteractiveAmaticEGT Digital
Печеливши канали:60 466 176117,649302555
Бонус:НеНеНеНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:50,000€50,000830 000,00€Progressive2,000 х ЗалогаПрогресивен

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Mega Bunny Hyperways

Mega Bunny Hyperways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Mega Bunny Hyperways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Mega Bunny Hyperways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Mega Bunny Hyperways
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Mega Bunny Hyperways попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Mega Bunny Hyperways, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Mega Bunny Hyperways с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Mega Bunny Hyperways в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238