Megaways Jack Frost

 • Доставчик:

  Iron Dog Studio

 • Тип:

  Megaways

Megaways Jack Frost Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.14%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Megaways Jack Frost

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали64 up to 117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Джакпот:25,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Megaways Jack Frost

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали64 up to 117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:25,000х Залога

Ревю за Megaways Jack Frost

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Подгответе се да се впуснете в мразовито приключение с Megaways Jack Frost, предоставено ви от Iron Dog Studio. В тази зимна страна на чудесата ще опознаете едно заледено царство, изпълнено с иновативни функции. С до 117 649 печеливши пътя, падащи барабани и безплатни завъртания с модификатори, играта обещава вълнение при всяко завъртане.

Функции и бонуси

Megaways Jack Frost е слот с 6 барабана, като всеки барабан може да съдържа от 2 до 7 символа, което води до редица начини за печалба от 64 до 117 649. Тази игра се отличава с висока волатилност и има RTP от 96,14% по подразбиране, който се увеличава до 96,5% при закупуване на безплатни завъртания.

Megaways Jack Frost WildTumble: Когато бъде постигната печеливша комбинация, печалбата се изплаща, а символите, участващи в печалбата, се премахват. Останалите символи падат надолу, за да запълнят празнините, и се появяват нови символи на случаен принцип. Ако се образуват нови печеливши комбинации, процесът се повтаря, докато не спрат да се генерират нови печалби.

Специален символ Jack Frost: Символът Jack Frost може да задейства една от двете функции. В основната игра той осигурява печалба, като създава печеливша линия, съставена от Wild символи, високи или ниски символи. По време на безплатните завъртания той може да активира една произволна функция от списъка с функции Jack Frost.

Функции Jack Frost: Когато Jack Frost се появи по време на безплатните завъртания, играчите могат да очакват да получат една от следните функции:

 • Допълнителни безплатни завъртания
 • Допълнителен множител
 • Допълнителен заключен барабан
 • Допълнителен барабан, на който да се приземят специалните символи Jack Frost.
 • Символи с висока стойност
 • Символи с висока стойност, заместващи символи с по-ниска стойност

Ако символите Jack Frost останат на барабаните след активирането на функцията, те се превръщат в Wild символи.

Megaways Jack Frost GameplayБезплатни завъртания: За да се задействат безплатните завъртания, е необходимо да се паднат 4 Scatter символа, които се намират на барабани от 2 до 5 (по един на барабан). Когато се активира рундът на безплатните завъртания, броят на безплатните завъртания, множителят, броят на заключените барабани и честотата на появата на Jack Frost се избират на случаен принцип. Функцията Tumble остава активна по време на безплатните завъртания, като всяко падане увеличава множителя с 1. Постигането на 4 последователни падания също добавя 2 допълнителни завъртания към рунда.

Бонус покупка: Играчите имат три възможности за избор на бонус:

 • Плащате 100 пъти залога (RTP 96,5%), за да закупите безплатни завъртания с произволен брой завъртания, множители, заключени барабани и честотата на Джак Фрост.
 • Плащате 160 пъти залога (RTP 96,3%) за поне 8 безплатни завъртания с произволни множители, заключени барабани и честота на поява на Джак Фрост.
 • Плащате 200 пъти залога (RTP 96,3%) за поне 8 безплатни завъртания с множител х4, произволни заключени барабани и честота на поява на Jack Frost.

Дизайн и саундтрак

Megaways Jack Frost SymbolАко си падате по всичко зимно, снежно, ледено или просто обожавате зимния сезон, тогава ви очаква мразовито удоволствие с Megaways Jack Frost. Що се отнася до символите, Megaways Jack Frost включва различни символи, вдъхновени от Джак Фрост, които съставляват таблицата с печалби. Тези символи включват снежинка, замръзнала ябълка, птица с папийонка, елен и пакостливо момче, което хвърля снежна топка. Наред с тези тематични символи ще срещнете и познатите символи 10-A. Фонът на Megaways Jack Frost се развива в ледено царство, където грациозно падат снежинки и всичко, което се вижда, е покрито със сняг. Със своя мразовит дизайн и саундтрак Megaways Jack Frost предлага на играчите очарователно пътешествие в сърцето на зимата.

Нашето заключение

Megaways Jack Frost предлага ледено игрално изживяване, наситено с функции. С до 117 649 печеливши линии и механизма Tumble, играта не спира да носи печалби, а специалният символ Jack Frost добавя вълнение с уникалните си способности по време на Free Spins. Почитателите на зимния сезон могат да разгледат това ледено приключение и да се насладят на комбинацията от зимен чар и семпли, но възнаграждаващи геймплейни функции.

Megaways Jack Frost в сравнение към други слотове

Име:Megaways Jack Frost20 Charming JokerFatz’s Diner5х6 Juicy ShotsStone Gaze of MedusaSonic Reels
Провайдър:Iron Dog StudioEGT DigitalYggdrasil GamingEGT DigitalStakelogicWazdan
Печеливши канали:64 up to 117,6492040Scatter paysScatter Pays729 ways to win
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеНеДа
Джакпот:25,000х ЗалогаПрогресивен9,000x ЗалогаПрогресивен10,000х залога£5,400 x Bet

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Megaways

 • Потенциал за 25 000-кратна печалба

 • Безплатни завъртания с произволни модификатори

 • Опция за купуване на бонуси

Минуси:
 • Преработка на предишна игра

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Megaways Jack Frost

Megaways Jack Frost

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Megaways Jack Frost. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Megaways Jack Frost.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Megaways Jack Frost
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Megaways Jack Frost не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Megaways Jack Frost. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Megaways Jack Frost и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какво е значението на символа Jack Frost?

В основната игра той гарантира печалба, като създава печеливши комбинации с Wilds или други символи. По време на безплатните завъртания той може да отключи различни случайни функции, добавяйки елемент на изненада в играта.

Какви са функциите Jack Frost по време на Free Spins?

Когато Джак Фрост се появи по време на безплатните завъртания, можете да очаквате вълнуващи бонуси като допълнителни безплатни завъртания, множители, заключени барабани, символи с висока стойност и други.

Как се задействат безплатните завъртания в Megaways Jack Frost?

За да задействате Free Spins, на барабаните трябва да се появят 4 Scatter символа. Когато това се случи, играта определя на случаен принцип броя на безплатните завъртания, множителите, заключените барабани и честотата на Jack Frost.

Каква е опцията за закупуване на бонус в Megways Jack Frost?

Опцията Bonus Buy предлага три варианта за играчите, които предпочитат незабавния екшън. Можете да платите определен множител от залога си, за да закупите безплатни завъртания с различни функции, включително завъртания, множители, заключени барабани и честота на поява на Jack Frost.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:10 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238