Megaways Jack

 • Доставчик:

  Iron Dog Studio

 • Тип:

  Megaways

  Много Линии

Megaways Jack Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Megaways Jack

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:25,000 x Залога
Скатер:Не

Детайли за Megaways Jack

Разработчик: Iron Dog Studio
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:25,000 x Залога

Ревю за Megaways Jack

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Megaways Jack е онлайн слот, създаден от Irondog, който използва механика Megaways на Big Time Gaming. Характеристиките включват максимални Megaways, нарастващ множител на печалби и повторно задействане. С модификатори, безплатни завъртания и увеличаващи се множители, тази игра предлага вълнуващ потенциал за печалба от 25000 x вашия залог.

Megaways Jack Slot ImageMegaways Jack е онлайн слот, базиран на класическата народна приказка за Джак и бобеното стъбло. Разработчиците са създали причудлива естетика, с ярка цветова схема и символи, изобразяващи герои от приказката. Макарите са покрити с красива златна рамка с извисяващо се бобено стъбло до барабаните. Има и прекрасен саундтрак, който ви пренася в приказния свят на този слот.

Играта има RTP от 96%. Освен това е онлайн слот с висока волатилност. Преди да започнете игра, прегледайте таблицата с печалбите, като щракнете върху ? в долния ляв ъгъл на екрана. За повече информация можете да щракнете върху бутона „i“ в таблицата с печалби. Задайте размера на залога си, като възможните варианти са между 0,20 и 20,00 монети на завъртане.

Повечето слотове на Megaways, има различен брой начини за печалба, който се определя от броя на символите, които се появяват на всеки барабан (който може да побере между 2 и 7 символа). Максималният брой начини за печалба в тази игра е 117 649. За да постигнете печеливши комбинации, трябва да поставите три или повече съвпадащи символа на съседни барабани. Всеки път, когато постигнете печалба, възниква каскада, която кара всички печеливши символи да изчезнат и нови символи да падат на техните места.

Най-щедрите символи в играта са Джак и великанът, като и двамата изплащат главна награда от 20 пъти х вашия залог. Като цяло най-голямата печалба, която можете да спечелите, е на стойност 25 000 x вашия залог. Това е постижимо, когато бонус функциите влязат в действие.

Megaways Jack ImageВълшебната арфа на случаен принцип ще предостави специални модификатори в основната игра, които увеличават вашия потенциал за печалба. Налични са четири модификатора:

 • Добавяне на до 4 допълнителни уайлда
 • Прилагане на множител до 5x към вашите награди
 • Добавяне на три допълнителни позиции към бобеното стъбло
 • Задействайте повторно завъртане

Бобеното стъбло също има специална функция. Всеки път, когато се появи каскада, едно от листата му ще светне. Ако успеете да накарате 8 листа да станат златни, тогава ще задействате рунда с безплатни завъртания. За да увеличите шансовете си за получаване на бонуса за безплатни завъртания, има вълшебни зърна, които ще предизвикат светване на допълнителни листа.

След като каскадите приключат, броят на златните листа ще определи броя на безплатните завъртания, които получавате, и колко голям множител ще започнете. Както в случая с повечето игри на Megaways, множителят в бонуса за безплатни завъртания се увеличава с всяка каскада.

 • Megaways Jack Symbols8 или 9 листа –  8 или 9 безплатни завъртания
 • 10 или 11 листа – 10 или 11 безплатни завъртания с множител 2x
 • 12 листа – 12 безплатни завъртания с 3x множител
 • 13 листа – 12 безплатни завъртания с 3x множител и повече шансове за получаване на модификаторните бонуси

Има и функция за заключени барабани. Всеки път, когато се появят 7 символа на барабан, този барабан ще остане със 7 символа върху него до края на рунда. Така че можете да се окажете с много повече печеливши начини в рунда с безплатни завъртания, отколкото в основната игра.

Megaways Jack е пленителен онлайн слот от Iron Dog и 1×2 Gaming. Слотът не само разполага с великолепна графика, но и със супер ангажиращи бонус функциии, които предлагат много щедър потенциал за печалба. Модификаторите на магическата арфа наистина увеличават потенциала ви за печалба по време на основната игра, и ви предоставят шанса да спечелите страхотни печалби, докато бонусът за безплатни завъртания може да бъде невероятно доходоносен.

Megaways Jack в сравнение към други слотове

Име:Megaways JackMore Magic Apple100 DiceFishin’ FrenzySugar Bomb DoubleMaxIce Lobster
Провайдър:Iron Dog Studio3 Oaks GamingAmusnet (EGT) InteractiveBig Time GamingJelly SlotsPragmatic Play
Печеливши канали:117,6492510015,625 57620
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:25,000 x Залога2,000 х ЗалогаProgressive Jakpot10,000 x Залога5,000х Залога5,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Megaways Jack

Megaways Jack

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Megaways Jack. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Megaways Jack.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Megaways Jack
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Megaways Jack, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Megaways Jack и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:26 юни,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238