Merlin’s Alchemy

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  Scatter Pays

Merlins Alchemy Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.25%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Merlin’s Alchemy

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Merlin’s Alchemy

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Merlin’s Alchemy

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Навлезте в омагьосващия свят на Merlin's Alchemy – вълшебна слот игра, предоставена ви от Bullshark Games и подкрепена от Hacksaw Gaming. Потопете се в мистично царство, където се развиват магически експерименти. С потенциал за значителни печалби, тази игра приканва играчите да се впуснат в завладяващо пътешествие в царството на алхимията и вълшебството.

Функции и бонуси

Merlin's Alchemy разполага с игрална мрежа 6×5 със система за изплащане, базирана на скатери. Печеливша комбинация се формира, когато поне 8 еднакви символа се появят където и да е на барабаните. Този слот има висока волатилност, RTP от 96,25% и максимална потенциална печалба от 10 000 пъти първоначалния залог.

Мистериозни символи: Играта включва Мистериозни символи, които на случаен принцип разкриват платежни или специални символи, всички от които са идентични.

Merlins Alchemy WildСпециални символи: В този слот има пет специални символа, всеки от които има различни функции:

 • Wild символ: Wild символът може да замени други платежни символи. Когато в решетката има само Wild символи, те се изплащат въз основа на най-високоплатежния символ в таблицата с печалбите.
 • Символ Активатор: Символът Activator Wild прилага глобалния множител към печалбите, за които допринася, и замества други печеливши символи. Ако в едно завъртане се появят няколко Activator Wild символа, всеки от тях прилага глобалния множител и множителите им се сумират.
 • Sticky Activator Wild: Sticky Activator Wild се появява единствено по време на функцията Spellbook безплатни завъртания и остава на мястото си до края на безплатните завъртания. Той функционира подобно на Activator Wild.
 • Символ „Зелена отвара“: Символът на зелена отвара добавя своята стойност към глобалния множител, като възможните стойности включват 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x и 100x.
 • Символ на червена отвара: Символът на червена отвара умножава глобалния множител по различни коефициенти, включително x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8, x9 и x10. Важно е да се отбележи, че добавените стойности от едно и също завъртане се прилагат преди умножаващите стойности.

Merlins Alchemy BonusБезплатни завъртания Spellbook: Spellbook Free Spins могат да бъдат активирани, ако в основната игра се появят едновременно 3 или повече скатер символа FS. По време на безплатните завъртания Spellbook има повишена вероятност да срещнете тайнствени символи. Броят на завъртанията, които се присъждат при активиране на тази функция, зависи от броя на символите FS scatter:

 • Попадането на 3 символа FS scatter стартира функцията с 8 завъртания.
 • Попадането на 4 символа FS scatter стартира функцията с 10 завъртания.
 • Попадането на 5 символа FS scatter стартира функцията с 12 завъртания.

Във функцията за безплатни завъртания глобалният множител започва от 1х, освен ако не е посочено друго.

Бонус покупка: За играчите, които искат да подобрят своето игрово изживяване, слотът предлага три опции за бонус купуване:

 • BonusHunt Featurespins за 2x залога.
 • Spellbook Free Spins с 8, 10 или 12 безплатни завъртания за 100x залога.
 • Spellbook Free Spins с 10 или 12 безплатни завъртания за 200x залога.

Дизайн и саундтрак

Merlins Alchemy SymbolsMerlin's Alchemy може да се похвали със завладяващ дизайн, който потапя играчите в мистичния свят на омагьосващи експерименти. Разположени в мътно осветена стая, в която Мерлин провежда своите омагьосващи ритуали, визуалните елементи на играта са оформени със свитъци, кюлчета и колби за отвара, което допринася за мистерията. Атмосферата е допълнително обогатена от завладяващ саундтрак, който подсилва магическата атмосфера.

За любителите на тази мистична тема Mega Magic Spell от Hammertime Games предлага още едно омагьосващо слот преживяване, което си заслужава да бъде разгледано. И двете игри пренасят играчите в царства на магията и чудесата, което ги прави възхитителен избор за тези, които обичат подобни вълшебни приключения.

Нашето заключение

Merlin's Alchemy предоставя мистично игрално изживяване с обстановката в тъмната стая и завладяващите символи, придружени от омагьосващ саундтрак. С потенциала за значителни печалби и интригуващата функция Spellbook Free Spins тя предлага увлекателно пътешествие в света на магията и алхимията. Ако сте почитатели на вълшебните приключения, Merlin's Alchemy е слот игра, която обещава вълнение и очарование.

Merlin’s Alchemy в сравнение към други слотове

Име:Merlin’s AlchemyWitchyPoppinsTreasures of Lion CityBombs AwayGolden RealmsMore Magic Apple
Провайдър:HacksawAvatarUXMicrogamingHabaneroNetEnt3 Oaks Gaming
Печеливши канали:Scatter Pays243 to 32,768 ways25503625
Бонус:ДаДаНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога20,000х Залога2,600 х ЗалогаProgressive Jakpot2,241х залога2,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок потенциал за печалба.

 • Вълнуваща функция Spellbook Free Spins.

 • Завладяващ мистичен дизайн.

Минуси:
 • Възможностите за купуване на бонус са свързани с разходи.

 • Високата волатилност може да доведе до периоди с ограничени печалби.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Merlin’s Alchemy

Merlin’s Alchemy

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Merlin’s Alchemy. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Merlin’s Alchemy.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Merlin’s Alchemy
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Merlin’s Alchemy попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Merlin’s Alchemy, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Merlin’s Alchemy с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Merlin’s Alchemy не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Merlin’s Alchemy може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

Често задавани въпроси

Как работи системата за изплащане на скатер в играта?

За да спечелят, играчите трябва да имат поне 8 еднакви символа, които да се появят където и да е на барабаните, благодарение на системата за плащане Scatter.

Какви са основните характеристики на Merlin's Alchemy?

Играта разполага с тайнствени символи, 5 специални символа, безплатни завъртания и опции за бонус купуване, за да се насладите на завладяващо игрално изживяване.

Каква е максималната потенциална печалба в играта?

Merlin’s Alchemy предлага възможност да спечелите до 10 000 пъти първоначалния залог.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:19 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238