Merlin’s Magic Mirror Megaways

 • Доставчик:

  iSoftBet

 • Тип:

  Megaways

Merlins Magic Mirror Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.98%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Merlin’s Magic Mirror Megaways

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Merlin’s Magic Mirror Megaways

Разработчик: iSoftBet
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:20,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Merlin’s Magic Mirror Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Впуснете се в магическо пътешествие с Merlin's Magic Mirror Megaways, завладяваща слот игра, предоставена ви от iSoftBet. Потопете се в омагьосващия свят на Мерлин, където ви очакват мистични пейзажи, каскадни барабани и потенциал за значителни печалби. Присъединете се към нас, за да навлезем в царството на магията и да разкрием тайните, скрити зад вълшебното огледало.

Функции и бонуси

Merlin's Magic Mirror Megaways предлага игрална решетка с 6 барабана и 2-7 реда, като осигурява до 117 649 печеливши линии. Играта попада в категорията на слотовете с висока волатилност, като се отличава с RTP от 95,98% и максимална потенциална печалба от 10 000 пъти Вашия залог.

Каскадни печалби: В този слот каскадните печалби са механика, при която печелившите символи предизвикват замяна с каскадни символи от горната част на барабаните. Освен това символите от горния хоризонтален трекер се заместват от символи, които се преместват отдясно наляво. Важно е да отбележим, че по време на каскадните печалби броят на печелившите начини остава съобразен с първоначалното завъртане.

Merlins Magic Mirror Megaways BonusБезплатни завъртания: Функцията Безплатни завъртания се активира, като се приземите с 3 или повече бонус символа където и да е на решетката. Броят на безплатните завъртания, които получавате, зависи от броя на бонус символите:

 • 3 бонус символа дават 8 безплатни завъртания
 • 4 бонус символа дават 10 безплатни завъртания
 • 5 бонус символа дават 12 безплатни завъртания
 • 6 бонус символа дават 14 безплатни завъртания

По време на безплатните завъртания скатерите се трансформират в тайни символи, а механиката Megaways остава заключена за времето на функцията. Мистериозните символи се появяват отново при всяко завъртане по време на безплатните завъртания и могат да разкрият всеки обикновен символ, с изключение на Wild или Scatter символите. Освен това Мерлин може да открие повече символи Mystery в началото на всяко завъртане. Повторното задействане на безплатните завъртания не е възможно в рамките на тази функция.

Неограничен множител: По време на безплатните завъртания се активира неограничен множител. След всяка каскадна печалба в рамките на функцията Безплатни завъртания множителят се увеличава постепенно с x1. Този новопридобит множител се прилага за последваща печалба от безплатни завъртания, независимо дали тя се появява в рамките на същата каскадна последователност или по време на по-късни безплатни завъртания.

Merlins Magic Mirror Megaways WildМагически модификатори на Мерлин: В основната игра различни модификатори могат да бъдат задействани в началото на всяко завъртане от Мерлин. Появява се магическо огледало, което разкрива един от следните модификатори:

 • Мистериозна магия: Мерлин изрича заклинание, което превръща избрани пространства в един и същ Мистериозен символ.
 • Wizard Wilds: Магията на Мерлин предизвиква произволен брой Wild символи, които се появяват единствено на барабани 2, 3, 4 и 5.
 • Супер завъртания: С едно движение на пръчката си Мерлин променя всички позиции на барабан 1, както и четирите позиции на горния трекер, в идентични символи. Тези символи остават неподвижни и се приземяват на барабаните, като се присъждат всички получени печалби.
 • Бонус: Заклинанието на Мерлин разкрива три или повече бонус символа на барабаните.
 • Максимални печалби: Вълшебната намеса на Мерлин разкрива зашеметяващите 117 649 максимални печалби, които могат да бъдат разиграни.

Бонус покупка: Този слот предоставя на играчите две възможности за бонус купуване:

 • Гарантирани безплатни завъртания: Получаване на безплатни завъртания на стойност 75 пъти Вашия залог.
 • Супер безплатни завъртания: Придобийте Супер безплатни завъртания на цена 150 пъти залога си, предлагайки по-голям шанс за получаване на по-добри Megaways, които остават заключени за времето на функцията „Безплатни завъртания“.

Дизайн и саундтрак

Merlins Magic Mirror Megaways SymbolsMerlin's Magic Mirror Megaways може да се похвали със завладяващ дизайн, който потапя играчите в мистично царство, изпълнено с омагьосващи визуални ефекти. Графиките са богати на детайли и вдъхват живот на света на магията върху игралния екран. Съпроводено от хипнотизиращ саундтрак, аудиото на играта добавя допълнителен слой мистика към цялостното изживяване. Комбинацията от зашеметяващи визуални ефекти и омагьосващ саундтрак създава завладяваща атмосфера, която подобрява геймплея.

За тези, които ценят магическата тема, The Sorcerers Shuffle от Relax Gaming е друга препоръчана слот игра, която да проучите, предлагайки подобно омагьосващо изживяване, изпълнено с магии и омагьосващи функции.

Нашето заключение

Merlin's Magic Mirror Megaways е завладяваща слот игра, която съчетава мистична атмосфера с иновативни геймплейни функции. С потенциал за значителни печалби, каскадни барабани и омагьосващ дизайн, тя обещава вълнуващо игрално изживяване за тези, които са привлечени от магическата тема. Потопете се в света на Мерлин и неговите заклинания и вижте дали можете да разкриете тайните, скрити в тези мистични барабани.

Merlin’s Magic Mirror Megaways в сравнение към други слотове

Име:Merlin’s Magic Mirror MegawaysBarrel BonanzaVia Del CorsoJoker Hot ReelsOxygenEvil Goblins xBomb
Провайдър:iSoftBetBackseat GamingPragmatic PlayPlaytechELK StudiosNolimit City
Печеливши канали:117,64914255Cluster Pays729
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога10,000х Залога5,000 х Залога6000 x Залога25,000х Залога31,969 x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок потенциал за значителни печалби.

 • Атрактивна функция за каскадни печалби.

 • Вълнуващи безплатни завъртания с тайнствени символи.

 • Уникални модификатори Merlin's Magic в основната игра.

Минуси:
 • Възможностите за бонус покупка може да не отговарят на всички бюджети.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Merlin’s Magic Mirror Megaways

Merlin’s Magic Mirror Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Merlin’s Magic Mirror Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Merlin’s Magic Mirror Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Merlin’s Magic Mirror Megaways
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Merlin’s Magic Mirror Megaways, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Merlin’s Magic Mirror Megaways. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Merlin’s Magic Mirror Megaways.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Merlin’s Magic Mirror Megaways в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на Merlin's Magic Mirror Megaways?

Играта предлага до 117 649 печеливши линии, каскадни печалби и функция за безплатни завъртания с мистериозни символи.

Какъв е коефициентът на печалба (RTP) на Merlin's Magic Mirror Megaways?

Играта има коефициент на възвръщаемост на играча (RTP) от 95,98%.

Какъв е максималният потенциал за печалба в Merlin's Magic Mirror Megaways?

Играчите могат да спечелят до 10 000 пъти залога си.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238