Midnight Show

Midnight Show Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Midnight Show

Разработчик: Evoplay Entertainment
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:500,00
Джакпот:50,000£
Скатер:Да

Детайли за Midnight Show

Разработчик: Evoplay Entertainment
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:500,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:50,000£

Ревю за Midnight Show

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Midnight Show е онлайн слот, разработен от Evoplay. Играта има пет барабана, три реда символи и 20 печеливши линии, които плащат и в двете посоки. Функциите включват скатери, бонус символи и безплатни завъртания. Този слот има RTP от 96,1% и средна волатилност.

Макарите разполагат с набор от тематични символи, които изплащат печалба  за три или повече на печеливша линия, бонус символ, който задейства бонус ниво, символ Scatter, който задейства безплатни завъртания и два различни wild символа – Beauty Wild и Showman Wild, които заместват всички стандартни символи за плащане и имат функция walking feature, придвижвайки се през барабаните, за да създават допълнителни шансове за печалби.

Midnight Show отвежда играчите на пътуване до цирка. Играта има циркова и магическа тема. Макарите са поставени в дървена карета, а в ъглите на екрана висят фенери, които осветяват сцената. Графиките са отлични, с невероятно внимание към детайлите, включително символите на карти за игра, наподобяващи карти за гадаене. Тематичните символи добавят към историята на играта и виждаме кристална топка, театрални маски за лице и златен билет, включени като символи на барабаните.

Evoplay са включили някои ефективни анимации, като символите да са под светлината на прожекторите, когато образуват печеливша комбинация, а мистериозно звучащият саундтрак добавя невероятна атмосфера към шоуто.

Преди да започнете игра, може да се запознаете с контролите в играта. Те са разположени в долната част на екрана. Има бутони – и + до полето за залог, които позволяват на играчите да коригират своя залог. Налични са залози от 0,10 до 500,00  £ на завъртане. В долния ляв ъгъл има икона i , която ви дава информация за таблицата за изплащане, функциите на играта и печелившите линии. В долния десен ъгъл има някои контролни бутони, които позволяват на играчите да включват и изключват турбо режима и звуците на играта и да влизат в режим на цял екран.

В Midnight Show има Beauty Wild и Showman Wild, които са ходещи wilds и могат да се движат хоризонтално през барабаните, за да създадат допълнителни възможности за печалба. Beauty Wild се появява на барабан 1 и се премества с едно място надясно при всяко следващо завъртане, докато Showman Wild се появява на барабан 5 и се премества място наляво при всяко следващо завъртане.

Ако три или повече Scatter символа паднат на барабаните, това ще задейства бонуса за безплатни завъртания с 10 безплатни завъртания и Walking Wilds, за да направи рунда още по-вълнуващ. В произволен момент може да се случи събитие Hocus Pocus, което включва завесата, покриваща някои от барабаните и замяната им с един конкретен символ, за да има допълнителни шансове за печалби.

Ако играчите получат три от бонус символа на златния билет, това ще задейства бонус играта, при която се представя бонус колело, което има червени и сини секции, показващи различни множители. Играчите трябва да изберат червено или синьо, и ако бонус колелото спре на избрания цвят, избраният множител се добавя към общия множител и  получават шанса да завъртят колелото отново до общо пет пъти. В края на завъртанията общият множител се прилага към печалбата, която е задействала рунда.

Midnight Show е магически слот с фантастична тема. Играта изглежда невероятно, но функциите са това, които поддържат играта жива и забавна. Комбинацията от Hocus Pocus с неговите заместващи символи, бонус играта с нейните множители и безплатни завъртания плюс Walking Wilds създава много възможности за някои хубави печалби и прави геймплея наистина увлекателен и приятен.

Midnight Show в сравнение към други слотове

Име:Midnight ShowTarasqueThrill to GrillDragon’s MirrorCosmic Rush Dream DropWheel O’Gold
Провайдър:Evoplay EntertainmentPrint StudiosNetEntRed Tiger GamingFour Leaf GamingPragmatic Play
Печеливши канали:20Cluster Pays3,125254,096Scatter Pays
Бонус:ДаДаНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:50,000£20,000х Залога1,946х Залога 10,500x Залога€500,00010,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Midnight Show

Midnight Show

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Midnight Show. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Midnight Show.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Midnight Show
1

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Midnight Show може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Midnight Show, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Midnight Show.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Midnight Show. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Midnight Show.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238