Money Jar 2

 • Доставчик:

  Slotmill

 • Тип:

  Много Линии

Money Jar 2 Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.80%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Money Jar 2

Разработчик: Slotmill
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали15,625
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:25,000 х Залога
Скатер:Не

Детайли за Money Jar 2

Разработчик: Slotmill
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали15,625
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:25,000 х Залога

Ревю за Money Jar 2

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Добре дошли в света на Money Jar 2, един вълнуващ видео слот, представен от Slotmill. Пригответе се за изпълнено с екшън приключение, в което ви очакват повторни завъртания и бонус игри. Потопете се в зашеметяващи графики, безпроблемен геймплей и омагьосващ саундтрак. Изследвайте богатствата, които се крият в буркана с пари, и изживейте игрално пътешествие като никое друго!

Функции и бонуси

Money Jar 2 е 6×5 видео слот, който предлага 15 625 начина за печалба. Той има високо ниво на волатилност, а RTP на играта е 95,80%.

По време на игра всички символи, участващи в печеливша комбинация, ще респинират индивидуално. Резултатите от Respin могат да включват появата на същия символ, Wild символ, символ Power Up или буркан с пари. Функцията Win Respin продължава, докато се появяват нови печеливши комбинации.

Освен това Money Jar 2 въвежда Countdown Wilds, при които на всеки Wild символ се присвоява бройка, показваща колко пъти може да участва в печеливша комбинация. Всяка Respin печалба, включваща Wild символ, намалява броя на отброяването му с 1.

Money Jar 2 GameplayОсвен това играта включва три символа Power Up, всеки от които има свои уникални характеристики:

 • Wild Magnet: Превръща се в символ за отброяване на уайлд символите, като броят им зависи от броя на уайлд символите на барабана.
 • Wild Payer: Добавя +1 брой към всички уайлд символи, преди да се превърне в уайлд символ.
 • Mystery Symbol Dealer: Добавя мистериозни символи на барабана и ги превръща в Wild символ. Всички тайнствени символи се трансформират в един и същ символ.

Функцията Extra Chance ще се активира, ако на барабаните има 2 буркана с пари. Съседните символи на всеки буркан с пари ще се превъртат по време на тази функция, като ще позволят да се паднат само монети или допълнителни буркани с пари. Монетите ще се изплащат само когато са събрани в буркан с пари. Освен това съседните буркани с пари могат да се събират и един от друг. Комбинираната сума от бурканите с пари се умножава по размера на залога и се добавя към общата печалба. Money Jar Bonus Game picker ще се активира, ако падне трети паричен буркан.

В бонусната игра Money Jar играчите могат да избират между две възможности. Първата опция е Бонус игра с монети, която започва с шест живота. С всяко завъртане показателят за живот намалява с 1. Монетната бонусна игра ще приключи, когато показателят за живот свърши. Играчите могат да спечелят допълнителен живот, като по време на завъртане се падне символът Extra Life. След като всяко завъртане спре, бурканите с пари ще съберат всички съседни монети, буркани с пари, магнити, портални хапчета или платци. След всяко завъртане бурканите с пари ще прескочат на позиция на съседен символ. В края на бонусната игра общата сума на бурканите с пари се умножава по залога.

Money Jar 2 SymbolsБонус играта с буркани с пари включва седем допълнителни символа, всеки от които има свои собствени характеристики:

 • Символът Doubler удвоява стойността на всички видими символи в зоната на символите.
 • Символът „Платец“ добавя еднократно собствената си стойност към всички останали видими символи в зоната на символите.
 • Символът Магнит събира всички видими монети и стойности от други присъстващи магнити еднократно и остава на барабана, докато не бъде събран.
 • Символ „Дилър на монети“ добавя на барабана монети с произволни стойности и накрая се превръща в монета.
 • Символът Portal Pill остава на барабана, докато до него не се появи буркан с пари и не го събере. След като бъде събран, се отваря портал към друг буркан с пари, който позволява да се вземе стойността на този буркан с пари.
 • Символ „Устойчив платец“ добавя собствената си стойност към всички останали видими символи в зоната на символите при всяко завъртане.
 • Символът „Постоянен магнит“ събира всички видими монети и стойности от други присъстващи магнити в началото на всяко завъртане.

Бонус играта Countdown Wild започва с 8 завъртания. Ако по време на играта се падне символът Extra Life, на брояча на безплатните завъртания ще бъде предоставено едно допълнително завъртане. Всички неизползвани Wild символи или Countdown Wild символи ще останат на барабана, докато не допринесат за печалба или докато не приключи бонусната игра. След като бъде използван уайлд, той се добавя към брояча за събиране на уайлд. Натрупването на два използвани Wild символа ще увеличи брояча на множителите с х1. Символите Power Up от основната игра се появяват и в бонусната игра Countdown Wild.

Супер режимът може да се активира на случаен принцип след избиране на бонусна игра. По време на Super Mode (Супер режим) при всяко завъртане гарантирано се появява допълнителен символ, който повишава вълнението. За директен достъп до функциите на играта играчите могат да изберат Fast Track, който се предлага единствено в основната игра. За функциите на Fast Track важат всички правила на играта, а играчите могат да избират от следните опции:

 • Super Mode Bonus на стойност 500 пъти избрания залог.
 • Бонус на стойност 100x избрания залог.
 • 2 Money Jars на стойност 25x избрания залог.
 • 3+ Countdown Wilds на цена от 20x избрания залог.
 • 2+ Countdown Wilds символи на цена от 8x избрания залог.

Дизайн и саундтрак

Money Jar 2 ReviewMoney Jar 2 може да се похвали с визуално завладяващ дизайн с ярки графики и плавни анимации, които вдъхват живот на героите и символите на слота. Интерфейсът на играта е удобен и интуитивен, като осигурява завладяващо игрално изживяване. Геймплеят е съпроводен от динамичен саундтрак, който перфектно допълва действието с жизнерадостните си мелодии и завладяващи звукови ефекти, добавяйки допълнително ниво на удоволствие към цялостното игрално приключение.

Нашето заключение

Money Jar 2 предоставя вълнуващо слот изживяване с иновативните си функции Respin и Bonus Game, като предлага на играчите 15 625 начина за печалба. Високата волатилност на играта и RTP от 95,80% създават примамлива комбинация от риск и възнаграждение. Със зашеметяващи визуални ефекти, плавен геймплей и завладяващ саундтрак, този слот ще държи играчите ангажирани с часове на вълнуващо забавление.

Money Jar 2 в сравнение към други слотове

Име:Money Jar 2Planet of the ApesBig Bass Floats My BoatWolf StrikeGold Frontier Jackpots FastPot5Riddle Reels
Провайдър:SlotmillNetEntPragmatic PlayIron Dog StudioYggdrasil GamingPlay'N Go
Печеливши канали:15,625201020209
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:25,000 х Залога10,000 х Залога5,000х Залога5100 х Залога1,265х Залога5,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативна функция Respin

 • Увлекателни бонус игри с различни възможности за избор

 • Удобна за мобилни устройства

Минуси:
 • Наличността може да варира в зависимост от онлайн казината и ограниченията в страната.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Money Jar 2

Money Jar 2

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Money Jar 2. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Money Jar 2.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Money Jar 2
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Money Jar 2, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Money Jar 2 в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Кой е доставчикът на слота Money Jar 2?

Money Jar 2 е разработен от Slotmill.

Какви функции предлага Money Jar 2?

Money Jar 2 включва вълнуващи функции като Respins и бонус игри.

Колко начина за печалба има в Money Jar 2?

Money Jar 2 предлага впечатляващите 15 625 начина за печалба, което предоставя достатъчно възможности за големи печалби.

Money Jar 2 достъпна ли е за мобилни устройства?

Да, Money Jar 2 е оптимизирана за игра на мобилни устройства, което Ви позволява да се наслаждавате на играта в движение.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:31 юли,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238