Monkeys Go Bananas MultiMax

Monkeys Go Bananas MultiMax Demo

Налично на:

телефон

RTP

94.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Monkeys Go Bananas MultiMax

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:25,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Monkeys Go Bananas MultiMax

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:25,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Monkeys Go Bananas MultiMax

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Monkeys Go Bananas MultiMax е динамичен онлайн слот, разработен от Yggdrasil Gaming, в който играчите се озовават сред уникална смесица от пиратство и тропическо приключение. Играта се отличава с игривия си поглед към пиратската тема с маймуни, разположена в живописна плажна сцена. Въпреки че дизайнът и саундтракът може да изглеждат семпли, те допринасят за цялостната лека и забавна атмосфера на играта, приканвайки играчите да се насладят на причудлива развръзка на традиционния пиратски разказ.

Функции и бонуси

Monkeys Go Bananas MultiMax, изработена от Yggdrasil Gaming, се развива на жива решетка 5х3, като предлага на играчите 243 начина за печалба. Въпреки привидно ниския си RTP от 94% и високата настройка за волатилност, играта обещава вълнуващ геймплей за играчите, които искат да поемат риск.

Monkeys Go Bananas MultiMax WildЛавина: Всяка печалба активира тази динамична функция, при която печелившите символи изчезват, позволявайки на нови да се спускат каскадно надолу и потенциално да направят допълнителни печалби. На едно от освободените места преди каскадата от символи се материализира символ Wild, който увеличава шанса за последващи победи.

Множител на барабана: Появата на Wild символ след печалба увеличава постепенно множителя на съответния барабан с единица. Този множител увеличава всички печалби, които включват поне един символ от барабана. Когато няколко множителя на барабана допринасят за печалба, всички те умножават печалбата. Тези множители се нулират след приключване на последователността Avalanche.

Безплатни завъртания: Осигуряването на три Scatter символа на централните барабани награждава играчите с 8 безплатни завъртания. Тази функция забележимо засилва перспективите за печалба, като прилага печалби и в двете посоки, докато множителите на барабаните остават активни през целия кръг. Изключение правят печалбите на всички барабани, които се начисляват само отляво надясно. Рундът на безплатните завъртания въвежда и функцията „Бомба“, при която бомби могат да паднат по време на всяко непечелившо безплатно завъртане.

Monkeys Go Bananas MultiMax Win Тези бомби се предлагат в 3 нива на мощност:

 • Ниво 1: Унищожава символа, върху който се приземява, и задейства лавина.
 • Ниво 2: Елиминира съседните символи и този, върху който се приземи.
 • Равнище 3: Унищожава централния символ и всички символи в рамките на 2 позиции от него, като инициира по-широк ефект на Лавина.

Бонус покупка: За тези, които искат да се потопят направо в действието, кръгът с безплатни завъртания е достъпен незабавно срещу залог от 95 пъти залога им.

Дизайн и саундтрак

 Monkeys Go Bananas MultiMax DesignЗаставена на фона на живописен плаж, със спокойния звук на вълни, които нежно се разбиват зад барабаните, играта Monkeys Go Bananas MultiMax предлага уникално визуално и слухово изживяване. Преходът от бъчви в основната игра към сандъци със съкровища по време на безплатните завъртания загатва за пиратско приключение, макар и с донякъде неубедителен дизайн. Макар че успешно предава темата за маймуните пирати, изображението се усеща като леко неубедително. Символите варират от традиционните деветки до аса и включват пет характерни пиратски персонажа, които допринасят за тематичната ѝ същност. Саундтракът допълва играта по подходящ начин.

За тези, които търсят по-традиционно пиратско преживяване, Pirates Pub от Pragmatic Play предлага сравним геймплей с по-класическа пиратска атмосфера.

Нашето заключение

Monkeys Go Bananas MultiMax предоставя завладяващо геймплей изживяване със своята комбинация от функции. Динамичната механика Avalanche, иновативните множители на барабаните и вълнуващите безплатни завъртания се открояват. Всеки елемент, особено уникалната функция Bomb, придава допълнително вълнение. Въпреки скромния си RTP, високата волатилност и креативните бонуси на играта предлагат значително вълнение и потенциални награди. Yggdrasil Gaming е създала предизвикателен и приятен слот, което го прави привлекателен избор за играчите.

Monkeys Go Bananas MultiMax в сравнение към други слотове

Име:Monkeys Go Bananas MultiMaxFa Fa TwinsFire Vs IceRacoon TalesMagic Stars 9Cowabunga Dream Drop
Провайдър:Yggdrasil GamingBetSoftWizard GamesEvoplay EntertainmentWazdanRelax Gaming
Печеливши канали:24324325Cluster pays93,087
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:10,000х залога810 000,00$5,000 х Залога2,000 х Залога10,500 х Залога6,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Инкременталните множители на барабаните увеличават вълнението

 • Безплатни завъртания с печалби в двете посоки

 • Уникална функция Bomb във Free Spins

Минуси:
 • Нисък RTP от 94%

 • Високата волатилност може да възпре някои играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Monkeys Go Bananas MultiMax

Monkeys Go Bananas MultiMax

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Monkeys Go Bananas MultiMax. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Monkeys Go Bananas MultiMax.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Monkeys Go Bananas MultiMax
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Monkeys Go Bananas MultiMax не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Monkeys Go Bananas MultiMax. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Monkeys Go Bananas MultiMax.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Monkeys Go Bananas MultiMax. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

Често задавани въпроси

Какво представляват множителите на барабаните в Monkeys Go Bananas MultiMax?

В Monkeys Go Bananas MultiMax множителите на барабаните се увеличават с единица всеки път, когато след печалба се появи Wild, като се прилагат за всички печалби, включващи поне един символ от засегнатия барабан, и се нулират след последователността Avalanche.

Можете ли да купите безплатни завъртания в Monkeys Go Bananas MultiMax?

Играчите могат да получат незабавен достъп до кръга Free Spins в Monkeys Go Bananas MultiMax, като платят 95 пъти залога си, което им позволява да преминат направо към тази потенциално печеливша част от играта.

С какво е специален кръгът с безплатни завъртания в Monkeys Go Bananas MultiMax?

Кръгът Free Spins в Monkeys Go Bananas MultiMax е подсилен от печалби, които се прилагат и в двете посоки, множители на барабаните по време на кръга и функция Bomb, която добавя допълнително вълнение.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944