Monkey’s Gold

Monkeys Gold Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Monkey’s Gold

Разработчик: Nolimit City
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:12 683 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Monkey’s Gold

Разработчик: Nolimit City
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:12 683 x Залога

Ревю за Monkey’s Gold

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Monkey's Gold xPays е онлайн слот, разработен от Nolimit City, изграден върху мрежа 6×6 с каскадни барабани. Други функции включват безплатни завъртания, символи за множител, увеличаващи се множители и колосални символи. RTP на този слот със средна вариация е 96,02%, а най-голямата награда е на стойност 12 683 x залога.

Слота има ярка тема, изпълнена с цветове и символи в нюанси на бижута, изобразяващи различни скъпоценни камъни и артефакти. Външният вид на играта наистина е колоритен и пренася играчите в  джунгла от цветове и блестящи символи.

RTP (възвръщаемост към играч) в Monkeys Gold xPays е 96,02%. Освен това е слот със средна волатилност. Обикновено, когато ротативките въвеждат чисто нова механика (в този случай xPays), трябва да очаквате доста променливо игрово изживяване – но Nolimit City е оборудвал тази игра с възможността да присъжда печалби доста често.

xPays е интересна концепция, която изглежда доста нова, но всъщност е доста проста. Печелившите комбинации се правят чрез приземяване на три или повече съвпадащи символа в съседни позиции на барабаните, но начинът, по който работят изплащанията, е уникален с това, че всеки символ в печелившата комбинация има парична стойност. В края на завъртането стойността на всички символи в комбото се сумира, за да ви бъде дадена наградата.

Когато спечелите, всички непечеливши символи изчезват и нови попадат на техните места в нещо като функция за обратна лавина. Това насърчава повече символи потенциално да се присъединят към текущата ви печалба.

Има три основни функции, които ще срещнете, когато играете Monkey’s Gold. Всяка от тях помага да подобрите игровото си изживяване, като улеснява вашия печеливш потенциал:

 • Колосални символи –  2×2 или 3×3 символи се приземяват на барабаните с множители до 500 x залога
 • Множител на символи –  Всички символи, които се появяват с множители върху тях, се броят като множество символи
 • Надграждане на символи –  след падане има шанс символите, участващи във вашата печалба, да бъдат надградени, за да осигурят потенциално по-голямо изплащане

Free Spins With Vine Multipliers

Когато получите три бонус символа, ще задействате безплатните завъртания. Всички допълнителни скатери, които задействат рунда, ще присъдят още три завъртания. По време на този бонус лозовият множител е активен. Той ще присъжда нарастващ лепкав множител на печалба всеки път, когато попълните ред със символи. Умножителят на лозата ще бъде приложен към вашата печалба, след като към вашата комбинация не бъдат добавени повече печеливши символи. За всяка печалба множителят ще се увеличи с 1x, 2x или 3x.

Слотът Monkey’s Gold от Nolimit City предоставя на играчите забавно онлайн игрово изживяване, което има потенциала да изплаща щедри награди. Страхотното в тази игра е простото обръщане на механиката на лавината. По някакъв начин извършването на тази малка корекция наистина допринася за цялостното вълнение от игровото изживяване. Просто е много по-забавно да гледате как нови символи се присъединяват към съществуваща печалба, вместо да падат върху губещите символи.

Monkey’s Gold в сравнение към други слотове

Име:Monkey’s GoldRaging Rex 3Rise of MontezumaThe Ruby MegawaysLucy Luck and the Crimson DiamondBrave Cat
Провайдър:Nolimit CityPlay'N GoPragmatic PlayiSoftBetSlotmillAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:Cluster Pays 4,096Scatter Pays117649Scatter pays40
Бонус:НеНеДаНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаНеДа
Джакпот:12 683 x Залога 30,000х Залога10,000х Вашият залог35,000 х Залога10,000x ЗалогаProgressive Jakpot

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Monkey’s Gold

Monkey’s Gold

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Monkey’s Gold. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Monkey’s Gold.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Monkey’s Gold
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Monkey’s Gold не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Monkey’s Gold, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Monkey’s Gold.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Monkey’s Gold в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238