Monopoly Electric Win

 • Доставчик:

  Scientific Games

 • Тип:

  Много Линии

Monopoly Electric Win Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Monopoly Electric Win

Разработчик: Scientific Games
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали729
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000£
Скатер:Не

Детайли за Monopoly Electric Win

Разработчик: Scientific Games
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали729
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000£

Ревю за Monopoly Electric Win

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Monopoly Electric Wins е онлайн слот, разработен от SG Gaming, който включва 729 начина за печалба. Играта се предлага с бонус функции, като безплатни завъртания, колосални символи, мистериозни символи и разширяващи се wild символи. RTP на този слот с ниска до средна волатилност е 96,51%.

Направете си път около дъската на Monopoly и стройте хотели по пътя, за да спечелите няколко невероятни печалби в слота Monopoly Electric Wins на SG Gaming. Тази забавна онлайн слот игра включва цял набор от интересни бонус функции, които няма да ви оставят да скучаете дори за миг.

Monopoly Electric Wins има уникален външен вид. Барабаните са разположени, като електрическа синя настолна игра с неонови светлини, подчертаващи всички важни елементи. С всяко натискане на бутона хвърляте зарове и се придвижвате по дъската, като в истинската настолна игра. По пътя събирате имущество, строите сгради и печелите невероятни награди.

В този слот има 6 барабана и печелившите комбинации се правят чрез кацане на три или повече съвпадащи символа на съседни барабани. Така играчите разполагат с 729 печеливши начина с всяко завъртане на барабаните. В Monopoly Electric Wins има функция на дъска, която е доста подобна на тази, която ще срещнете в Monopoly Megaways. Всеки път, когато въртите барабаните, се хвърлят два зара. Ще се движите по дъската с толкова места, колкото казват заровете.

Ако стъпите  върху имот, той става ваш. След като цялото имущество от един цвят стане ваша собственост, ще започнете да строите къщи на всяко следващо поле, на което стъпите. След като построите четири къщи на един имот,  ще имате възможност да построите хотел. Когато сте изградили пълен набор от хотели във всички имоти от един цвят, ще задействате кръга на безплатните завъртания. На игралното поле има и други специални плочки, които задействат различни предимства за играчите:

 • Chance – добавя мистериозни символи към барабаните.
 • Community Chest – към барабаните се добавя мистериозен символ 2×2 или 3×3.
 • Railroad – играчът може да се премести в поле с различен цвят.
 • Ring всички нископлатени символи се премахват от барабаните.

Ако имате достатъчно късмет да задействате кръга на безплатните завъртания, броят на безплатните завъртания зависи от вашето хвърляне на зарове. Ще получите между 4 и 16 безплатни завъртания, но ако първоначалното ви хвърляне е по-малко от 5, можете да хвърлите заровете още веднъж и резултатът ви ще се добаи към първото хвърляне.

По време на кръга на безплатните завъртания, сумата на парите, която печелите, зависи от това на кои части от собствеността ще попаднете. Това не само се увеличава в зависимост от цвета на имота (например, най-голямата печалба на кафява плочка е 250x), то също зависи от това, което сте построили върху нея (например, можете да спечелите между 40x и 80x за син имот с една къща или между 75x и 1000x залога за син имот с хотел.

Monopoly Electric Wins определено е един от по-сложните слотове, които сме виждали, но е толкова интересен, че определено си струва да опознаете играта. С невероятния си дизайн, вълнуващия геймплей, целия набор от интересни бонус функции и потенциала за страхотни награди, това е една от най-добрите ротативки на пазара днес.

Monopoly Electric Win в сравнение към други слотове

Име:Monopoly Electric WinDead or Alive 2Immortal DesireGolden GorgonTake OlympusNice Catch 2 DoubleMax
Провайдър:Scientific GamesNetEntHacksawYggdrasil GamingBetSoftYggdrasil Gaming
Печеливши канали:72991,0242550729 ways
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаНе
Джакпот:10,000£2500 x Залога10,000х Залога50,000£2,328 х Залога10,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Monopoly Electric Win

Monopoly Electric Win

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Monopoly Electric Win. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Monopoly Electric Win.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Monopoly Electric Win
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Monopoly Electric Win попада в категорията за волатилност Medium/Low, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Monopoly Electric Win, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Monopoly Electric Win с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Monopoly Electric Win в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238