More Turkey Megaways

More Turkey Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.54%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за More Turkey Megaways

Разработчик: Big Time Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот: 24,236х Ihr Einsatz
Скатер:Да

Детайли за More Turkey Megaways

Разработчик: Big Time Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот: 24,236х Ihr Einsatz

Ревю за More Turkey Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Потопете се в света на More Turkey Megaways – завладяваща слот игра, предоставена ви от Big Time Gaming. Със своя спокоен горски фон и иновативни функции като Extra Reel и Free Spins Gamble, този слот предлага както завладяващ геймплей, така и потенциал за значителни печалби. Изследвайте селската плевня и символите с пуйки, за да изживеете уникално игрално приключение.

Функции и бонуси

More Turkey Megaways представя игрална решетка, състояща се от 6 барабана и 2-7 реда, като предлага общо 117 649 печеливши линии за потенциални печалби. Действащ с висока волатилност, този слот поддържа RTP от 96,54%, а максималният му потенциал за печалба е ограничен до 24,236 пъти първоначалния залог.

Функцията „Допълнителен барабан“ въвежда проста добавка: символ се поставя на барабана непосредствено над него, като влияе само на барабани 2, 3, 4 и 5.

More Turkey Megaways SymbolsReactions: По време на играта печелившите комбинации предизвикват каскади, които включват всички символи, допринасящи за печалбата, с изключение на Scatter. След това тези участващи символи се заместват от нови символи, които се спускат от горната част на стандартните барабани и отдясно на допълнителния барабан.

Функция „Безплатни завъртания“: Безплатните завъртания се задействат чрез появата на 3 Scatter символа, които стартират кръга на безплатните завъртания и дават 8 безплатни завъртания. Scatter символът за безплатни завъртания може да се появи и на допълнителния барабан по време на този кръг, което води до отпускане на допълнителни безплатни завъртания:

 • 3 Scatter символа осигуряват допълнителни 4 безплатни завъртания.
 • 4 Scatter символа осигуряват допълнителни 8 безплатни завъртания.

More Turkey Megaways WheelФункция Gamble: При активиране на функцията се появява колелото Gamble на безплатните завъртания. Това колело дава възможност да си осигурите до 24 безплатни завъртания. Имате възможност да избирате дали да събирате, или да рискувате. Ако изберете Collect, безплатните завъртания ще започнат с текущия брой спечелени безплатни завъртания. Ако изберете Gamble, колелото ще се задвижи. Успешната игра Ви възнаграждава с четири допълнителни безплатни завъртания, както и с възможността да участвате в друга игра с безплатни завъртания. Неуспешен опит за залагане обаче води до получаване на броя безплатни завъртания, отбелязан в черно на колелото. Ако това черно число е нула, функцията приключва.

Бонус купуване: Освен това играта предлага опция за бонус купуване, която позволява на играчите да се сдобият с кръга с безплатни завъртания на цена, равна на 40 пъти първоначалния залог.

Дизайн и саундтрак

More Turkey Megaways ReviewИграта може да се похвали с привлекателен дизайн с провинциален привкус. На фона на спокойна гора, плевнята заема централно място,а сновните символи на играта са пуйки. Тази визуална конфигурация създава успокояваща атмосфера за играчите. Придружаващият саундтрак допълнително подобрява преживяването, като безпроблемно се съчетава със спокойните визуални ефекти, за да осигури завладяваща и ангажираща игрална сесия.

Нашето заключение

More Turkey Megaways представя балансирано и завладяващо слот изживяване. С високата си волатилност и потенциал за значителни печалби, играта предлага предизвикателство за играчите, които търсят възнаграждаващ геймплей. Включването на функцията Допълнителен барабан и кръга с безплатни завъртания добавя дълбочина към механиката, докато опцията за бонус купуване осигурява алтернативен подход. More Turkey Megaways съчетава механики, функции и потенциал за една добре обмислена игрална среща.

More Turkey Megaways в сравнение към други слотове

Име:More Turkey MegawaysHot to Burn MultiplierRoad RageKing Kong Cash: Even Bigger BananasSuper CatsAttraction
Провайдър:Big Time GamingPragmatic PlayNolimit CityBlueprint GamingAmaticNetEnt
Печеливши канали:117,64952594,0962010
Бонус:ДаНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаНе
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот: 24,236х Ihr Einsatz3,000х Вашият залог36,000 х Залога10,000х Залога1000 х Залога50,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателен геймплей с иновативни механики.

 • Потенциал за значителни печалби с висока волатилност.

Минуси:
 • Високата волатилност може да не отговаря на предпочитанията на всички играчи.

 • Играта с безплатни завъртания крие риск от загуба на безплатни завъртания

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в More Turkey Megaways

More Turkey Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в More Turkey Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от More Turkey Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

More Turkey Megaways
1

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху More Turkey Megaways, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в More Turkey Megaways.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в More Turkey Megaways. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в More Turkey Megaways.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за More Turkey Megaways и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какво е More Turkey Megaways?

More Turkey Megaways е слот игра, създадена от Big Time Gaming, която се отличава със спокойна горска обстановка, иновативни геймплей механики като допълнителния барабан и потенциал за значителни печалби.

Как работи допълнителният барабан?

Екстра барабанът добавя символ към барабана над него (барабани 2, 3, 4 и 5), като подобрява печелившите комбинации и добавя уникална динамика към геймплея.

Какво представлява играта с безплатни завъртания?

След задействане на безплатните завъртания се появява колелото Gamble, което предлага до 24 безплатни завъртания. Изберете да събирате или да играете Gamble за допълнителни безплатни завъртания, като се показва шансът за повече или основният брой.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:4 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238